Şimdi Ara

Şimdiki Beynim Olsa Bu İşlerden Birini Yapardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyinciksiz bir yaratik oldugum için gittim hukuk okudum bitirdim suan avukatlik stajindayim 1 kurus para almiyorum essek gibi emek verdim veriyorum bir suru gereksiz teferruati var sacma sapan

Simdiki aklim olsa bunları okurdum hala bu sektorlere ziplamaya çalışıyorum
    Yazanlardan bazılarını sektoru belirtmek için sectim mesela finans derken iyi bir finansman sirketinde calismak yada amerikan kültürü derken amerikada yasamak gibi

24 yasimdayim hukukta çıkmaz sokaktaki duvara toslamis hala da adim atip toslar gibiyim hayatım berbat o kadar mutsuzum ki

En cok olmak istedigim gemi kaptanlığı

Şimdiki Beynim Olsa Bu İşlerden Birini Yapardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza avukatlık normalde çok güzel meslek hatta burdakilerin çoğundan iyi. Hele birde suç işlenme sayısına bakarsan. Teferruat şuan için sana zor gelebilir ama ilerde hayatın normali haline gelir. Avukatlık için biraz çene birazda çevre gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Hamza avukatlık normalde çok güzel meslek hatta burdakilerin çoğundan iyi. Hele birde suç işlenme sayısına bakarsan. Teferruat şuan için sana zor gelebilir ama ilerde hayatın normali haline gelir. Avukatlık için biraz çene birazda çevre gerek.
    Cene var cevre 0 sehirde 3 senedir yeniyim ailemin de cevresi az

Gecen babama diyom ki cevrem yok o bana ne dese begenirsin ben kot satarken benim cevrem mi vardi

Boyle vizyonsuzlar beni hukuka soktu o yuzden ayvayi yedim işte saat 10da savciliga gitsem mi onu düşünüyorum

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Start-up dene bence. Gerçekten hayatına renk gelir ve iyi bir fikirle başarmaman için bir sebep yok. Yoksa hukukla Amerika'da yaşamak biraz zor gibi, belki emeklilikte falan. O da gençlikte kazandığın parayla yatırım yaparsan.

Hamza öncelikle babanın ne dediğini boş ver. Eğri oturup doğru konuşalım. Bu iş artık senin başarı da senin başarısızlıkta. Seni hukuka kim girdirdi kim ne okuttu bunların artık bir önemi yok bunu kabullen.

Çene varsa hepsi olur inan bana. Tüm avukatlar her davayı kazanıyor mu ? Ama her davadan para alıyor. Duruşmaya girerken bile para alıyorlar. Staj yaparken kendin çevre yapmaya çalış. Adliye de çevre yap. Çevreyi üst tarafla değil hakimle savcı ile kurma onlar gelip geçici. Onun yerine odacı olur kantin işletenler olur açıkta çalışan mahkum olur onlarla Aranı iyi tut onlar seni çevresine Hamza diye bir avukat var çok iyi diye önersinler. Burda adliye de avukatlar çay ocağında çalışan infaz ve koruma ile araları iyi olması sayesinde iş bağlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Hamza öncelikle babanın ne dediğini boş ver. Eğri oturup doğru konuşalım. Bu iş artık senin başarı da senin başarısızlıkta. Seni hukuka kim girdirdi kim ne okuttu bunların artık bir önemi yok bunu kabullen.

Çene varsa hepsi olur inan bana. Tüm avukatlar her davayı kazanıyor mu ? Ama her davadan para alıyor. Duruşmaya girerken bile para alıyorlar. Staj yaparken kendin çevre yapmaya çalış. Adliye de çevre yap. Çevreyi üst tarafla değil hakimle savcı ile kurma onlar gelip geçici. Onun yerine odacı olur kantin işletenler olur açıkta çalışan mahkum olur onlarla Aranı iyi tut onlar seni çevresine Hamza diye bir avukat var çok iyi diye önersinler. Burda adliye de avukatlar çay ocağında çalışan infaz ve koruma ile araları iyi olması sayesinde iş bağlıyorlar.
    Ben cmk alaninda calisamam suclulardan nefret ediyorum

Nefret etmen işini yapmana engel değil ki. Çoğu avukat sadece paralarını alıyor. Alacakları cezayı şöyle böyle düşürdüm diyor.

Müdafi yerine vekil olursun mağdur tarafında girersin davaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Upppppppp

• sadece pilotaj ve denizcilik iş yapar gerisi eski meslekler yada ömrü bitenler artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

sadece pilotaj ve denizcilik iş yapar gerisi eski meslekler yada ömrü bitenler artık...

Denizcilik en güzeli zaten

Denizdesin saatlerce günlerce aylarca…

• Psikoloji neden

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F655C4790

Psikoloji neden
    İlgim var parasi ne durumda bilmiyorum

• kendine inan azminle sevginle başarabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amerikan kültürü ne garanti mi işsiz kalmak istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Amerikan kültürü ne garanti mi işsiz kalmak istiyorsun

Aciklama yaptim ya amerikaya gitmek demek o

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Aciklama yaptim ya amerikaya gitmek demek o

Alıntıları Göster

Mühendis falan olsan yüksek lisansla gitme ihtimalin daha fazla olmaz mı

Amerikan kültürü okuyan birini Amerika ne yapsın kendi kültürlerini okumuş adamdan iyi biliyordur zaten. Belki de gidiliyordur emin değilim ama pek olasılık veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Mühendis falan olsan yüksek lisansla gitme ihtimalin daha fazla olmaz mı

Amerikan kültürü okuyan birini Amerika ne yapsın kendi kültürlerini okumuş adamdan iyi biliyordur zaten. Belki de gidiliyordur emin değilim ama pek olasılık veremedim.

Alıntıları Göster
    Hocam 2 kere acikladim anla artık ya

O bölümü okumaktan bahsetmiyorum amerikaya gitmekten bahsediyorum

• Up

Hocam ben de aynı sorundan muzdaripim. Bilgisayar mühendisliğine sardım şu aralar . Aklım olsaydı sayısaldan girerdim sinava

Adam doğru söylemiş niye vizyonsuz diyorsun ki. Anne babanın kıymetini bil çok ararsın sonra bu günleri.

Adam benim de çevrem yoktu ama başardım sen de başar diyor. Kulüplere katıl, etkinliklere katıl sen daha iyi biliyorsun nerelerde kimlerle olman gerektiğini. Bahanelere sığınmak kolay. Çevre edinmek için çaba sarfedip yapamamış olsaydın sıkıntı yoktu ama sor bakayım kendine elinden geleni yaptın mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.