Şimdi Ara

Sim Republic (REHBER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyun erepublic'e benziyor fakat biraz daha hayat similasyonu gibi. şu anda oyunda en gelişmiş ülke olan ingilterede bile 23 kişi var. yanlız kayıt olurken davetiye gerekiyor davetiyede kayıttan 6 saat sonra felan geliyor ama aşağıda yazdığım aktivasyon kodlarını kullanırsanız hemen oyuna başlarsınız. ayrıca oyun inglizce oyunu keşfettikce yazacağım buraya. yeni gelen oyunculara gerekli para, food, material yardımı yapılcaktır.

STAMİNA
    saatlik 1 stamina kaybedersiniz bunun için player seçeneginin altındaki fitness centre seçeneginden training yapmanız gerekmektedir eğer staminanız 0 olursa ölürsünüz

MOOD
    gene saat başı 1 mood kaybedersiniz bunun için ise gene player seçeneginin altındaki fun centreden oyun oynamanız gerekmektedir yada country sekmesinin altındaki parlementoda yazı yazarsanız 10 mood kazanırsınız (günlük 3 kere yazma hakkı var ) moodun oyunda pek bi etkisi şu anda yoktur

IQ
    ig günlük 1 artar iq hayatınızda kariyerinizde ilerlemek için işe yarıyacaktır ve gereken miktar ise işten işe değişir

FOOD
    saat başı 1 food tüketirsiniz oyuna 150 foodla başladınıgız oyunda kazancınız 100$-200$ arasında değişmesine rağmen 1 food fiyatı 200$ civarındadır biz ise bu fiyatları düşürmek için farmerlerimizi artırıyoruz

KNOWLEDE
    school sekmesinde 20$ kaşılıgı 1 dk boyunca okunan kitapla 1 artabilir kariyerinizde ilerlemekten başka bir işe yaramaz

EARN MONEY
    bu sekmede ise ufak tefek aralar kazanmak için kullanabilirsiniz ama country sekmesinden yardım istediğiniz anda para yollucak birini mutlaka bulursuz ordan bulamadınız mı country sekmesinin altındaki parlimente yazınız

oyunda 4 çeşit meslek vardır

İlk olarak en basit 2sinden bahsedicem Politika ve Medya. Eğer politikacı iseniz ülkenin lideri olma şansınız var demektir. lider olmanın ise 2 yolu vardır. ya şu anki liderden yetkilerini alırsınız yada seçimle başa gelirsiniz.
    Seçimler ise her cuma yapılmaktadır. lider olmanın avantajlarına gelince global parlementoda yazı yazmak ve vergiyi miktarıyla askerleri kontrol etmekten başka bişey değildir

günde 3er kere global parlementoya ve local parlementoya yazı yazma hakkınız vardır ve yazdıgınız her yazıdan ne olursa olsun 10 mood kazanırsınız. yani başkan oldugunuzda 30 GP'den 30da LP'den olmak üzere 60 mood kazanırsınız

şimdi ise medya işi. medya işinde iseniz bu gazeteci oldugunuz anlamına gelir. eğer yazınızı yazınca lider beğenirse onu yayınlar ama beğenmezse yayınlamayabilir. eğer gerçekten çok severse sizi para ile ödüllendirebilir. burda yazıları yazarken istediğiniz konudan bahsedebilrsiniz gerçek olaylar olsun oyundaki olaylar olsun hepside kabul edilebilir.

bu 2 işte maaşınızı alırken player seçeneginin altındaki medya veya polika seçenegini tıklayın ve collect paycheck diyin vergi dışındaki miktarı size geçicektir

Şimdi ise çiftçilik. çiftçilik ucuz, az masraflı, ve duragan bir iştir. bir çiftligi yaklaşık 100.000$ harcıyarak en verimli haline getirebilirsiniz. tarlanıza gitmek için ise gene player sekmesiniz altındaki farmer sekmesini tıklamanız gerekmektedir ardından ise sayfayı az indirdiginizde browse items seçenegini göreceksiniz ordan ekim alanı çiftlik veya maden alabilirsiniz. bence 10ar tane iron ve stone madeni geriye kalan yerleri ise goat
    farm ile doldurmanız en mantıklısıdır. ürettiginiz ürünleri ise other sekmesinin altındaki product marketten satabilirsiniz.

