Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda ne gibi multi özellikler olacak?
  • 8. Rousseau Flats - Desirability: 2 // Buildable: 80% // Railroad, no Sea // Coal: 3, Ore: 2, Oil: 0, Water: 3, Wind: 2
    Coal and raw ore deposits are scattered throughout this expansive site. With plenty room to grow, this site is ready for a massive city.

Buna da ben talip olayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Oyunda ne gibi multi özellikler olacak?

Genel itibari ile bir regionda izin verdiği kadar şehri beraber oynamayı getiriyor. Komşu şehriniz ile, hatta tüm regionda ki şehirlerle sürekli etkileşim halinde oluyor. Yeraltı, yerüstü kaynakları paylaşıp, görev dağılımı yapıabiliyorsun. Vs.. vs... Kısacası bir şehri ilçelere bölüp, her bir ilçeye farklı bir belediye başkanı geliyor desek yalan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Genel itibari ile bir regionda izin verdiği kadar şehri beraber oynamayı getiriyor. Komşu şehriniz ile, hatta tüm regionda ki şehirlerle sürekli etkileşim halinde oluyor. Yeraltı, yerüstü kaynakları paylaşıp, görev dağılımı yapıabiliyorsun. Vs.. vs... Kısacası bir şehri ilçelere bölüp, her bir ilçeye farklı bir belediye başkanı geliyor desek yalan olmaz.

Peki uzun süreli oyunlar mı yoksa daha kısa oyunlar da olacak mı? 3-4 arkadaş bir araya gelip bir kaç saatlik pazar akşamı partisi yapılabilecek mi mesela?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Peki uzun süreli oyunlar mı yoksa daha kısa oyunlar da olacak mı? 3-4 arkadaş bir araya gelip bir kaç saatlik pazar akşamı partisi yapılabilecek mi mesela?

Tabi ki hocam, 2 kişilik regionlardan 16 kişilik regionlara kadar çeşit var. Girip 2-3 saatlik şehirler yapabilirsiniz. Sonra sıkılınca da felaketlere yönelirsiniz.
  • @R.Rondo9

kullanıcı adım değişti hocam ben SERSAN
  • betayı oynamadığım için öğrenme aşamasında sıkılıp defalarca sıfırdan başlamaktan korkuyorum
    multi nasıl işleyecek
    mesela akşamları bir kaç saat oynayabileceğimi düşünürsek
    diğer multideki arkadaşlar ile nasıl eş zamanlı olabileceğiz
  • Sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu.

Ayrıca son sayfada geçen muhabbet be ? Anlayamadım. Kim neyi alıyor ?
  • @svstrgmr

Hocam o konuda sıkıntın olmasın. Aynı anda online olmana gerek yok. Oyun şehirlerin son halini ele alarak sana göre yönlendiriyor. Oyun oldukça basit ayrıca. Ufak tefek detayları da öğrendin mi, hiç sıkıntı yaşamazsın. Takıldığın yerlerde de sor, cevaplayacak insan çok burada.

@Hümiyettin

Hocam DH olarak bir tane region seçtik. MP oynamayı planlıyoruz. Şehir paylaşımı yapıyoruz. Oyunu alacaksanız sizi de bekleriz 3 şehrimiz kaldı boşta...
  • yanlış hatırlamıyorsam 4 te araç kullanma falan vardı ama oyunun amacından çıktığını düşünmüştüm acaba bundada var mı böle şeyler en iyisi 2000 di ne güzel basit ve eğlenceli
  • bunda daha fazlası vardır ama bu tür özellikler oyunun asıl oynanış biçimi olan strateji türünden uzaklaştırmıyor
    çünkü o tür özellikleri istemezsen oynamazsın
    ben mesela sırf strateji amaçlı oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu.

Ayrıca son sayfada geçen muhabbet be ? Anlayamadım. Kim neyi alıyor ?

bende bu cevabı beklıyorum?şuan betamı yayında? en son simsity 2000i oynamıştım sevıyorum bu seriyi merak ettım.
  • Çıksın alıcam, günde 1-2 saat oynamak yetecekse, ben de sizlerle multiplayer olarak oynamak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Çıksın alıcam, günde 1-2 saat oynamak yetecekse, ben de sizlerle multiplayer olarak oynamak isterim
    eğer alacaksan şimdi al da limited edition olsun bari
  • bide türkçe yama olsa tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

eğer alacaksan şimdi al da limited edition olsun bari

Alıntıları Göster
    Fiyatı çok pahalı geldi hocam, daha sonra uygun yolla halletmeyi düşünüyorum. Originden başka alternatif var mı ?
  • vay arkadaş herkezde beta var bende niye yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Fiyatı çok pahalı geldi hocam, daha sonra uygun yolla halletmeyi düşünüyorum. Originden başka alternatif var mı ?

GameKeyStore ile al hocam , 72 TL.
  • evet gittigidiyordan ₺77'ye 12 taksit yapabilirsiniz
  • ingilizce bilen arkadaşlar için bu oyun hiç sorun değil ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için büyük sorun olur ve oyun işkenceye dönüşür çünkü ne yapçağınızı neyi nasıl yani kısacası türkçe yama ile oynanmalı o zaman daha zevkli oluyor....
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.