Şimdi Ara

'Sim Kartı Kaydı Yapılamadı' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saat 14.00 civarı yeni hat aldım faturasız. 5 tl hediyeli. Adam saat 16.00 gibi hattın açılır dedi denedim ama açılmadı biraz daha bekleyeyim dedim denedim şuan bile açılmıyor verdiği hata "sim kartı kaydı yapılamadı" hatası. Ne zamana açılır? Lütfen yardım..

• Aldığın yerden kaynaklıdır, hafta sonu olduğu için aksama olmuştur. Pazartesi açılır. Bayi hızlı olsaydı bu günde açılabilirdi.
  • Bu arada söylemeyi unuttum. hattın açılabilmesi veya açıldığını anlaman için kapalı olması lazım. Yani hattı kapalı sakla arada aç bak. Belkide açılmıştır, açık sakladığınız için aktif olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

Aldığın yerden kaynaklıdır, hafta sonu olduğu için aksama olmuştur. Pazartesi açılır. Bayi hızlı olsaydı bu günde açılabilirdi.

Anladım, teşekkürler

quote:

Bu arada söylemeyi unuttum. hattın açılabilmesi veya açıldığını anlaman için kapalı olması lazım. Yani hattı kapalı sakla arada aç bak. Belkide açılmıştır, açık sakladığınız için aktif olmadı.

Zaten kapalı tutuyorum, eski hattımı takıyorum. Açıldığında eski hattımı daha kullanmam sürekli yeni hattımı kullanırım

• Kontrol etmek için aktif olarak kullandığın hattan aramak yerine telefona takarak bak. Ama şu ana kadar açılmadıysa artık pazartesiye.
  • quote:

Kontrol etmek için aktif olarak kullandığın hattan aramak yerine telefona takarak bak. Ama şu ana kadar açılmadıysa artık pazartesiye.

Hattı takıp telefonu açınca zaten bu hatayı veriyor. Pazartesiyi bekleyeceğim olmadı aldığım bayiye danışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim değiştirme uyarısı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.