Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş
  • 20.03.2015 Edit: Neden sizleri süründürdüm fakat birkaç korkumu yazayım:
    -İş yerinden gelecek tepkiler.
    -Buradan gelecek tepkiler(Reklam vb sanılması)
    -Kişilerin karakterine yaptığım yorumlar dolayısıyla alacağım sorumluluklar.

30.01.2015 - 31.03.2015(Kısmetse) yazdığım iş yeri günlüğüğünün geçtiği yer arkadaşlar İstanbul/Mecidiyeköy/Simit Sarayı 4'tür.(Cevahir Avm'e en yakın, Burger king yanı olan Simit Sarayı)

DH'li kardeşlerime/abilerime not. Eğer iş yerime gelir, yazdığım uçsuz bucaksız, uykularımı feda ettiğim bu günlüğü okuduğunuzu belirtip bir ziyaretime gelirseniz sevinirim, vardiyam boyunca da hepinize bir çay ısmarlarım/bulduğum boşluklarda sorularınızı yanıtlar, kendimden bahsedebilirim. Eğer toplu organize olursanız gerçekten güzel bir hatıra olur. Konuya ara ara fotoğraflar ekleyeceğim orada çalıştığıma dair, sizler de gelirseniz toplu olarak/bireysel olarak fotoğraf çekilip buraya ekleyebiliriz. Günlük bittiğinde de bu 2,25 ay boyunca kazandıklarım, tecrübelerim, iş hayatı, kaybettiklerimi içeren bir raporvari bir yazı yazıp konuyu rafa kaldıracağım. Ayrıca konunun adını üyeliğime karakteristik kazandırmak için İşyeri Günlüğüm'den Simit Sarayı Günlükleri'ne çevirdim. Bir kere bile okumuş olan DH üyelerine bir teşekkürü borç bilirim. Tugay Özdil/DH - Surfer Rosa (Ocak-Şubat-Mart)
    Not: İfşayla ilgili yorum yaparsınız artık, baya sustunuz.

12.03.2015 Edit: Arkadaslar anket ekledim, konunun müdavimleri ve en az bir kere okumus kisilerin oy vermesi tercihimdir. Konunun gelecegi söz konusu, buraya gerçekten biseylerden feragat ediyorum o yuzden dusunceleriniz benim icin cok onemli.(turkce karakter yok. :) ) Isten nisan ayinda cikiyorum, 31 mart son gun bilginiz olsun. Tatminkar bir sonuc elde ettigimde karar verecegim. Ama gercekten uykularim kaciyor bu konu icin, bilginiz olsun. Ayrica okuyanların azaldigini dusunuyorum iyice. Fazla geldi galiba uzun ve bos yazilar. Turkce karakter sorununu da cozecegim, fakat ilk mesajda degil. Ilk mesajda sadece ilk gun olacak.

28.02.2015 Edit: Türkçe karakterler dolayısıyla ilk mesajı güncellemeyi bıraktım. Artık sadece mesaj olarak yazacağım. Başlığı da değiştiriyorum. Arkadaşlar, ne kadar okunduğumu bilmem amacıyla okuduğunuz günü +'lar mısınız unutmazsanız. Okuyan herkese teşekkürler, daha sıkılmadım buradayım. Ama belirteyim okumak istemiyorsanız yazmayabilirim de.

Yeni yazı dizisi olabilir, umarım beğenirsiniz arkadaşlar elimden geldiğince samimi olmaya çalışacağım. Ve günlük yazmak faydalıdır unutmayın.

30.01.2015 Cuma

Beyler bugün tam 7. günüm olmuş onu farkettim. 1 haftadır 15:00 - 01:00 arası çalışıyormuşum iyi gayret gösteriyorum kendimce.

İş:Simit sarayında garsonluk tarzı bişey.(Self servis kafede neyin garsonluğuysa, neyse çay falan götürüyoruz onları sayayım bari. Bir de boş topluyoruz.)

İş detayları: 35 dk yemek molası. 15dk çay molası. Süre:10 saat. pfff. Keşke zorunda olmasaydım ama zorundayım maalesef.

