Bildirim
Sim Karttaki Kişileri 'Aktar' Tuşuna Basarak Almıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de gm sürümü yüklediğimde aynı sorunu yaşamıştım iCloud ile yapmıştım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Androidden geçiş yaptı da, sorun şöyle ki tüm telefonlar simde ve kesildiği için de geri takmak gibi bir şey mümkün değil, gmaille sanırım kişileri alma var ama biz yedeklemedik ordan, icloudla nasıl yapıcaz peki daha önceden olması mı gerekti iphone'un ? -
Kişileri açıp bir kontrol edin üstte Gruplar sekmesi vardır hangi seçenekler işaretli -
hocam o sekme yok işte bulamadım -
sıkıntılı bir durum -
çözümü söyleseniz daha manidar olur -
quote:
Orijinalden alıntı: emonetti
çözümü söyleseniz daha manidar olur
hele 1 dakika müsadeette googleda bir araştaralım sağa sola bakalım yazıcaz merak etme -
Yok mu bi çözüm söyleyecek ? -
-
Yoktu hocam, sanırım simdekiler gitmiş bi daha baştan ekledik o zaman geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: emonetti
Yoktu hocam, sanırım simdekiler gitmiş bi daha baştan ekledik o zaman geldi
Bahsettiğiniz sıkıntı ios8 de mevcut. Arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşadı çözümü 7.1.2 ye dönerek bulduk. İmzalar sanırım hala açık fırsat varken 7.1.2 ye döünün rehber işini hallettikten sonra tekrar 8.0 a yükseltirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X