Şimdi Ara

GOG (Good Old Games - ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarih olarak eski, benim fikrime göre ama kalite olarak üst düzey oyunların Windows Vista, 7, 8 gibi yeni işletim sistemlerinde çalışacak şekilde yer aldığı ve The Witcher serisinin yapımcısı olan CD PROJEKT Group'a ait dijital oyun satış platformu Good Old Games yani GOG'un ana konusudur.

Link:
    http://www.gog.com/

GOG'daki oyunlar DRM Free'dir ve The Witcher serisi haricindeki oyunlar Steam gibi platformlardaki kütüphanelere eklenemez. Konu açılış tarihi itibarıyla site 757 adet oyunu barındırmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 13.06.2014'de GOG'da yaz indirimi dönemi başlamıştır, saatlik ve günlük olarak %90'a ulaşan indirimler uygulanmaktadır. Dün itibarıyla kütüphanemdeki 10 adet oyuna ek olarak Worms 2'yi de eklemiş bulunuyorum.

• eğer bir oyunun gog sürümü varsa artık gog dan almaya başladım steam yerine. daha fazla içerik ve drm-free. steam gibi bir arayüz yapabilirler aslında ayrı bir program bilgisayara yüklenen. download programları var ama daha kapsamlı bir şey olsa daha güzel olur.
  • Keşke dünden beri haberim olsaydı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

eğer bir oyunun gog sürümü varsa artık gog dan almaya başladım steam yerine. daha fazla içerik ve drm-free. steam gibi bir arayüz yapabilirler aslında ayrı bir program bilgisayara yüklenen. download programları var ama daha kapsamlı bir şey olsa daha güzel olur.

Hocam yapılıyor achivement gibi etkinlikler için fakat zorunlu olmayacak, sloganları zaten DRM-Free.

Sitenin içeriği çok dolu ve oldukça güzel tasarlanmış zamanında Fallout 1,2 & Tactics ücretsiz verilirken kapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nord Synthesizer -- 14 Haziran 2014; 23:39:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anmey

quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

eğer bir oyunun gog sürümü varsa artık gog dan almaya başladım steam yerine. daha fazla içerik ve drm-free. steam gibi bir arayüz yapabilirler aslında ayrı bir program bilgisayara yüklenen. download programları var ama daha kapsamlı bir şey olsa daha güzel olur.

Hocam yapılıyor achivement gibi etkinlikler için fakat zorunlu olmayacak, sloganları zaten DRM-Free.

Sitenin içeriği çok dolu ve oldukça güzel tasarlanmış zamanında Fallout 1,2 & Tactics ücretsiz verilirken kapmıştım.

fallout ücretsiz dağıtılırken ben de kapmıştım. dediğiniz sanırım gog/galaxy?

• Evet hocam Galaxy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamın aleyküm oyunseverler. Magrunner: Dark Pulse isimli oyun 24 saatliğine ücretsiz. Ayrıca siteye üye olduğunuzda üç beş tane eski ama kaliteli oyuna da sahip oluyorsunuz. Şu an sitede dev bir indirim kampanyası var. İndirimleri görüp beş adet oyun satın aldıktan sonra hemen donanımhabere girip ana konuyu bulmak istedim, diğer oyunseverleri de haberdar etmek için Bu arada ilk defa gog üzerinden oyun aldım. Kredi kartı bilgilerimi girip onayladıktan sadece 5 saniye sonra oyunları aldım. Kanser etmeyen bir sistemi olduğu için ekstradan kanım ısındı gog'a Tekrar not düşelim Magrunner: Dark Pulse isimli oyun şu an ücretsizdir. Ana sayfaya girer girmez karşınıza çıkar oyun. Bir de şu paket çok ama çok avantajlı sakın kaçırmayın; Action Platformer Selection 85% OFF Paketteki oyunlar;

Unepic
    Guacamelee! Gold Edition
    Dust: An Elsyian Tail
    Valdis Story: Abyssal City

4 oyun da ŞİDDETLE tavsiye edilir ve fiyat gerçekten komik. İndirim 13 saat sonra bitiyor. İnşallah almak isteyenler görür

• Oha, Shadow Warrior'ın fiyatı nereden nereye gelmiş.
  • Drm free ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Drm free ne demek

yani istedigin yere istedigin kadar yukleyebilirsin, kisitlama yok.

ekleme: tekrar olmasin diye boyle yaziyorum, sanirim asagidaki arkadaslar beni yanlis anlamis, ben ubisoft'un drmsinden yola cikarak gogun farki acisindan dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 19 Haziran 2014; 14:49:06 >
  • DRM = Digital Rights Management anlamına gelir, yani DRM Free bir oyunu aldığınız zaman Steam, Origin gibi platformlara ihtiyaç duymadan oynayabilirsiniz. Esasen istediğiniz kadar yükleyebilme ile alakalı değildir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/DRM

• İstediğin kadar yükleme olayı korsana giriyor. GOG üzerinden alınan bazı oyunların giriş kısmında en başta size oyunu aldığınız teşekkür ettiklerini daha sonra da oyunu hiç bir şekilde dağıtmanızı istemediklerini kibar bir şekilde söylediklerine şahit oldum Kesinlikle dağıtmayalım drm-free oyunları arkadaşlar
  • GOG'taki Eski Oyunlar Windows 10'a Hazır

The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt'in online oyun satış platformu GOG'ta (Good Old Games) bildiğiniz gibi genellikle bir zamanların efsaneleşmiş yapımları satılıyor. Bu oyunların Windows 10'da çalışıp çalışmayacağı ile ilgili soru işaretleri de ortadan kalktı.

CD Projekt yetkilileri bazı küçük aksaklıklar dışında eski oyunların Windows 10'da harika bir şekilde çalıştığını açıkladılar. Ayrıca Windows 10 henüz çıkmadığı için bu işletim sistemi çıkana kadar bu aksaklıkları da ortadan kaldırmak için çalışacaklarmış.

Kaynak: Bölüm Sonu Canavarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.