Bugün biraz farklıydı 13:00'da hala yatakta dönüyordum yol yaklaşık trafik dahil 40 dakika sürüyor.(olmasa 10 dakika sürerse kendimi sınırsız çizerim) Akbil doldurdum bindim
    otobüse. Çok yakın lise arkadaşım gelmiş iş yerime dedi ki oturuyorum ben, tamam dedim geldim falan işte selamlaştık aramızdan su sızmaz. Ben dedim başlıyorum molayı 16:00
    civarında verirler dedim. Tamam dedi cool cool pufuduk koltuğa oturdu sayın arkadaş ve kitabını okudu. Ben de üzerimi çıkarıp giydim fermuarlı kırmızı firma şeyini taktım
    şapkamı aynı ASH gibi oluyorum zaten. Dedim yukarı katı mı alıyorum, evet dedi vardiya müdürü bir kız. Bunlar 3 tane. ikisi bayan birisi erkek. En çok erkekle sonra muhabbetim olan
    kızla sonra da diğer muhabbetim olmayan kızla samimiyetim var. Sırası öyle yani. :D Neyse ben çıktım yukarı ortalığı falan toparladım. Bi masa vardı kız hep bana baktı baktı
    sevgilim olduğundan pek takmadım zaten güzel de değildi de neyse. Bir ara şeyi konuşuyorlardı ya bizim sınıftaki erkekler çok çirkin. La bu memleketteki herkes çirkin olsun
    yeter ki beyinleri dolu olsun. Nerdeee, hala güzellik çirkinlik. Gezdim falan ben yine piyasada masa sildim bardak topladım. Kata paspas attılar, yardıma ihtiyacları var mı diye sordum yok dediler.
    Ben de eyvallah dedim kilitlendim kaldığım yerde kirlenmesin diye. Biraz gezdim katı zabıta gibi, bi abi vardı dün bir kadına vurulmuştu da, ben de bir kıza yazıyor gibi gözükmüştüm(Beyler kesinlikle yazmadım işin arkasında masumiyet var.)
    O abinin yanında da bir abi vardı hep şey diyodu kardeşim kız seni kesiyo kız içerde falan. Dedim işte, kızcı abi yokmu dedim. Yok kardeşim dedi. Abi dedim buradayım direk seslen gelirim, sağolasın dedi.

Mola saatim geldi, bize çay beleş, arkadaş da alacaktım kasadan marka alıyoruz abi dedim kartı vereyim elini kaldırdı sakın der gibi(vardiya müdürlerinin erkeği) tamam abi dedim çıktık yukarı arkadaşla muhabbet ettik. Ha o arada eşyalarımı çıkarttım kısa
    kollu vardı montun içinde, onunla beraber ve cool şapkam isteyene ss atarım öyle gezmemi istediler eğer içerde duracaksam. Ben de tamam dedim. Şapkayla gerçekten çok tarzım bak inanın. :D
    Bitti mola bi müşteri işte okuyomusun falan dedi, dedim aynen ytü endüstri, dedi xxyy'yi tanıyor musun. Evet dedim soyadı zzpp mi. Evet ben onun annesinin arkadaşıyım dedi. Hıı ne tesadüf dedim. Kocaman kadın. Dedi ki ben de istanbul ünivrersitesinde
    halka ilişkiler okuyorum. Kaldım mal gibi dedim sonra "Başarılar" :D Zaman geçerken bir tek başına oturan adama simit getirdim 75 kuruş bahşiş aldım. Sonra hiç beklemediğim 2 adam 5 TL'nin üzeri olan 1 tl verdi. Aynı şekilde 10tlnin üzerin 6tlnin 1 tlsini 2 kere aldım toplamda.
    Bir kız çay istedi, peşin alıyoruz dedim telefonla konuştu anlamadı açıklamak zorunda kaldım güldüm falan biraz sırnaştım yanlış anlamasın diye, kurtardım durumu. Yoksa hiç sevmiyorum biz 2 çay alalım diyene hııı abi 4tl ya demeyi. :/ Çok kötü yani.

Kimi güvenmiyor falan sanki kaçıcaz yyawww diyorlar. Sanki benlik durum. :D Çay molasına çıktım bi çay bi simit aldım yukarı geldiğimde yukarısı tıklım tıklımdı...
    Bir grup vardı rahat 12 kişi varlardı konserden bahsediyorlardı işte çılgın repçiler gibi duruyolardı birinde obey şapkası vardı. Yanlarında bi dangalak çıkardı muşta salladı. Allahım ya ne adamlar var, boş gerzek.

Zaten 2 masa kapatmışken sonradan gelenlerden biriyle ayrı temizlediğim masaya geçtiler. La o molaya çıkmaz olaydım. Yerime bakan psikopat abi sanki hiç yok gibiydi.