en son olarak inşaatcı. bu meslektede çiftçi gibi bi arazi sahibi olarak başlıyorsunuz ama fark ise çiftçi tarla kurarken siz bu araziye bina kuruyorsunuz. ve bu kurdunuz binalardan vergi toplayarak kazanç elde ediyorsunuz. Yapacağınız binayı ilk başta parayla satın alıyorsunuz ve haritanızda yerleştiriyorsunuz.Daha sonra yapım emrini veriyorsunuz.Oraya 'Build needed'' diye bir kısım var.İşte en can alıcı bölge burası oradaki rakam ne ise o kadar saatte o inşaatı bitiyor anlamına geliyor. Ayrıca yapım emrini verdikten sonra bina başına saatlik 1 str 3 iron ve 3 stone gidiyor.20 saatlik bir inşaatın masrafı size 20 str 60 iron ve 60 stone denk geliyor. bu gerekli mineralleri ise product marketten alablirsiniz

Uyarı: aynı anda 10dan fazla bina yapmamaya çalışın ve strengthinizi 200ün üstünde tutmaya çalışın

eğer daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız sol alttaki global chat bölümünden inglizce country chat bölümünden ise türkçe yardım alabilirsiniz hepinize başarılar

oyunun sitesi isehttp://simrepublic.com/

aktivasyon kodları

INV12634C348===>DuzMantik
    INV12645C176===> RolePlay
    INV12652C607===> catres
    INV12684C024===>Cokcokak

bu aktivasyon kodlarını kullanarak elde ettiğimiz goldlar markette satılrak yeni gelen arkadaşlara yardım olarak yollanacaktır

RolePlay'in katkılarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuzMantik -- 2 Nisan 2011; 10:03:37 >

• ben de geldim :)

bol bol Türk e ihityacımız var

kayıt olurken bu kodu kullanın ;)

INV12645C176

buradan kazandığımız gold ları pazarda satıp size destek olarak gönderilecektir para sıkıntımız hiç yok

Gelicek kişiler farmer olabilirse çok güzel olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlay

ben de geldim :)

bol bol Türk e ihityacımız var

kayıt olurken bu kodu kullanın ;)

INV12645C176

buradan kazandığımız gold ları pazarda satıp size destek olarak gönderilecektir para sıkıntımız hiç yok

Gelicek kişiler farmer olabilirse çok güzel olabilir :)
    tmm ben kodları toplayım ana başlıkta isteyen istediğini kullanır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuzMantik

tmm ben kodları toplayım ana başlıkta isteyen istediğini kullanır ;)

Alıntıları Göster
    Aynen birbirimize kod yaptırtırıp goldlarımızı satıp ülkemizi geliştirmemiz gerekiyor :)

e-republicte herkes bireyseldi biz kamusal olalım farkımız olsun

:P
  • quote:

Aynen birbirimize kod yaptırtırıp goldlarımızı satıp ülkemizi geliştirmemiz gerekiyor :)

e-republicte herkes bireyseldi biz kamusal olalım farkımız olsun

:P

Alıntıları Göster
    INV12652C607

Farmer'lar nasıl para kazanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

INV12652C607

Alıntıları Göster
    farmerlar home seçenegini tıkladıgında meslegini tıklarsan tarlana gidersin ordan browse goods seçeneginden hayvan maden ağaç veya tohum alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuzMantik

farmerlar home seçenegini tıkladıgında meslegini tıklarsan tarlana gidersin ordan browse goods seçeneginden hayvan maden ağaç veya tohum alabilirsin

Alıntıları Göster
    5 kişi olduk şu an dünyada sayılı ülkelerin arasına girdik

üye olup 5 gün takılın arkadaşlar gold elde edip bu goldları milyon $ lara satıp ülkemizdeki farmer lara dağıtacağız.

biraz toplanalım birbirimizi tanıyalım başkanlık sistemini de oluştururz

• quote:

5 kişi olduk şu an dünyada sayılı ülkelerin arasına girdik

üye olup 5 gün takılın arkadaşlar gold elde edip bu goldları milyon $ lara satıp ülkemizdeki farmer lara dağıtacağız.

