Bildirim
Sim Kartın Şarja Etkisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
onu bunu bilmemde kesilmiş sim karrtta ısınıyordu telefon ancak böyle bir durum söz konusu değil artık..!micro sim ile olay bitti..! -
quote:
Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam
onu bunu bilmemde kesilmiş sim karrtta ısınıyordu telefon ancak böyle bir durum söz konusu değil artık..!micro sim ile olay bitti..!
Cihazınız hangisi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1320
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
1320
Ben 925 kullanıyorum kesik sim ile. Değiştirsem sizce ısınma konusunda bana faydası olur mu? Telefon ısınıyor gerçekten.
Güzel inceleme olmuş Turkcell bir tık önde gözüküyor ama tarifeleri çok pahalı geliyor bana
Vodafone çok şarj yiyor. Tonla konu mevcut forumda bununla ilgili.
Kesinlikle faydasını görürsün cekmeme takılma ve ısınmayı aldı bende..avea 128 kb lik kullanıyorum kesik simde 3g açıkken yaşadığım ısınma özellikle ie de sörf 🏄 yaparken..şimdi bi sıkıntım yok ve inan tat almaya başladım farketti baya...
Sim kartımı değiştiriyoruz yoksa kestirince sorun geçiyormu ? -
Bende gidip Avea dan 128 kb Micro sim aldım faydasını gördüm. Özellikle bekleme süresinde şarj fullken 7-8 saatte hiç şarj gitmiyor. Önceden kesik kullanıyordum %6-7 arası gidiyordu.
Model lumia 920.
3 hafta önce vodafone 64 kb lik sim kullanıyordum. Bu tarz yazılar filan şarj konusunda bayağı dikkatimi çekmişti çünkü 2g de bile durduğu yerde çok şarj yiyordu gittim turkcele geçtim çok fark oldu. önceden gece 100% bıraktığım telefon sabah %85 civarında oluyordu. Şimdi %1 bile düşmüyor. Lumia 720 kullanıyorum bu arada. -
Yeni sim kart alacaksın..micro sim kart
quote:
Kesinlikle faydasını görürsün cekmeme takılma ve ısınmayı aldı bende..avea 128 kb lik kullanıyorum kesik simde 3g açıkken yaşadığım ısınma özellikle ie de sörf 🏄 yaparken..şimdi bi sıkıntım yok ve inan tat almaya başladım farketti baya...
Sağolun hocam bunu öğrendiğim iyi oldu.
Yani sim kartı kestirince aynı olmuyor değilmi ben kestirmiştim cihaz ısınıyor bazen uğraşınca -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Yani sim kartı kestirince aynı olmuyor değilmi ben kestirmiştim cihaz ısınıyor bazen uğraşınca
micro sim alacaksın bu kadar basit..3 yıl kesik kart kullandım sıkıntıymış onun farkına vardım.. -
Anladım teşekkürler bilgi için -
Bende Microsim kartımı kesip nanosim boyutuna getirdim. 735 kullanıyorum. Telefonu alalı 1 ay olmadı batarya performansı hissedilir derecede düşmeye başladı. Kesilmiş sim kaynaklı olabilir mi acaba...
quote:
Orijinalden alıntı: darkness1981
Bende Microsim kartımı kesip nanosim boyutuna getirdim. 735 kullanıyorum. Telefonu alalı 1 ay olmadı batarya performansı hissedilir derecede düşmeye başladı. Kesilmiş sim kaynaklı olabilir mi acaba...
Olabilirmiş hocam kısa süre içinde değiştirmenizi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
Orijinalden alıntı: darkness1981
Olabilirmiş hocam kısa süre içinde değiştirmenizi öneririm.
1 saat kadar önce vodafone merkezden değiştirdim. Bakalım değişen bir şey olacak mı. Nanosim için 15 lira verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X