Bildirim
sim kartı karışma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin sattığın telefondaki rehberdeki kişiler silinmediyse karışması gayet normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarski
senin sattığın telefondaki rehberdeki kişiler silinmediyse karışması gayet normal.
ben satmadım tanımadığım bir kız kendisi y sehrindeymiş ben x şehrinde telefonu 2. el almış 1 hafta önce bana mesaj attı sen x misin diye(x adım oluyo) heralde 2. el olduğundan rehber falan karıştı dedi böyle bişey olabilirmi onu sordum -
quote:
Orijinalden alıntı: gne
quote:
Orijinalden alıntı: serdarski
senin sattığın telefondaki rehberdeki kişiler silinmediyse karışması gayet normal.
ben satmadım tanımadığım bir kız kendisi y sehrindeymiş ben x şehrinde telefonu 2. el almış 1 hafta önce bana mesaj attı sen x misin diye(x adım oluyo) heralde 2. el olduğundan rehber falan karıştı dedi böyle bişey olabilirmi onu sordum
önceki mesajda da dediğim gibi olabilir.
Başımdan geçen bir olayı anlatayım;
2002 senesinde telefonum çalındı. IMEI numarasını savcılığına verdim. 5-6 ay sonra telefonum geri geldi. Savcılıktaki kağıttan gördüğüm kadarıyla telefonum Antakya'ya gitmiş. Oysa ben Istanbul'dayım, telefonum Beyoğlu'nda çalındı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X