< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdiki Beynim Olsa Bu İşlerden Birini Yapardım
-
-
Hamza avukatlık normalde çok güzel meslek hatta burdakilerin çoğundan iyi. Hele birde suç işlenme sayısına bakarsan. Teferruat şuan için sana zor gelebilir ama ilerde hayatın normali haline gelir. Avukatlık için biraz çene birazda çevre gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cene var cevre 0 sehirde 3 senedir yeniyim ailemin de cevresi azquote:
Orijinalden alıntı: braveheart92
Hamza avukatlık normalde çok güzel meslek hatta burdakilerin çoğundan iyi. Hele birde suç işlenme sayısına bakarsan. Teferruat şuan için sana zor gelebilir ama ilerde hayatın normali haline gelir. Avukatlık için biraz çene birazda çevre gerek.
Gecen babama diyom ki cevrem yok o bana ne dese begenirsin ben kot satarken benim cevrem mi vardi
Boyle vizyonsuzlar beni hukuka soktu o yuzden ayvayi yedim işte saat 10da savciliga gitsem mi onu düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Start-up dene bence. Gerçekten hayatına renk gelir ve iyi bir fikirle başarmaman için bir sebep yok. Yoksa hukukla Amerika'da yaşamak biraz zor gibi, belki emeklilikte falan. O da gençlikte kazandığın parayla yatırım yaparsan.
Hamza öncelikle babanın ne dediğini boş ver. Eğri oturup doğru konuşalım. Bu iş artık senin başarı da senin başarısızlıkta. Seni hukuka kim girdirdi kim ne okuttu bunların artık bir önemi yok bunu kabullen.
Çene varsa hepsi olur inan bana. Tüm avukatlar her davayı kazanıyor mu ? Ama her davadan para alıyor. Duruşmaya girerken bile para alıyorlar. Staj yaparken kendin çevre yapmaya çalış. Adliye de çevre yap. Çevreyi üst tarafla değil hakimle savcı ile kurma onlar gelip geçici. Onun yerine odacı olur kantin işletenler olur açıkta çalışan mahkum olur onlarla Aranı iyi tut onlar seni çevresine Hamza diye bir avukat var çok iyi diye önersinler. Burda adliye de avukatlar çay ocağında çalışan infaz ve koruma ile araları iyi olması sayesinde iş bağlıyorlar.
Ben cmk alaninda calisamam suclulardan nefret ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: braveheart92
Hamza öncelikle babanın ne dediğini boş ver. Eğri oturup doğru konuşalım. Bu iş artık senin başarı da senin başarısızlıkta. Seni hukuka kim girdirdi kim ne okuttu bunların artık bir önemi yok bunu kabullen.
Çene varsa hepsi olur inan bana. Tüm avukatlar her davayı kazanıyor mu ? Ama her davadan para alıyor. Duruşmaya girerken bile para alıyorlar. Staj yaparken kendin çevre yapmaya çalış. Adliye de çevre yap. Çevreyi üst tarafla değil hakimle savcı ile kurma onlar gelip geçici. Onun yerine odacı olur kantin işletenler olur açıkta çalışan mahkum olur onlarla Aranı iyi tut onlar seni çevresine Hamza diye bir avukat var çok iyi diye önersinler. Burda adliye de avukatlar çay ocağında çalışan infaz ve koruma ile araları iyi olması sayesinde iş bağlıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nefret etmen işini yapmana engel değil ki. Çoğu avukat sadece paralarını alıyor. Alacakları cezayı şöyle böyle düşürdüm diyor.
Müdafi yerine vekil olursun mağdur tarafında girersin davaya
Upppppppp
sadece pilotaj ve denizcilik iş yapar gerisi eski meslekler yada ömrü bitenler artık...
-
Denizcilik en güzeli zatenquote:
Orijinalden alıntı: fsh77sadece pilotaj ve denizcilik iş yapar gerisi eski meslekler yada ömrü bitenler artık...
Denizdesin saatlerce günlerce aylarca…
Psikoloji neden
İlgim var parasi ne durumda bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F655C4790
Psikoloji neden
kendine inan azminle sevginle başarabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amerikan kültürü ne garanti mi işsiz kalmak istiyorsun
-
Aciklama yaptim ya amerikaya gitmek demek oquote:
Orijinalden alıntı: White DeathAmerikan kültürü ne garanti mi işsiz kalmak istiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Aciklama yaptim ya amerikaya gitmek demek o
Alıntıları GösterMühendis falan olsan yüksek lisansla gitme ihtimalin daha fazla olmaz mı
Amerikan kültürü okuyan birini Amerika ne yapsın kendi kültürlerini okumuş adamdan iyi biliyordur zaten. Belki de gidiliyordur emin değilim ama pek olasılık veremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 kere acikladim anla artık yaquote:
Orijinalden alıntı: White DeathMühendis falan olsan yüksek lisansla gitme ihtimalin daha fazla olmaz mı
Amerikan kültürü okuyan birini Amerika ne yapsın kendi kültürlerini okumuş adamdan iyi biliyordur zaten. Belki de gidiliyordur emin değilim ama pek olasılık veremedim.
Alıntıları Göster
O bölümü okumaktan bahsetmiyorum amerikaya gitmekten bahsediyorum
Up
Hocam ben de aynı sorundan muzdaripim. Bilgisayar mühendisliğine sardım şu aralar . Aklım olsaydı sayısaldan girerdim sinava
Adam doğru söylemiş niye vizyonsuz diyorsun ki. Anne babanın kıymetini bil çok ararsın sonra bu günleri.
Adam benim de çevrem yoktu ama başardım sen de başar diyor. Kulüplere katıl, etkinliklere katıl sen daha iyi biliyorsun nerelerde kimlerle olman gerektiğini. Bahanelere sığınmak kolay. Çevre edinmek için çaba sarfedip yapamamış olsaydın sıkıntı yoktu ama sor bakayım kendine elinden geleni yaptın mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi clear şampuan hangisi
- hakan 23 egzersizleri
- spor kelimesinin çağrıştırdığı kelimeler
- üniversitede kopya nasıl çekilir
- kılçıksız balık
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- google çizim yap
- çay emojisi
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X