Bugün bi kız yine kesti kesti ama gerçekten rahatsız oldum(iş elbiseleriyle bişey atsanız yapışmaz modundayum bu arada tipim aynı öyle) sonra dedim bi ara bişeye ihtiyacınız varmı(fix sorudur kendisi) yok dedi soğuk soğuk.
    Sonra erkek arkadaşı geldi sevgilisi olduğundan %60 eminim. Bu kız şey dedi. ya siz beni artık tanıyosunuz ben çaya şeker atmıyorum öyle getirirsin tamam mı :))) yaptı. Ben de yüz vermeden peki dedim ama yine gülümsedim. Arkadaşına dedim siz kaç tane atıyosunuz falan 3 dedi.
    Erkeğe dönmeseydim çok söverdi arkamdan, bilirim kendimden. Toparladım ortalığı falan.

Ha bir ara şey oldu gülmekten kafayı yedim resmen. Kasada bi abimiz var, kasacı diyeyim. Çay siparişi aldım geldim parayı uzattım kasada, dedi ki. Self servis. Ya ne güldüm burada :D Size çok komik gelmeyeceğinden eminim ama o an baya güldüm.

Bir ara da toplu bi turist gurubu geldi, nargile var sanmışlar yok falan dedim nerde bulabiliriz falan dedi işte anlattım sora sora türkçe bizimkilere. DÖktürdüm ingilizceyi.

Aklıma gelenler bu kadar highlights diyebileceğim. Üst katı kapatırken arkadaşla baya konuştuk iyi niyetini çok suistimal falan etmişler bunun burada çalışılmzaz falan dedi onunla baya zaman geçirdim yukarda. Saf çocuk sevdim kendsini.
    Aşağı indim tepsileri sildim biraz bahçede takıldım ve favori olan yiyeceklerden beleş veriyorlar kalmasın diye onları aldım ve yurda geldim. 40 dakika yürüdüm, ölüyorum yorgunluktan.

Bugünlük bu kadar, umarım süreklilik sağlarım.

Sorulara açığım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 20 Mart 2015; 0:27:39 >

• No ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbatumi

No ss no güven

Nası bişey istiyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

No ss no güven

Nası bişey istiyon?

Kasayı yan yatır öyle

• yere düşen simitleri sormayacam lan
  • Yere hiç simit düştüğünü görmedim.
  • Yazsam olmayacak yazmasam olmaz.

Abi ne boş adamsın ya hiç kusura bakmada şu yazdıklarına dön bi bak 16 yaşında ergen kız gibi bu ne lan! bu ne! ''yak o onu şaaptı yok bu beni kesti yok şapkam çohkk khrizma xd''.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Yazsam olmayacak yazmasam olmaz.

Abi ne boş adamsın ya hiç kusura bakmada şu yazdıklarına dön bi bak 16 yaşında ergen kız gibi bu ne lan! bu ne! ''yak o onu şaaptı yok bu beni kesti yok şapkam çohkk khrizma xd''.

Amacım kızın kestiğini vurgulamak değil ki. Baktı işte neden kıza takıldın. Şapkam karizmayı da samimiyetten yazdım, içimden geldi.
  • Kaç para alıyorsun, nerdeki simit sarayı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam arkadaş duygularını paylaşmış belki ilk defa çalışıyodur heyecanlıdır millet abuk subuk konular açıyo bumu battı

• quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Kaç para alıyorsun, nerdeki simit sarayı ?

İsim ve yer vermek istemiyorum, 900'e anlaştım günlük de 5 civarı bişeyler veriyolar işte bahşiş olarak. Ama artacağını düşünüyorum, yani artsa iyi olur
  • quote:

quote:

Hocam arkadaş duygularını paylaşmış belki ilk defa çalışıyodur heyecanlıdır millet abuk subuk konular açıyo bumu battı

Kardeş bak bana batan çıkan bir şey yok.

İfade şekli iyi değil yok neymiş ne boş gerzek adamlar varmış bende diyorum ki kendini dolu mu zannediyo hayırdır yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYLER* -- 31 Ocak 2015; 2:41:26 >

• quote:

quote:

quote:

İfade şekli iyi değil yok neymiş ne boş gerzek adamlar varmış bende diyorum ki kendini dolu mu zannediyo hayırdır yani?

Farkettinmi bilmiyorum ama konu dışındayız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Farkettinmi bilmiyorum ama konu dışındayız.

İyi bak konudışı bende istediğim gibi yorum yazabilirim

• ölü taklidi yapın gider beyler

• bi sapın ucuna geçememiş baltalar konudan uzak durun yada iyi şeyler yazın
  • Şapkalı cool resmini at bakalım.

Şimdiden not cool
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Şapkalı cool resmini at bakalım.

Şimdiden not cool

Şimdi daha çok erken ya Biraz da talebe bağlı.

@Mr Xzibit

Teşekkürler.

• 2. Gün geliyor.
  • Kolay gelsin hocam öncelikle. Hijyenik misiniz? Mesela simitleri hijyenik mi yapıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.