Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EMRES754

benim gibi yapabilirsin.gamestoredan limited edition alırsın üstüne deluxe geçişini 20 euroya originden yaparsın.

Hocam o nasıl oluyor?Deluxe geçişi nerede var Origin'de göremedim de?

EDİT:Gördüm hocam.Rusya'da 17,5 tl.Gayet iyi bir fiyat .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 30 Ocak 2013; 14:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Betasına katılmış arkadaşlara bir sorum olacak. Toplu taşıma olarak hangi araçlar mevcut? Büyük ihtimal DLC çıkartacaklar, çıkabilecek bir-iki DLC fikrim var ama olur mu bilemiyorum...

1. DLC Fikri: Ulaşım

Oyunda Metro olmadığına göre, kuvvetle ihtimal ki metro ve bir kaç farklı ulaşım şeklini de ekleyerek oyuna DLC olarak sunabilirler.

2. DLC Fikri: Mevsim Döngüsü

Bu DLC'de de mevsim döngüsünü oyuna ekleyebilirler. Örneğin doğalgaz sistemi gelerek, kışın insanların ısınma ihtiyacı ortaya çıkarabilirler. Hatta hasta sayısında artışlar olabilir. Yazın şehirde ki insanlar için tatil bölgeleri kurulabilir, tıpkı kumarhaneler gibi. Hatta kışın kar yağdığında, kar yolları tıkayabilir, bundan ötürü kazalar gerçekleşebilir vs...

3. DLC Fikri: Yeni Şehir Modelleri

Bakınız Almanya, İngiltere, Fransa gibi şehirlerin ekstra gelmesi...

Toplu taşıma olarak betada otobüs ve okul servisi vardı. Taksi ve metro kesin DLC ile gelir diye düşünüyorum.Tam sürümünde zaten tramvay olduğunu biliyoruz. Şehir setlerinede Asya şehirleri eklenmesini çok istiyorum özellikle Japonya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

benim gibi yapabilirsin.gamestoredan limited edition alırsın üstüne deluxe geçişini 20 euroya originden yaparsın.

Hangi site hocam acaba bulamadım...
  • biran önce cıksaya mayıs diyorlar evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpez

biran önce cıksaya mayıs diyorlar evet

8 Mart'ta çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 30 Ocak 2013; 20:03:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Hangi site hocam acaba bulamadım...

Rusya'da hocam.Origin'e Rusya proxy'siyle girdim.17,5 tl.Alan biri var onunla anlaştım.
  • quote:

büyük üstad EMRES754 çıkana kadar bekleyeyim en iyisi
    bu arada delüks almasak çok şey kaybeder miyiz?
  • Limited Edition kutulu olarak aldıktan sonra sadece Digital Deluxe Edition ekstra içeriğini Origin'den alabiliyor muyuz? Ya da başka şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 30 Ocak 2013; 18:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=UGz4EA1p_J0&feature=g-high-a&list=PL0OgZH_o4pWfhIjnzhPcmKS9eOAOhiR6H

Almanya,Fransa ve İngiltere'nin evlerini,arabalarını,binalarını,tarihi binaları,trenlerini falan yapabiliyorsun hocam.Başka bir ekstrası yok.

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Limited Edition kutulu olarak aldıktan sonra Digital Deluxe Edition içeriğini online alabiliyor muyuz?

Evet öyle hocam.Yine de supportla görüşmek lazım ne olur ne olmaz.
  • ozaman delüks benim için lüksten öteye gitmez
  • quote:

quote:

deluxe edition a geçmezsen bişey kaybetmezsin ben bina setleri için aldım.Yani eyfel felan değil bütün evler ve işyerleri o setin içinde.deluxe orda sadece bi kaç binadan ibaret değil.bina setleri için.
  • quote:

quote:

quote:

deluxe edition a geçmezsen bişey kaybetmezsin ben bina setleri için aldım.Yani eyfel felan değil bütün evler ve işyerleri o setin içinde.deluxe orda sadece bi kaç binadan ibaret değil.bina setleri için.

Bina setleri çok güzel. Ben de kutulu olarak Limited Edition alacağım, ama sonradan bu bina setlerini DLC olarak indirebilir miyiz? Yoksa sadece digital deluxe edition için mi geçerli olur onda tereddüt ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

sc4'te bina setleri zaten oyunun içinde bedavaydı
    ama ben genelde tek tip bina ile başlar ve devam ederdim
    zaten şehir kurarken ki amacım maksimum nüfusa sahip sorunsuz bir şehir yapmak
    onun dışında binaların şeklini pek takmıyorum
    oyun çıksın bakalım
    sabırsızlıkla bekliyorum
  • Sırf Almanya için bile almayı planlıyorum. Ayrıca sadece bina tipleri değil yeni ulaşım araç tipleri ve yeni istasyonlar falan da geliyormuş.

• Buna bir de Türkiye seti yapsalar ya sağdan soldan gecekondular falan fırlasa. Bak o zaman ciddi ciddi alırım haa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Buna bir de Türkiye seti yapsalar ya sağdan soldan gecekondular falan fırlasa. Bak o zaman ciddi ciddi alırım haa.

Oldu hocam bir de onlarla uğraşıcağım .Türkiye'de ki yöneticiler bile bıktı ben iyice bıkarım almam bu oyunu.
  • Uzaylılardan çekiceğimiz var

SimCity (2013) (ÇIKTI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Sırf Almanya için bile almayı planlıyorum. Ayrıca sadece bina tipleri değil yeni ulaşım araç tipleri ve yeni istasyonlar falan da geliyormuş.

/>

Roma yok mu ,yakardık
  • Eskiler bilir efsane oyun umarım iyi yaparlar :)
  • quote:

Şöyle yaptım gamestoredan 75 e aldım deluxe u de originden aldım bakalım nası olacak çıksın bakalım

29/01/2013 Pre-Order Ödemeniz onaylanmıştır. Önsipariş kaydınız alındı. Oyun çıktığında keyiniz mail adresinize gönderilecektir.

Hocam Cdkeyshere'den SimCity'i alırsam ve Origin'den de Deluxe Upgrade'ı(Limited'ı aldıktan sonra.)alırsam sorun çıkar mı ona göre alıcağım çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.