Şimdi Ara

Şimdi Ne Oldu 1 Mayıs Sonrası KabloNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar forumdaşlarım. Bildiğiniz üzere AKK yi kaldıralım derken daha büyük birşeyi Aldık. bu saatten sonra ne yapmamız gerekicek. KabloNET kullanıcıları ne yapmalı mevcut tahhütü olanlat ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli. Başka bir İSS ye geçilmesi gerekirse en mantıklı tercih hangisi olacaktır. Bunun hakkında herkesden cevap bekliyorum. Herkesin cevaplarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kablonet kullanıyorum yeni kampanyalara baktım sınırsız kampanyaları var TV ile birlikte yine diğer şirketlerden uygun bence. Kotali bir kampanya alinacaksada 80 90 gb kullaniyorsan 75gb yerine 10tl daha verip 150gb a geçeceksin kafan rahat olacak fiyatlarda çok pahalı değil bence. Önceden söyle bir durum vardı adam 25gb paket alıp 200gb kullanım yapıyordu bunlar için kötü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2fann

Ben kablonet kullanıyorum yeni kampanyalara baktım sınırsız kampanyaları var TV ile birlikte yine diğer şirketlerden uygun bence. Kotali bir kampanya alinacaksada 80 90 gb kullaniyorsan 75gb yerine 10tl daha verip 150gb a geçeceksin kafan rahat olacak fiyatlarda çok pahalı değil bence. Önceden söyle bir durum vardı adam 25gb paket alıp 200gb kullanım yapıyordu bunlar için kötü oldu.

Yahu nesi uygun? Şaka mı yapıyorsunuz. Türk Telekom ve Superonline'ın yüksek hızlı AKN'li paketleri bile Türksat'ın sınırsız paketlerinden uygun. Türksat sınırsız olarak 10-20 mbit hızlar sunarken, Türk Telekom o fiyata 50 Mbit VDSL veriyor AKN'li. AKN'yi geçince hız yine Türksat'tan yüksek oluyor. Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki. Türksat hizmeti olan her yerde Türk Telekom ya da Superonline vardır diye düşünüyorum. Taahhüdü biten çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziggystardust -- 4 Mayıs 2017; 4:10:13 >

• quote:

Ben kablonet kullanıyorum yeni kampanyalara baktım sınırsız kampanyaları var TV ile birlikte yine diğer şirketlerden uygun bence. Kotali bir kampanya alinacaksada 80 90 gb kullaniyorsan 75gb yerine 10tl daha verip 150gb a geçeceksin kafan rahat olacak fiyatlarda çok pahalı değil bence. Önceden söyle bir durum vardı adam 25gb paket alıp 200gb kullanım yapıyordu bunlar için kötü oldu.

Umarim hacklenirsiniz de o hizlarla o kotayi 6 saatte bitirip 600 tl faturayi elinize alirsiniz diye dua ediyorum.

• Bu arara 250 GB AKN kullanıyordum eskiden KabloNET te kalmam sözkonusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziggystardust

quote:

Yahu nesi uygun? Şaka mı yapıyorsunuz. Türk Telekom ve Superonline'ın yüksek hızlı AKN'li paketleri bile Türksat'ın sınırsız paketlerinden uygun. Türksat sınırsız olarak 10-20 mbit hızlar sunarken, Türk Telekom o fiyata 50 Mbit VDSL veriyor AKN'li. AKN'yi geçince hız yine Türksat'tan yüksek oluyor. Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki. Türksat hizmeti olan her yerde Türk Telekom ya da Superonline vardır diye düşünüyorum. Taahhüdü biten çıkar.

ISS'lerin forumda ajanları var.

Taahütlü isen (1 Mayıs öncesi) gene aynı devam et. Bu düzenleme onları etkilemiyor. Taahütlü değil isen ISS değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 4 Mayıs 2017; 10:26:35 >

• ben kesinlikle kotalı internet saçmalığı kabul etmeyeceğim.
    ne yazıkki 20 aylık sözleşmem var şu anda beni etkilemiyor.

Ama eğer herkes benim gibi düşünüyorsa kablonet her üyeliği biten müşterisini kaybedecektir.

Hiç işim olmaz kotayla filan!

ulan 4tl ye 1tb veri indirimine (nitro) müsade ediyorsun sonra da 1gb başına 2 tl diyorsun.

Şaka mı yapıyorsun arkadaş!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyle giderse artik forumda kotayi aştim kac tl gelicek gibi konularda acilir onun icin kablonetin yeni musterisi olmaktan uzak durun simdilik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.