biraz toplanalım birbirimizi tanıyalım başkanlık sistemini de oluştururz

Alıntıları Göster
    Buildi açıklayayim dostum da eklesin oraya

Build;
    Arkadaşlar build bildiğiniz kendi şehrini yapıp kendine gelir elde ettiriyor.
    Yapacağınız binayı ilk başta parayla satın alıyorsunuz ve haritanızda yerleştiriyorsunuz.Daha sonra yapım emrini veriyorsunuz.Oraya 'Build needed'' diye bir kısım var.İşte en can alıcı bölge burası oradaki rakam ne ise o kadar saatte o inşaatı bitiyor anlamına geliyor.

Ayrıca yapım emrini verdikten sonra bina başına saatlik 1 str 3 iron ve 3 stone gidiyor.20 saatlik bir inşaatın masrafı size 20 str 60 iron ve 60 stone denk geliyor.

• quote:

INV12652C607

Referansından kayıt oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Owl

quote:

INV12652C607

Referansından kayıt oldum.

Alıntıları Göster
    Kayıt oldum beyler e-republik gibi parti varsa DH Partisi kurak

Edit:INV12684C024 invite kodum beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LannTheClever -- 29 Mart 2011; 20:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LannTheClever

Kayıt oldum beyler e-republik gibi parti varsa DH Partisi kurak

Edit:INV12684C024 invite kodum beyler

Alıntıları Göster
    Referanstana kayıt olan arkadaşlar;

Kimden olduğunuzu söyleyin.Burada bireysel bir iş yapmayacağız kredi kime gelirse ucuzdan satıp herkese para yardımı yapması şarttır

Ayrıca yine bu arkadaşlar 5 gün boyunca hep girmeye çalışın

Bir şey olduğunda Whisky den(Benden) yardım isteyebilirsiniz param az kaldı ama olsun

• quote:

Referanstana kayıt olan arkadaşlar;

Kimden olduğunuzu söyleyin.Burada bireysel bir iş yapmayacağız kredi kime gelirse ucuzdan satıp herkese para yardımı yapması şarttır

Ayrıca yine bu arkadaşlar 5 gün boyunca hep girmeye çalışın

Bir şey olduğunda Whisky den(Benden) yardım isteyebilirsiniz param az kaldı ama olsun

Alıntıları Göster
    Benim invitationu da ekleyin ilk mesaja bu arada RP ya senin ya DüzMantik'in refden kaydoldum hatırlamıyorum

• quote:

Benim invitationu da ekleyin ilk mesaja bu arada RP ya senin ya DüzMantik'in refden kaydoldum hatırlamıyorum

Alıntıları Göster
    1.Olmamıza az kaldı

Şu an türkiye benim verdiğim vergiyle bütçesi genişleniyor

• quote:

1.Olmamıza az kaldı

Şu an türkiye benim verdiğim vergiyle bütçesi genişleniyor

Alıntıları Göster
    Ayrica 95 IQ dan sonra Fun Center dan Shot yaparak 1 dakiakada en az 100 dolar kazanabilirsiniz
  • quote:

Ayrica 95 IQ dan sonra Fun Center dan Shot yaparak 1 dakiakada en az 100 dolar kazanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Ben de farmer olarak az önce kayıt oldum @RolePlay'in aktivasyon kodundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Ben de farmer olarak az önce kayıt oldum @RolePlay'in aktivasyon kodundan.

Alıntıları Göster
    RolePlay referansınla üye oldum ve Farmer'ım. Nick KahveKokusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

RolePlay referansınla üye oldum ve Farmer'ım. Nick KahveKokusu

Alıntıları Göster
    Up
  • quote:

Up

Alıntıları Göster
    Düzmantık senin kodundan üye oldum nick; Zealot. Farmer ım

Buda benim kodum: INV12741C203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal Technique -- 3 Nisan 2011; 8:42:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Düzmantık senin kodundan üye oldum nick; Zealot. Farmer ım

Buda benim kodum: INV12741C203

Alıntıları Göster
    DuzMantik kodu ile üye oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Who

DuzMantik kodu ile üye oldum

Alıntıları Göster
    Güzel oyuna benziyo. Üye oldum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.