Şimdi Ara

SIM kartımı VINN'a takıp kullanıyorum. Beni aradıklarında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni aradıklarında telefon çalıyor çalıyor ama cevap veremiyorum. Niye aradığınız numara kapalı demiryor da çalıyor. Arayan numaralara cevap verememiş oluyorum. Beni aradıklarında cep telefonumun kapalı olmasını sağlayabilir miyiz?

• Kapalı bir numaraya yönlendirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vınna takmadan önce yönlendirme yapabilirsin yada, vınn modemin üreticisi huawei ise mobile partner kurup ve vınn cihazının ses özelliğini açararak arayanları görebilirsiniz.

mobile partner ve vınn modemlerin ses özelliğinin açılma konusu forumda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

vınna takmadan önce yönlendirme yapabilirsin yada, vınn modemin üreticisi huawei ise mobile partner kurup ve vınn cihazının ses özelliğini açararak arayanları görebilirsiniz.

mobile partner konusundakileri yaptım. Arayan olduğunda Mobile Partner üzerinden cevaplıyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Beni aradıklarında telefon çalıyor çalıyor ama cevap veremiyorum. Niye aradığınız numara kapalı demiryor da çalıyor. Arayan numaralara cevap verememiş oluyorum. Beni aradıklarında cep telefonumun kapalı olmasını sağlayabilir miyiz?

aynı sorunu bende yaşıyorum kart vınnda takılı ilen beni arayanların tarafıma sms olarak mesajla bildirilmesini nasıl sağlarım acaba?

yönlendirme paralı olduğu için mantıklı gelmiyor..benim istediğim sim kart vınnda takılı iken arayanlara çalıyor çalıyor cevap veremiyorum ama kimlerin aradığı mesajı gelmiyor bana..

kullandığım modem huawei u173 ve internet bağlanmak için huawei üretici yazılımını vodafone hatla kullanıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 1 Ağustos 2012; 19:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Beni aradıklarında telefon çalıyor çalıyor ama cevap veremiyorum. Niye aradığınız numara kapalı demiryor da çalıyor. Arayan numaralara cevap verememiş oluyorum. Beni aradıklarında cep telefonumun kapalı olmasını sağlayabilir miyiz?

aynı sorunu bende yaşıyorum kart vınnda takılı ilen beni arayanların tarafıma sms olarak mesajla bildirilmesini nasıl sağlarım acaba?

yönlendirme paralı olduğu için mantıklı gelmiyor..benim istediğim sim kart vınnda takılı iken arayanlara çalıyor çalıyor cevap veremiyorum ama kimlerin aradığı mesajı gelmiyor bana..

kullandığım modem huawei u173 ve internet bağlanmak için huawei üretici yazılımını vodafone hatla kullanıyorum?

hocam mobile partner programını indirdim ve forumdaki Mobile Partner ile sesli görüşme yapın konusundaki yönergeleri aynen uyguladım. Şu an arama yapabiliyorum ve arayanlara cevap verebiliyorum.

Haa arayanlara kapalı görünme olayını yapamadım daha.

• vodafone kullanıyorsanız hattınızı tüm aramalarda yönlendirme yaparak 05427543000 a yönlendirin arandıgınızda mesaj olarak geliyor(du). (6 ay kadar öncesine kadar vodafone hattım vardı bu şekil yönlendirmiştim.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

vınna takmadan önce yönlendirme yapabilirsin yada, vınn modemin üreticisi huawei ise mobile partner kurup ve vınn cihazının ses özelliğini açararak arayanları görebilirsiniz.

vınn cihazının ses özelliği nasıl açılıyor forumdaki konuda göremedim de?

quote:

vodafone kullanıyorsanız hattınızı tüm aramalarda yönlendirme yaparak 05427543000 a yönlendirin arandıgınızda mesaj olarak geliyor(du). (6 ay kadar öncesine kadar vodafone hattım vardı bu şekil yönlendirmiştim.)

iyi ama yönlendirme ücretli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 2 Ağustos 2012; 4:02:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

vınn cihazının ses özelliği nasıl açılıyor forumdaki konuda göremedim de?

quote:

vodafone kullanıyorsanız hattınızı tüm aramalarda yönlendirme yaparak 05427543000 a yönlendirin arandıgınızda mesaj olarak geliyor(du). (6 ay kadar öncesine kadar vodafone hattım vardı bu şekil yönlendirmiştim.)

iyi ama yönlendirme ücretli

http://forum.donanimhaber.com/m_49557746/mpage_2/tm.htm

• ayrı hat alman gerekmiyor mu vınn için?

• ZTE-MF190 modem için de bu mobile partner programı olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

ZTE-MF190 modem için de bu mobile partner programı olur mu acaba ?

Malesef zte için olmuyor, Ben çok uğrastım yapamadım. Ama huweide hiç sıkıntı yok.

Mobil internet için destek verin hızımız artsın. http://resim.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/key_/tm.htm
  • Bende anı şekilde huwei modemimle kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.