Şu dönemde askere gitmek mantıklımı? tecili bozdursam ne zaman alırlar. Malum işssiz kaldık aradan çıkarmak istiyorum
Bence mantıklı değil, ileride ne olucağı bilinmiyor belki ortam iyileşicek belki daha kötü olucak. Işlemler için şube ve saglık ocağına koştururken kendini riske atıcaksın. Iller arasi geçiş yasaklandı bildigim kadariyla, izin almak icin o da ayri bi uğraş, gidecegin ile sefer bulma sıkıntısı da olabilir. O yüzden tecilin varsa bozmaman daha iyi olur
Ben şubeyi aradım. Şuan için alım yokmuş. Mayıs celbinden gidecekleri bekletiyorlarmış 2. bir emre kadar. Bozdurursak şuan eğer en erken ağustos celbi gidebilirmişiz oda mayısları ağustosa kaydırmazlar ise eğer yoksa kasıma kalır muhtemelen sizinki dedi. Bende bozdurmayı düşünüyorum açıkçası. Virüs falan varda tam aradan çıkarmalık zaman bir yandan da. Yoksa bekledikçe büyüyor.
DARHALLD
kullanıcısına yanıt
cevabın için çok teşekkür ediyorum. Benim tecilim mayıs 20 de bitiyor. tecili bitenlerin sürelerini erteleme durumları varmı acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme