Şimdi Ara

Şimdi RVP,Nani şuçlu oldu demi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Penaltıyı kaçırdı diye RVP suçlu oldu demi yada pas atamadı diye Nani ?

Elinizi vicdanınıza koyun bu takım ne top oynuyorda ne orta sahamız varda bu adamlar oynasın be abicim gene iyi gol attılar yemin ederim.Ya BJK'nin Gs maçında attığı ilk gol gibi bi golü bütün sezon nerede attık da bu adamlar suçlu oluyor ha ? Ya Josef'miş Ferdiymiş alvesmiş Ne kadar sevsemde Caner'in tırnağı etmez hakmış Volkanmış Pas vermeyi bilmeyen topalmış hiç mi şucları yok ya.

Ya bi takım ne oyun oynuyorda bu 2 adama bu kadar yükleniliyor penaltı kaçırdı diye mi açın messinin atd maçında atamadığı gole ye Şevşenkonun Cl finalde kaçırdığı gole ne bu adamlardamı çöp biraz mantıklı olun lütfen!

KANSERİMİZ BELLİ VİTOR VİTOR VİTOR VİTOR!! VE AZİZ YILDIRIM

• Galibiyet parolasıyla çıktığın maçta defans yaparak başlıyorsun. Böyle salak bir hoca olamaz. Kardeşim sana galibiyet lazım maça hızlı başlarsın ilk yarı dümdüz eder adamları pert edersin şunu sezon başından beri anlayamadı Vitor. Bi sicim olmaz bundan yahu

• Bu mesaja eklenen görseller:

Şimdi RVP,Nani şuçlu oldu demi? Şimdi RVP,Nani şuçlu oldu demi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rvp yi penalti kacirdi diye yadirgamamak lazım bu aksam olu takımda ki en diri adamlardan biriydi . Nani iyi degildi bence bu aksam .
  • bu adamlar ilk defa futbol oynamıyor. fenere gelen herkes niye böyle köreliyor bi türlü çözemedim.

önceden de izliyorduk bu adamları vitor resmen oyuncuları köreltti
  • Hayır ben yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Bu mesaja eklenen görseller:

Şimdi RVP,Nani şuçlu oldu demi? Şimdi RVP,Nani şuçlu oldu demi?

aferin sana 2 yıl avrupaya gidemeyince yıldızın en önemi var. sanki şamp fark attın ha arada 1 şamp var 20 19

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu diyenlerin hepsi futbol cahili ve kendi fikirleri olmayan insanlar. Twitter, facebook kullanan ve maç günü profili sarı laciverte boyanan kızlar gibiler gözümde. Ahmet çakar ve erman gibileri ciddi izleyip onların saçma yorumlarını etrafta konuşanlardır. Oyuncuları ile sorunlar yaşamış bir teknik direktör varken gelip burda 2 - 0 zamanı penaltı kaçıran adama ki bu adam vitor yüzünden top oynayamadı. Gelip laf etmek cahilliktir. Aziz yıldırımcıdır. Hiç birini ciddiye almayın.
  • Plansız programsız transferin sonucu. Diego ozan topal souza orta sahasıyla fener buraya kadar iyi bile geldi. Rvp beşiktaşta olsa yürüyerek gol kralı olurdu.
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Antreman bilgisi olmadığı için kulüpte.
  • Oldu tabi ama sadece onlar suçlu olmadı. Bu sene bu takımın formasını giymiş, kulübesinde oturmuş, ekmeğini yemiş herkes suçlu oldu.

Alves, Hasan Ali, Josef, Topal, Dao ne kadar suçluysa RVP, Nani ve diğerleri de o kadar suçlu. Vitor ve Aziz bunların 10 katı daha fazla suçlu.
    Rica ediyorum artık isimlere güzelleme yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Oldu tabi ama sadece onlar suçlu olmadı. Bu sene bu takımın formasını giymiş, kulübesinde oturmuş, ekmeğini yemiş herkes suçlu oldu.

Alves, Hasan Ali, Josef, Topal, Dao ne kadar suçluysa RVP, Nani ve diğerleri de o kadar suçlu. Vitor ve Aziz bunların 10 katı daha fazla suçlu.
    Rica ediyorum artık isimlere güzelleme yapmayın.

İsimlere güzelleme yapan kim bu adam sezon başından beri ne şans yakaladıda suçlu oldu girdiğimiz gol pozisyonu belli attığı gol belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

bu adamlar ilk defa futbol oynamıyor. fenere gelen herkes niye böyle köreliyor bi türlü çözemedim.

önceden de izliyorduk bu adamları vitor resmen oyuncuları köreltti

Bu işi cidden bende çözemiyorum.Diego,Meireles,Krasic,Nani,Rvp daha çok örnek var gelmeden önce bu adamlar neydı sonra ne oldu.Diegonun ben Atleticoda,Wolfsburgta falan nasıl top oynadığını biliyorum.Nani bence Avrupanın sayılı kanatlarından.İngiltereye gitsin eski günlerine geri döner.Manchester forumlarında hala Rvp'yi istiyorlar.Artık buraya gelen tatil gözüyle mi geliyor adamları bir ciddiyetsizlik basıyor.Takıma gelenler 3 güne Türk futbolcusundan beter oluyor.

• Hala Vitor diyen Arkadaş bir türlü anlamadım gitti takımda her sene suçlanan olur ama Volkan Demirel nedense hep yirtar bu sene bu adam 8-9 puanimizi yedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.