Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SERSAN

sen bana ayarla o zaman hocam hohenburg nasıl ?

Gayet güzel ama oil olmasa da olur dersen, figaro forest da güzel. Seçimini yap ekliyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

üstad kusura bakma son anda vavgeçtim
    6. Matisse Plains istiyorum ben de

Sorun değil hocam, değiştirdim.

quote:

petrol olabilir Tosca Cliffs bana uygun sanki ordada petrol yok ama olsun maden yaparım

Tosca biraz engebeli hocam... Emin misin? Kolay istediğinden soruyorum.

Gel dostum hohenburga 2 kişi olarak ordayız zaten ( yani 4lünün diğer ikisinde varız 3 kişi olursak daha iyi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Diablo_ -- 28 Şubat 2013; 19:20:42 >
  • quote:

quote:

Gayet güzel ama oil olmasa da olur dersen, figaro forest da güzel. Seçimini yap ekliyim.

hohenburg olsun kimse almadıysa
  • @Bouche @Zemox @MoRaCe @bonser24 @EMRES754

Beyler şehrinizi seçin.
  • buradaki şehir numaraları yanlış mı
    resimdekiler ile farklı duruyor:
    https://docs.google.com/file/d/0B-wSHIB_igZNUG51eWhFNEgtcWc/edit?usp=sharing

• quote:

@Bouche @Zemox @MoRaCe @bonser24 @EMRES754

Beyler şehrinizi seçin.

Monet Plateau benim istediğim amaca uygun dimi hocam ? uygun değilse şehir tavsiyesi bekliyorum
  • @R.Rondo9 Dostum şimdi biz ayrı bölgelerde olduğumuz için seninle hiçbir şekilde irtibata geçemiyecek miyiz? yani alışveriş yapamıyacak mıyız? yeri geldiğinde senden polis yardımı almak isteyebilirim mesele ne olacak o zaman?

Bu arada canlı etkinliği izleyen var mı benden başka? Çocuklar ne kadar saçma vote atıyor ya oyuna biraz zevk getirecek seçenekler düşük kalıyor hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Diablo_ -- 28 Şubat 2013; 19:49:09 >
  • @Senātus

Harika bir turizm ve kumarhane şehri... Bence onunla devam et.

@_Diablo_

İşte o konuyu bilmiyorum. Çünkü haritadan gördüğüm kadarı ile komşu olamıyoruz. Oyunu oynamaya başlayınca anlarız.

Edit: Katılıyorum. Bende parkları nereye koyalım sorusuna, fabrikanın yanı dedim. Ama çok düşük kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 28 Şubat 2013; 19:52:25 >
  • @ R.Rondo9 Bende çöplüğün yanına olsun dedim ama hep düşük kaldı. anlaşılan çocuklar soruyu bir zeka sorusu gibi algılayıp mantıklı cevabı bulmaya çalışıyorlar
  • Daha dereyi görmeden paçaları sıvadık RaidCall grubu açsakmıki ?
  • beyler ben population kasarım, halkın huzuru, eğitimi benim için önemli, çok kaynak felan uğraşmak istemem. büyük plazalar yükselen gökdelenler felan benim tarzım. buna uygun bir yer varsa oraya yerleştirin beni:) akşamdan akşama oynayacam ona göre de komşularımı belirlersiniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

beyler ben population kasarım, halkın huzuru, eğitimi benim için önemli, çok kaynak felan uğraşmak istemem. büyük plazalar yükselen gökdelenler felan benim tarzım. buna uygun bir yer varsa oraya yerleştirin beni:) akşamdan akşama oynayacam ona göre de komşularımı belirlersiniz:)
    Zemox

3. Yorkshire Cliffs sana göre
  • Ben hıgh tech ınd. alanında gelısmek ıstıyorum bana ona gore bır yer ayarlayın
  • ok orası benim olabalir. ben de sevdim orayı. yorkshire cliff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 28 Şubat 2013; 20:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Ben hıgh tech ınd. alanında gelısmek ıstıyorum bana ona gore bır yer ayarlayın

Figaro forest'ı verdim hocam o zaman. Liman yapıp, ürettiklerinin satışını yapabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Ben hıgh tech ınd. alanında gelısmek ıstıyorum bana ona gore bır yer ayarlayın

Figaro forest'ı verdim hocam o zaman. Liman yapıp, ürettiklerinin satışını yapabilirsin.

Tamam tam benlık tıcaret ısı
  • 2 numaralı alanda tekmiyim ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 28 Şubat 2013; 20:50:15 >
  • quote:

2 numaralı alanda tekmiyim ya:) wessex bend da güzelmiş, boş mu ora?

rondo ve ahmi o bölgede şanslısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Diablo_

quote:

2 numaralı alanda tekmiyim ya:) wessex bend da güzelmiş, boş mu ora?

rondo ve ahmi o bölgede şanslısın

tamam iyi o zaman:) dağın tepesine dikerim gökdelenleri. bölgenin en yüksek yeri gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

buradaki şehir numaraları yanlış mı
    resimdekiler ile farklı duruyor:
    https://docs.google.com/file/d/0B-wSHIB_igZNUG51eWhFNEgtcWc/edit?usp=sharing

Dökümanda ki ile mesajımda ki numaralar yanlış. Benim eklediğim resim, doğru olan.

Düzenleme: Dökümanda ki haritalarda yanlış. Zaten isle, ada demek. 2 numaranın ada ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 28 Şubat 2013; 21:00:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.