Şimdi Ara

Şimidi media mark ve teknosa ekstraya gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi evden çıkıp teknosa ekstraya ve media mark gidiyorum bir şey bakmamı isteyen arkadaşlar varmı acaba.

• samsung 40b623 rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

samsung 40b623 rica etsem

• Gallipoli kesin aldı lcd'yi bu saat de gelemedi duyduğuma göre çok kalabalıkmış herikiyerde.
  • standbye burdan bak bence şuan en ucuza satan ist. bilişim en çok satılan model...

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le40b652-p35862519/
  • quote:

Orijinalden alıntı: G a l l i p o l i

şimdi evden çıkıp teknosa ekstraya ve media mark gidiyorum bir şey bakmamı isteyen arkadaşlar varmı acaba.

sakın gitme diyecem ama gitmişsindir çoktan gitmeye değecek bir şey yok media marktta ve teknosada
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

quote:

Orijinalden alıntı: G a l l i p o l i

şimdi evden çıkıp teknosa ekstraya ve media mark gidiyorum bir şey bakmamı isteyen arkadaşlar varmı acaba.

sakın gitme diyecem ama gitmişsindir çoktan gitmeye değecek bir şey yok media marktta ve teknosada

aynen gittim vede begenmedim alınacak bana göre ürün yoktu alt kalite mallarda indirim yaparak ilgi toplamaya çalışmışlar gerisi fasa fiso.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENDE MEDİAMARK VE ELEKTRO WORK MUDUR nedir gittim foto alıcaktım oralar 40 ytl daha fazlaydı
  • Media Markt izmirde açıldı ama hep fasa fiso.Piyasa fiyatları.Bizde daha ucuz diyorlar ama hiç alakası yok arkadaşım.Bi o kadarda dolu.Millet çılgınlar gibi birşeyler alma peşinde.Kriz bize vurmamış belli zaten.Para harcayacak yer arıyorlar.Onun yerine verin paranızı bana, bu genç adama
    Bu arada o ilk gün indirimli olan Toshiba 40LV655PG model Lcd Tv hakkında ne düşünüyorsunuz ? amcam almış ancak satmayı düşünüyor iyise ben alayım diyorumda..
  • nasıl buldun;?
  • yer çok büyük çok güzel bir mağaza.bir elektronik ürün almadan önce kesinlikle gidilip gezilmesi gerekilen ve orada teşhirde görülmesi gerekilen bir yer.sonra fiyat araştırmasına gidilip nerde ucuzsa ordan alınması uygundur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.