Yaklaşık 10 gün önce kardeşim istanbuldan geldi iş için gitmişti. Geldiği akşam biraz halsizliği vardı sabahına ateşi yükseldi. Akşama doğru hastaneye götürdük. Vücudunda ağrılar ateş halsizlik öksürük hepsi vardı. Ankarada bir devlet hastanesine gittik kan testi ve ciğer tomografisi çektiler. Aynı devlet hastanesine bende gittim bana direk test istedi. ikisi de temiz çıktı PCR TESTİNE GEREK OLMADIĞINI söyledi doktor. Ama işin ilginç tarafı benimde kan testim ve tomografim temiz çıktı. Bizde he iyi dedik o zaman üşüttü.
Cuma akşamı işten eve geldim kas ağrılarım vardı sabahına da ateşim yükseldi. Sabah kalktığım da babamın da ateşinin yüksek olduğunu annemin de kırgınlık hissettiğini söylediğini gördüm. Bu sabah da pozitif olduğumu öğrendim. Aileme de test yapıldı. Şimdi sorum şu 10 gün önce kardeşime test yapılsaydı bizde onda var mı yok mu bilsek ona göre gardımızı alsaydık bu çok mu zordu? Hadi o belki şu an atlattı hiç bi semptomu yok annem babam ben peki??
Geçmiş olsun. Daha önceden yapmaları gerekirdi doktorların. Ama onlarında işleri başlarından aşkın annenin babanın ellerinden öperim geçmiş olsun
Bende 6 gün önce kedi tırmalamasi nedeniyle gazi acile gittim ve 1 saat kadar kaldim ortamda. Kimseyle temas etmesemde hafif boğaz ve göğüs ağrısı mevcut ama test yaptırmak için yetmiyor malesef.
Tek suçlu sensin, bu ülkede doğdun. Mesela selde vefat edenlerin de kendi suçu, başğan ne dedi? Kaza ve kader imanımızın gereğidir. Yani suçlu sorumlu aramayın öldüğünüzle kalın. Zaten yaşa başğanım iyi ki varsın diye tezahüratlar geldi hemen. Bu ülkede yaşayıp akıl sağlığından olmamak elde değil.
therkut
kullanıcısına yanıt
suç tamamen düşünmeden çocuk yapan ailelerde. bu ülkede 2016'dan sonra çocuk yapanlara cidden acıyarak bakıyorum.
işte her şikayeti olana test yapmıyoruz diyolar, sağlık bakanlığını arıyosun öyle bişey yok test yapmak zorundalar diyor. tavşana kaç tazıya tut diyorlar. bu hastalığın önüne böyle geçmenin imkanı ihtimali yok. resmen diyolar ki herkes kapsın.
en iyisi valla çıkalım sokağa hepimiz birbirimizin ağzına bi kere tükürelim olsun bitsin ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme