Şimdi Ara

sim kartı karışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba tanımadığım biri bana mesaj attı telefonu 2. el almışta kendi sim kartıyla telefondaki bilgiler karışmışmış beni öyle bulmuş diyor sizce bu doğrumu

• senin sattığın telefondaki rehberdeki kişiler silinmediyse karışması gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

senin sattığın telefondaki rehberdeki kişiler silinmediyse karışması gayet normal.

ben satmadım tanımadığım bir kız kendisi y sehrindeymiş ben x şehrinde telefonu 2. el almış 1 hafta önce bana mesaj attı sen x misin diye(x adım oluyo) heralde 2. el olduğundan rehber falan karıştı dedi böyle bişey olabilirmi onu sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gne

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

senin sattığın telefondaki rehberdeki kişiler silinmediyse karışması gayet normal.

ben satmadım tanımadığım bir kız kendisi y sehrindeymiş ben x şehrinde telefonu 2. el almış 1 hafta önce bana mesaj attı sen x misin diye(x adım oluyo) heralde 2. el olduğundan rehber falan karıştı dedi böyle bişey olabilirmi onu sordum

önceki mesajda da dediğim gibi olabilir.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım;

2002 senesinde telefonum çalındı. IMEI numarasını savcılığına verdim. 5-6 ay sonra telefonum geri geldi. Savcılıktaki kağıttan gördüğüm kadarıyla telefonum Antakya'ya gitmiş. Oysa ben Istanbul'dayım, telefonum Beyoğlu'nda çalındı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.