Zor günler geçiren Galatasaray’daki parasal krize çözüm için yeni proje üretildi ..
Bağış kampanyasını başlatan Polat ile organizasyonun sözcülüğünü üstlenen Süren, cep telefonundan kısa mesajla gelir sağlamak için çalışmalar yapıyor... Sarı-Kırmızılı taraftarlar bu yolla 5 YTL’lik yardım yapabilecek
Yeni çözüm arayışı Galatasaray, içine düştüğü mali sıkıntıya kısa vadeli çare için yeni çözümler üzerinde çalışıyor. Eski asbaşkan Adnan Polat ile eski başkan Faruk Süren’in, sürdürülen ‘100 bin dolar bağış’ kampanyasının yanı sıra, kısa mesajla yardım toplamak için proje geliştirdikleri belirtildi. Bunun için Telsim, Turkcell ve Avea ile görüşmeler yapıldığı kaydedildi.
Hedef 1 milyon kişi Bağış kampanyasını başlatan Polat ile organizasyonun sözcülüğünü devralan Süren’in projesine göre, taraftarlar kısa mesajla kulübe 5’er YTL yardım gönderebilecek. Projede ilk hedef 1 ay içinde 1 milyon taraftarın kampanyaya katılımını sağlamak. Bu yolla 5 milyon YTL gelir elde edilmesi ve futbolculara ödeme yapılarak huzurun sağlanması amaçlanıyor.
Polat’ın onur savaşı Varlıklı Galatasaraylılar’ın kampanyaya katılmamasından yakınan ve ‘Belli oldu!.. Taraftar bunlara cezayı kesecek’ diyen Polat’ın projeyi hayata geçirerek bu kesime bir mesaj vermeyi düşündüğü bildirildi. ‘Alo Yardım Hattı’ için önce kulübün sponsoru Avea’dan izin istenecek, ardından 3 GSM şirketi ile birlikte kampanya başlatılacak.
Star
ne olmuş yardım kamyası yapılmışsa sanane seni ne alakadar eder
Seni Galatasaray Klübünün haberlerini takip eden biri olarak tebrik ediyorum nova
Bu gidişle Rivayı satmaya gerek kalmıycakRiva banka borçlarına bunlar futbolculara.
nova fenerbahçeden çok galatasaray haberlerini takip ediyor zaten nasıl bir psikolojiyse artık.
nova da çaktırmadan Galatasaray Klübüne yardım ediyor kampanya haberlerini bütün Galatasaraylılar nova'dan öğreniyor bir bakıma kampanyanın reklamını yapıyor.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz..
quote:
Orjinalden alıntı: koko_
nova da çaktırmadan Galatasaray Klübüne yardım ediyor kampanya haberlerini bütün Galatasaraylılar nova'dan öğreniyor bir bakıma kampanyanın reklamını yapıyor.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz..
haklısın kardeş kusura bakma nova
aaa noluyo bakim burda dedim belki gözünüzden kaçmıştır gsli kardeşlerim bu haberlerden geri kalmasın öle diilmi
Galatasaraylı futbolcuları aslında burda elestirmek lazım.Onlardaki para değil onları sülalelerine bile yeter birazcık dişlerini sıkıp bekleseler paralarını alacaklar zaten.Memlekette asgari ücretle ev gecindiren insanlar varken bunların bu sekilde idmanlara cıkmaması tepki gostermesi bence yanlıs.Umit davala acıklama yapmıstı bizim zamanımızda da odeme sıkıntısı oldu 8 ay paramızı almadık ama sesimizi cıkarmadık,İdmanlara cıkmama durumu olmadı demisti. Galatasarayda oynamanın degerini bilmeleri gerekir.Sonucta paralarını alacaklar elbet. Haksızlar demiyorum paralarını almaları en dogal hakları ama biraz sabretseler.onlardaki para ölünceye kadar onları idare eder zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme