Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Betayı nasıl temin ettiğinizi söylerseniz sevinirim.
  • Yanlış hatırlamıyosam 2 ay önce mail geldi bana.Doldurdum yolladım test etmek istermisiniz diye sormuşlardı.
  • Gerçekten merakla beklediğim bir oyun.Multiplayer olmasıyla daha iyi grafikleriyle çok fazla zaman öldürülür bu oyunda.Umarım çok pahalı olmaz da çıkar çıkmaz alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Evet buda 2. şehirim beta daki. Bu sefer tecrübeli ve daha hızlı oynadığımdan bütün haritayı doldurdum 1 saatten az sürede. Dediğim gibi haritalar şehir kurmak için küçük ilerde umarım daha büyük haritalarda oynayabiliriz.

Arazi hala boş gözüküyor. O boş alanlarda kısıtlamama mı var?

Evet, kısıtlama var malesef. 2. şehirim maksimum genişlikte.
  • Bilgisayarda oyun oynamadığım için MSI Z68A-G43 (G3) INTEL Z68, DDR3, LGA1155 anakartını kullanıyorum.
    Simcity için ekran kartı gereksinimi nedir arkadaşlar? Ekran kartı alacağım ona göre.
  • Sabırsızlıkla beklediğim bir oyun. SC3 ve 4 ün başından saatlerce kalkmadan oynardım. O eski tadı verecek gibi görünüyor ama sanki oyun biraz kolaylaşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bilgisayarda oyun oynamadığım için MSI Z68A-G43 (G3) INTEL Z68, DDR3, LGA1155 anakartını kullanıyorum.
    Simcity için ekran kartı gereksinimi nedir arkadaşlar? Ekran kartı alacağım ona göre.

Sistem tavsiyeleri bölümüne açarsan daha doğru ve daha hızlı cevap alabilirsin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bilgisayarda oyun oynamadığım için MSI Z68A-G43 (G3) INTEL Z68, DDR3, LGA1155 anakartını kullanıyorum.

Sistem tavsiyeleri bölümüne açarsan daha doğru ve daha hızlı cevap alabilirsin hocam.

Peki teşekkür ederim.
  • Grafikler düzeltilmiş baya iyi hemde bakalım nasıl oyun olacak
  • Çok güzel gözüküyor :) Belli bir süre kitlenecez galiba bu oyuna.
  • Araldan alınan oyun steame entegre ediliyor mu acaba ? Fiyatları yüksek geldi oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Araldan alınan oyun steame entegre ediliyor mu acaba ? Fiyatları yüksek geldi oyunun

Oyun EA'nın oyunu... Tıpkı BF 3 gibi bu oyunda yalnızca Origin üzerinden oynanacak ve evet, Aral'dan alınan oyun Origin üzerine entegre edilip, (hatta zorunlu) oynanacak.
  • Ayrıca şu grafiklere kötü diyen insanlar var... Şehri ağzım açık izledim.

• SimCity İçin Digital Deluxe Edition Duyuruldu
     SimCity (2013) (ÇIKTI)

PC oyuncularının bu sene için büyük merakla beklediği oyunlardan SimCity, Mart ayı itibariyle çıkışını yapacak. Beklentinin farkında olan Electronic Arts, SimCity için yeni bir gelir kapısını aralıyor. EA, oyun için Digital Deluxe Edition'u duyurdu.

Bir videoyla birlikte gerçekleştirilen duyuruya göre oyunun bu özel sürümü, SimCity oyuncularına yeni şehir kurulum seçeneklerini ekliyor. Paris, Berlin ve Londra şehirlerini set olarak oyuna ekleyecek olan sürümde Eyfel Kulesi, Brandenburg Kapısı ve Big Ben Saat Kulesi gibi özel yapılar da sunuluyor.

Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada, bu duyuruyla birlikte oyunun Mac sürümünün de netlik kazandığını ekleyelim.

[bscfp=5142]

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SimCity_icin_Digital_Deluxe_Edition_Duyuruldu-34220.htm
  • Bu limited editon, deluxe edition yok season passler falan iyice suyunu çıkardılar bu işin
  • Betasına katılmış arkadaşlara bir sorum olacak. Toplu taşıma olarak hangi araçlar mevcut? Büyük ihtimal DLC çıkartacaklar, çıkabilecek bir-iki DLC fikrim var ama olur mu bilemiyorum...

1. DLC Fikri: Ulaşım

Oyunda Metro olmadığına göre, kuvvetle ihtimal ki metro ve bir kaç farklı ulaşım şeklini de ekleyerek oyuna DLC olarak sunabilirler.

2. DLC Fikri: Mevsim Döngüsü

Bu DLC'de de mevsim döngüsünü oyuna ekleyebilirler. Örneğin doğalgaz sistemi gelerek, kışın insanların ısınma ihtiyacı ortaya çıkarabilirler. Hatta hasta sayısında artışlar olabilir. Yazın şehirde ki insanlar için tatil bölgeleri kurulabilir, tıpkı kumarhaneler gibi. Hatta kışın kar yağdığında, kar yolları tıkayabilir, bundan ötürü kazalar gerçekleşebilir vs...

3. DLC Fikri: Yeni Şehir Modelleri

Bakınız Almanya, İngiltere, Fransa gibi şehirlerin ekstra gelmesi...
  • Şöyle yaptım gamestoredan 75 e aldım deluxe u de originden aldım bakalım nası olacak çıksın bakalım

29/01/2013 Pre-Order Ödemeniz onaylanmıştır. Önsipariş kaydınız alındı. Oyun çıktığında keyiniz mail adresinize gönderilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 29 Ocak 2013; 23:43:06 >
  • en ucuz nereden temin edebiliriz acaba
  • benim gibi yapabilirsin.gamestoredan limited edition alırsın üstüne deluxe geçişini 20 euroya originden yaparsın.
  • nerdennnnn nereyeee be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.