Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • betası çıktı bana key gelmiş suan indiriyorum.
  • Beta key yollamışlar bakalım oyun nasıl bir izlenim vericek.
  • Bana yollamamış çakallar....
  • Hemen başlayım ;

1)Grafik sistemi çok iyi diyebilirim oyun beta olmasına rağmen hiç takılmıyor.
    2)Artık devasa şehirler kurmak yerine daha küçük şehirler kurcağımız kesin gibi.Nerdeyse bütün evlere işyerlerine erişim var.
    3)Kanalizasyon sisteminin geldiğini görüyoruz.
    4)Tek bi şehir üzerinden değil sürekli komuşlarla yürütceğimizi görüyoruz.
    5)Bina çeşitini az gördüm ama beta olduğu için olabilir.
    6)Alınabilir bi oyun olduğunu belirtmek istiyorum.Sadece şehir kurma değil kompleks bi oyun düşünün.
  • 1 saat limit koymuşlar o kötü olmuş ilacı çıkar umarım
  • malesef banada gelmemiş beta davetiyesi :(
  • Çıksa da oynasak, 2013'de en fazla beklediğim oyun SimCity.
  • Beta'daki ilk şehirim. Oyun aşırı derecede zevkli. Ah birde haritalar daha büyük olsaydı.

SimCity (2013) (ÇIKTI)

SimCity (2013) (ÇIKTI)

SimCity (2013) (ÇIKTI)
  • Bu sims oyunlarının amacı ney ne yapıyorsun bu oyunda biri alıntılayarak cevaplarsa sevinirim bende oynamak istiyorum ama oynamayı bilmiyorum
  • Evet buda 2. şehirim beta daki. Bu sefer tecrübeli ve daha hızlı oynadığımdan bütün haritayı doldurdum 1 saatten az sürede. Dediğim gibi haritalar şehir kurmak için küçük ilerde umarım daha büyük haritalarda oynayabiliriz.

SimCity (2013) (ÇIKTI)
     SimCity (2013) (ÇIKTI)
     SimCity (2013) (ÇIKTI)
     SimCity (2013) (ÇIKTI)
     SimCity (2013) (ÇIKTI)
     SimCity (2013) (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 27 Ocak 2013; 13:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Evet buda 2. şehirim beta daki. Bu sefer tecrübeli ve daha hızlı oynadığımdan bütün haritayı doldurdum 1 saatten az sürede. Dediğim gibi haritalar şehir kurmak için küçük ilerde umarım daha büyük haritalarda oynayabiliriz.

Arazi hala boş gözüküyor. O boş alanlarda kısıtlamama mı var?
  • Türkiye için oyunun dağıtımını Aral mı yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Türkiye için oyunun dağıtımını Aral mı yapıyor?

Büyük ihtimal Aral yapacaktır ama vereceği fiyatı görmek çok kolay... En ucuz 180 TL'den satışa çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Büyük ihtimal Aral yapacaktır ama vereceği fiyatı görmek çok kolay... En ucuz 180 TL'den satışa çıkartır.

Teşekkür ederim cevap için. Diablo III 129TL'den satılmıştı yanılmıyorsam, belki aynı fiyatta olur diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim cevap için. Diablo III 129TL'den satılmıştı yanılmıyorsam, belki aynı fiyatta olur diye düşünüyorum.

Diablo'nun kutulu fiyatı zaten diğer ülkelerde de ucuzdu... Aynı şekilde dijital sürümü de ucuzdu yanlış hatırlamıyorsam... O yüzden 110 TL'den satışa çıkmıştı... Şu anda 80€'a dijital sürümü satıldığından o şekilde bir tahmin yaptım. Ama bekleyip görmek tabiki daha sağlıklı. Belki 60€ olan Limited Edition gelip, kutulu sürümlere bir indirim gelirse o civarlara düşebilir ama şahsi tahminim o fiyatta olmayacağı. Sonuçta firma €A Ayrıca 60 dolarlık Bioshock Infinite oyununu 150 TL'ye ön siparişi açmış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Diablo'nun kutulu fiyatı zaten diğer ülkelerde de ucuzdu... Aynı şekilde dijital sürümü de ucuzdu yanlış hatırlamıyorsam... O yüzden 110 TL'den satışa çıkmıştı... Şu anda 80€'a dijital sürümü satıldığından o şekilde bir tahmin yaptım. Ama bekleyip görmek tabiki daha sağlıklı. Belki 60€ olan Limited Edition gelip, kutulu sürümlere bir indirim gelirse o civarlara düşebilir ama şahsi tahminim o fiyatta olmayacağı. Sonuçta firma €A Ayrıca 60 dolarlık Bioshock Infinite oyununu 150 TL'ye ön siparişi açmış.

Her ne kadar EA olsa da o kadar pahali olucagini sanmiyorum.Crysis 3 bile o kadar pahali degil.110Tl'den satilir su an.İns. ayni fiyat olur.Vatan Bilgisayar'da 88 tl olur o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım uygun bir fiyata gelir. Teşekkürler!
  • İlk şehrim

SimCity (2013) (ÇIKTI)
  • Emre hocam oyunu nerden temin ettiniz ? demo sanırım ? bilgi alma imkanım varmı acaba ?
  • Oyun daha çıkmadı şuan betanın bize tanımış olduğu 1 saatlik oynama hakkımız var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.