Şimdi Ara

Sim kart takılan telefonu iade alırlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada sitesinden telefon aldım. yaklaşık 8 gün oldu. yani 14 günlük süre henüz dolmadı . Nette araştırdım sim kart taktıkları halde iade edebilen arkadaşlar olmuş . 14 gün içinde kesinlikle şartsız iade alınıyor mu? Yoksa çok uğraşırmıyım. Hepsiburada ya sordum sim kart takılmışsa iade almayız diyor. Nette ise internet ten alınan ürünlerde 14 günlük iade hakkımız var. Zorlayınca mecbur iade alıyorlar diye yazmışlar. Eski telefonu bugün tamir ettirebilrsem . İadeyi düşünüyorum. Ama iade olayında da başarısız olursam boşuna tamir parası vermiş olacagım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almazlar hiç boşuna uğraşma. Aldığın cihaz arızalı bile olsa servis raporu olmadan iade yapmaz. Zaten 8 gün boyunca kullandığınız cihazı iade etmek etik de değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl hepsiburada.com'dan Xiaomi Mi Max2 aldım. Telefon geldiğinde kutusunda emniyet etiketi yoktu ancak bunu dikkat etmemiştim. Telefonu açıp kurulum yaptım sim kart taktım hatta internete bile girdim. Akabinde kutusunda emniyet etiketinin olmadığını farkettim. İçime bir şüphe düştü. Belki kullanmılmış iade edilmiş bir telefon olabilirdi. Hepsiburada.coma başvurdum ilk önce almak istemediler. Ancak yine de iade ettim. Bu sefer telefonun incelediklerini kurulum gerçekleştiği için iade alınmayacağına dair e-mail attılar ve telefonu iade ettiler. Telefonu kurye şirketinin şubesine gidip gördüm ki alalede bir şekilde paketlenmiş. Almayıp tekrar iade ettim. İade nedenini de hepsiburada.comun sayfasındaki hesabımdan bildirdim. Güç bela iadeyi kabul edip paramı iade ettiler. Belki ben ucuz kurtuldum ancak hem Türkiyenin en büyük online satış sitesinden soğudum hem de internetten alışverişten. Dikkatli ol derim.

• Evet, alırlar.

• simkart olayı satıcıların uydurduğu birşey diye biliyorum, öyle bir yasa yok.
  • Be All My Sins Remembered kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alırlar mı

• If you my star kullanıcısına yanıt
    Hocam bı bizim kanuni hakkımız ise etk olmayan tarafı neresi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIM KART TELEFONU BOZAR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Begenmedim diyerek iade et o zaman problem cikarmazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır almazlar bizzat müşteri hizmetlerinden öğrendim ama şansınızı deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almazlar

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:2:49 >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Kanun, açık bir şekilde mutat kullanımın iadeye engel teşkil etmeyeceğini söylüyor; bu sebeple iade almak zorundalar. Almazlarsa THH ile kolayca çözüme ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.