Bildirim
SimCity (2013) (ÇIKTI) (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aceleci olmayıp oyunun tam anlamıyla çıkmasını bekleyecem Bu oyunun bu kadar yüksek fiyatlara istediği satış düzeyini yakalayacağına inanmıyorum.Bekleyip görelim
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
80 bile çok aslında ama bakalım
steam iyiydi
bunlar bizi herhalde korsana yönlendirecekler
Aynen.SimCity store diye bir şey varmış bir de.Bu nedir kardeşim yeter artık oyunun içi dışı para.Alıp almama konusunda emin değilim.Bu olayda moralimi bozu iyice.
80 neden çok?
bf3 ile kıyaslama yapmak istiyorum:
bf3 gerçekten ciddi emek ve para harcanarak yapılan bir oyun
sırf ses efektleri için ile ciddi paralar harcanıyor
ve online oyuncu yükünü kaldıracak sağlam server finanse ediliyor
multi ve single için harcananlar düşünülünce
bf3'ün pahalı olması doğal...
Simcity çok sevdiğim bir oyundur ama dijital ortamda nakliye ve pazarlama giderleri olmayan ve daha çok programla ve sanatsal tasarımlar gibi emek gerektiren yapımında çok fazla para harcanmadığını düşündüğüm bir oyun bu kadar pahalı olmamalı...
Belki de ucuz satarsak değersiz imajı verir kompleksi ve aşırı kâr hırsı sebep olabilir.
edit:
yanlış anlaşılmak istemiyorum bu oyunun hastasıyım:
http://forum.donanimhaber.com/m_19407333/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 6 Şubat 2013; 14:31:53 > -
quote:
Ocean Quigley şehir sınırını genişleteceklerini söylemiş.
http://community.simtropolis.com/topic/52299-new-screenshots/page__st__240
Burada oyunla ilgili epey bir görsel var.Boş zamanınızda bir bakın bence.
Bu cümlenin neresinden bu anlamı çıkardınız anlayamadım. -
ne kadar eksiği gediği olsada elimizdeki adam aklıllı tek city building oyunu bu umarım başarılı bir satış grafiği yakalarda devamı gelir ben oyunun pahalı olmasını anlıyorum çünkü bu tür oyunculuklar ölmek üzere beşyüz bin satarmı ? bence satmaz kitlesi belli fiyatın yüksekliğini ona bağlıyorum ben etrafıma orjinal oyun aldırmayı teşvik ediyorum şahsen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 7 Şubat 2013; 17:31:53 > -
en son oynadığım sim city kaçtı bilmiyorum ama bu oyuna bakacağım galiba -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozan301
quote:
Bu cümlenin neresinden bu anlamı çıkardınız anlayamadım.
Lütfen bizi anlayın ve bekleyin diyorlar?İngilizcen yok mu kardeşim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozan301
quote:
Bu cümlenin neresinden bu anlamı çıkardınız anlayamadım.
Lütfen bizi anlayın ve bekleyin diyorlar?İngilizcen yok mu kardeşim.
Evet var ve buradan bu anlamı çıkaramazsın. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Ayrıca "kardeşim" li konuşmazsan sevinirim, bu ne samimiyet. -
Bilmeyen arkadaşlar için Türkçesi;
"Şehir büyüklüğü. Evet, istediğimden küçük. Lütfen, tamamıyla yepyeni bir sistemin başlangıcında olduğumuzu anlayın ve bize biraz zaman verin."
Buradan, ne istiyorsanız o anlamı çıkartabilirsiniz. Bize biraz zaman verin derken; "oyunu bu haliyle seveceksiniz, biraz daha zaman geçirin" mi demek istemiş yoksa; "şehir büyüklüğünü düzelteceğiz, bize biraz zaman tanıyın" mı demek istemiş? -
efsane oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Merakla bekliyorum ama galiba ağız tadıyla oynatmayacaklar bize. Bir kere fiyatı çok pahalı oyunun, sadece bizim için değil internette okuduğum kadarıyla oyun satışlarının yüksek olduğu ülkelerdede şikayet edenler var.
Üstelik o fiyata oyun alacağız ama EA yakamızı bırakmayacak. Daha şimdiden çıkacak DLC'lerin içeriklerini tahmin edebiliyoruz. Bu DLC'lerde 2 dolara satılacak şeyler olmayacak ordan da girecek yani.
Simcity alanında cidden tekel bir oyun. EA'de buna güvenerek olayın suyunu çıkardı zaten. Cities XL falan rakipleri olayın mantığını yanlış anladılar zaten. Herkes iyi yapay zeka bekliyor, grafik değil. Maxis'te belli ki istenilen noktaları iyi analiz etmiş.
Oyunu almaktan başka şansımız yok -
Başarımlar - (Achievements)
City Management
City Services
City Specialization
RCI
Region
Secret
-
Bu oyun Rusya da 70 Tl,proxy cart curt yapsak sorun olur mu ?Ben almayı düşündüm BF3 gibi ama sonra vazgeçtim. -
quote:
Orijinalden alıntı: SERSAN
Bu oyun Rusya da 70 Tl,proxy cart curt yapsak sorun olur mu ?Ben almayı düşündüm BF3 gibi ama sonra vazgeçtim.
Gamekeystore'dan alabiliyosun aynı fiyata. -
quote:
Orijinalden alıntı: Farwynd
quote:
Bu oyun Rusya da 70 Tl,proxy cart curt yapsak sorun olur mu ?Ben almayı düşündüm BF3 gibi ama sonra vazgeçtim.
Gamekeystore'dan alabiliyosun aynı fiyata.
orda 80 lira hocam 10 lira daha pahalı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Farwynd
quote:
Gamekeystore'dan alabiliyosun aynı fiyata.
orda 80 lira hocam 10 lira daha pahalı
Senin lafda 1500 TL'ye iPhone alıp 1 Dolarlık uygulama almamaya benzedi
Şaka bir yana tanıdık kişiyi tercih etmek daha mantıklı. Eğer EA bir huzursuzluk çıkarırsa para iadeside yapar o arkadaş daha önce Diablo'da olmuştu galiba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X