Şimdi Ara

telefonda sim kartı takın uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum 1110 sim kartı takıp açmama rağmen arada sırada sim kartı takın diyor ve şebeke gidiyor sonuçta arayanlar ulaşamıyor yuvasını açıp temizlediğim zaman düzeliyo bunun bi çaresi yokmudur??

• GSMobile(Avea) ve Nokia 6131 var bende de gidip gidip geliyor. Batarya çıkmadanda şebeke gelmiyor.
    Telefonuda, operatörüde değiştirmeyi düşünüyorumda kim bilir ne zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Mart 2011; 13:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

GSMobile(Avea) ve Nokia 6131 var bende de gidip gidip geliyor. Batarya çıkmadanda şebeke gelmiyor.

eski telfonum 6131 gideri var onun değerini bil sesi yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 6 Mart 2011; 19:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN

hocam bende de vardı artık yok.

şaka bi yana sanırım o yuvadaki gevşemeden öyle oluyor.Telefonun arka kapağını bastırınca sim kart reddedildi diyor.Bataryanın altına kağıt ya da peçete gibi birşey koyarsan sorun hallolur.

altı derken sim kart yuvasıyla batarya arasınamı koyuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

quote:

GSMobile(Avea) ve Nokia 6131 var bende de gidip gidip geliyor. Batarya çıkmadanda şebeke gelmiyor.

eski telfonum 6131 gideri var onun değerini bil sesi yeter

Ses iyi onda bi sorun yok Tek hoparlör olmasına rağmen gümbür gümbür
    Ama yaşlandı artık

• yok hocam ben tel merkalısıyımdır bende 1998 panasonıc gd 90 var 2007 modelmi 2006 mı??
  • quote:

yok hocam ben tel merkalısıyımdır bende 1998 panasonıc gd 90 var 2007 modelmi 2006 mı??

Sanırım bu kısmı 6131 için sordun.
    Bende dayımdan almıştım telefonu net bi tarih bilmiyorum ama 2007 diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim değiştirme uyarısı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimal düşürmüş olabılırsın teli sim yuvası bozulmuş...
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende de vardı artık yok.

şaka bi yana sanırım o yuvadaki gevşemeden öyle oluyor.Telefonun arka kapağını bastırınca sim kart reddedildi diyor.Bataryanın altına kağıt ya da peçete gibi birşey koyarsan sorun hallolur.

altı derken sim kart yuvasıyla batarya arasınamı koyuyum?

evet hocam oraya koyacaksın bir kağıdı üçe dörde katla koy sonra da kapağı sık oraya iyice sıkışır.Bir daha uyarı vermez.

sağol hocam deniyeceğim

• quote:

quote:

yok hocam ben tel merkalısıyımdır bende 1998 panasonıc gd 90 var 2007 modelmi 2006 mı??

Bende dayımdan almıştım telefonu net bi tarih bilmiyorum ama 2007 diye tahmin ediyorum.

evt onu sordum...bnmkide 2007 idi gideri var yalnız hocam çok sordum ama bunun şarj süresini nasıl uzatabiliriz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 6 Mart 2011; 22:27:00 >
  • tek çözümü çöp hocam onun
  • quote:

quote:

quote:

evt onu sordum...bnmkide 2007 idi gideri var yalnız hocam çok sordum ama bunun şarj süresini nasıl uzatabiliriz ya?

Yok yahu sorabilirsin problem yok.
    Ben bataryayı değiştirmiştim günde 15-20 dk. görüşme, 20-30 dk. müzik, kafama eserse 1-2 saat radyo dinliyorum maks. 3-4 gün gidiyor. Telefonu amacına uygun kullanırsan ortalama 3 gün rahat gidiyor.
    Sürekli SMS atan, konuşma yapan biri değilim zaten. Öyle kişilerden de hiç hazzetmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Mart 2011; 4:34:44 >

• HOCAM ÇOK ACİL;
    NOKİA 6131 TELEFON VAR ELİMDE, LANET BİŞE YA, BUNA VODAFONUN OPARATÖR LOGOSU VE VODAFONE DUVAR KAĞIDI İNDİRDİM, TELEFON, DA BU İKİSİ HİÇ BİR YERDE YOKİ O YÜZDEN SİLEMİYORUM, BUNLAR TELEFONUN DESTEKLEDİĞİ BİÇİMDE DEĞİLMİŞ, O NEDENLE TEL İKİDE BİR KENDİ KENDİNE RESTART ATIYOR, BUNU NASIL HALLEDEBİLİRİM, FABRİKA AYARLARINI GERİ YÜKLEYECEĞİM AMA GÜVENLİK KODUNU BİLMİYORUM
  • sim yuvasındaki bakır kontakları kaldır biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.