Şimdi Ara

simimin kolu döndü !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar simim evlendi çocuğu oldu ama çocuğa hiç bakmadım en sonunda social worker geldi anneye bağırdı çağırdı sonra simim bebeği kucağına aldı ve bir parlama oldu bebek social worker la gitti ama bebek gidince baktım ki siminin kolu omzundan arkaya doğru dönmüş ne yaparsa kolu öle duruyodu banyo yapınca düzeldi
    http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/3328.bmp

• ilginç .
    bu arada resimde gözükmüyor.
  • çoçuğuna bakmassa böyle çarpılır işte
  • Oyunu aç kapa düzelir.Bende de bir kez gitar kafasına geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan890

çoçuğuna bakmassa böyle çarpılır işte
  • benim bebek uçuyordu ama uzun sürmedi keşke hep öyle kalsaydı
  • YAAA BİRİ SİMİMİ NASIL OLDÜRECEĞİMİ SÖYLEYE BİLİR Mİ ? 1000 TANE SİM VAR OYUNDA :D GELDE BIKMA VE HEPSİ SARIŞIN BASKA RENK SACLI KİŞİ YOK :D

• quote:

Orijinalden alıntı: smiley_00

YAAA BİRİ SİMİMİ NASIL OLDÜRECEĞİMİ SÖYLEYE BİLİR Mİ ? 1000 TANE SİM VAR OYUNDA :D GELDE BIKMA VE HEPSİ SARIŞIN BASKA RENK SACLI KİŞİ YOK :D

• quote:

YAAA BİRİ SİMİMİ NASIL OLDÜRECEĞİMİ SÖYLEYE BİLİR Mİ ? 1000 TANE SİM VAR OYUNDA :D GELDE BIKMA VE HEPSİ SARIŞIN BASKA RENK SACLI KİŞİ YOK :D

• quote:

İşte onu benden iyi yapan yoktur
    Bir aralar ölüm bahçesimi ne ona benzer bi konu açtım.Survivor gibi.Aşırı zor şartlar falan vardı herkes ölüyodu en sona kalan kişi yarışı kazandı
    Çok iyiydi ya.Ama yeterince ilgi görmedi o yüzden size küstüm yapmam bidaha

• kol nasıl doner ya
  • quote:

bahçene bir büyük havuz yap ondan sonra hepsini havuza soktukdan sonra havuzun çıkış yerini yok et ve gebersinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Oyunu aç kapa düzelir.Bende de bir kez gitar kafasına geçmişti.

Gitar kafasınamı geçti xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.