Arkadaşlar sim kilitli bir iPhone 4 alsam açtırabilir miyim? Biraz araştırdım ama birşey anlamadım. Gevey filan varmış sanırım? Ya da JB filan yaptırsam olur mu?
Hangi ülkenin cihazı? İngiltere filansa zor açılır, Ne olursa olsun hiç bulaşma derim,ille de almam lazım dersen de geveyle kullanırsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Mehper
Arkadaşlar sim kilitli bir iPhone 4 alsam açtırabilir miyim? Biraz araştırdım ama birşey anlamadım. Gevey filan varmış sanırım? Ya da JB filan yaptırsam olur mu?
arkadaşım almıştı, bir süre geveyle kullandı ama hiç memnun kalmadı, sattı kurtuldu. bulaşma.
GEVEY SON SÜRÜME GÜNCELLENDİYSE ÇALIŞMAZ.SÜRÜMLERİNİ ARAŞTIR.ŞUAN SIFIRI 4 ÜN 999 TL... 500 TL İSE AL AMA SÜRÜMÜ ARAŞTIR YOKSA KULLANAMAZSIN
Sakın bulaşma boşu boşuna strese girme..
Cihazın hangi ülke ve operatör olduğuna bağlı. Ucuz bi simkilit fiyatı çıkarsa alınır. Oda nadir olur.. Örneğin Amerika ATT, Fransa bouygues gibi.
öyle ürünleri de kendileri açıp daha yüksek fiyata satarlar, kilitli satılanlar büyük ihtimal UK 3 falandır onlar da 300 tl ye açılıyor, benim tel gibi :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme