Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş

Klasik başlangıçla başladık işe işte. Fakat bugün biraz pisti ortalık. Elemanlar yoktu pek. Bugün ayrıca akşamcılardan biri izinli birisi de sabaha kaydırmış kendini anlayacağınız double combo oldu. Neyse geldim temizledim masaları ortalığı falan ama kirliydi yordular, herhalde doğru dürüst bakamıyor kimse. Küllükler dolu boşlar duruyor falan. Üstüne üstlük 2 katı verdiler hem alt hem üst. La sistemsizliğe bak. Yani öyle düşünüyorum. Bir masa vardı hemen garson servantının yanında tıpçılar mıydı diş doktorları mıydı öğrenciler miydi çakamadım pek, bunlar çay istedi ilk defa birine git kendin al dedim. Ama tabii ki öyle demedim, dediğim tarz şu, 2 kata birden baktığımdan biraz yoğunum normalde self servis zaten, lütfen kendiniz alın. Eyv. dediler gittiler aldılar. Anlayışlılardı yani, sevdim. Bir masa vardı bunlar da bir aile. Tabletle fotoğraf çektiler. Yaşlı başlı insanlar bir de kızları var, ne gerek var sosyeteliğe. Her şey etiket. Yerken çekmeler falan. Zaten masaları da normalden fazla kirliydi, neyse
    işimiz bu. Bir masa vardı bunlar fincan çay istedi. Bir de kek istediler bunlar, sizin ünlü kekiniz vardı falan dediler, dedim yeniyim ben, 2 çeşit kek var biri kakaolu diğerini bilmiyorum dedim. Havuçluydu galiba vb dedi, dedim getireyim. fincan + normal çay bir de. Parayı sonra aldım. Aşağıda hesapladılar 9.50 o kadar dedim fincan diye. Çayhanede duran garsona da dedim ki fincan. La fincanla kupayı karıştırıyorlar. bir tarafımı yırttım fincana fincan dendiğini anlatana kadar. Sonuç:Fincan=porselen.Gittim verdim falan. Bunlar bana bilim adamı tipin var dediler. :D
    16.09'da molaya çıktım, molada muhabbetimin olduğu vardiya müdürü saçları sarıyken halini falan gösterdi bir de uzunmuş la saç ne kadar çok değişitiriyo adamı. Evet, bombaya geldik. Bugün öyle bir bardak kırmışım ki off be off diyorum. Servantın üstüne koyduğum tepsi bir kaydı şangırt yere. Ki servantın yanında adam vardı ona gelmedi allahtan(Gerçi kalktı, bu koltukta oturuyordu, kalçasıyla koltuk arasında kocaman cam parçası vardı :/) Durdum bi, müzik falan durdu tüm kat bana baktı. Ellerimi kaldırdım ve dedim ki kusura bakmayın özür dilerim dedim başta küçük süpürge ve faraşla aldırayım dedim yok olmadı. Koşa koşa gittim büyük fırça aldım. Yakındaki adamlardan 2-3 defa özür diledim. Bilim adamına benzeten adam bişeyin varmı diye sordu, mesut oldum resmen ilgiden dolayı. Sağolun bişeyim yok dedim. Bir yerimi çok ama çok küçük kesti bi kere de elime battı o kadar silerken falan. Zaiyat sanırım toplam 10-15 tl bişey :D Ama hızlı toparladım, sıkıntı olmadı fazla. Patlıyodu ortam hep onların yüzünden müşterilerin yani. Aga bir ara 2 türk kahvesi çıkmış dedim nereye, üste dedi adam. 2 saat aradım yukarda sordum bağırdım falan. indirdim aşağı kasaya sordum aşağı dedi. !'^'!+!^+%+&^+&^&+%. Tabi aceleyle toplayayım derken sağlam koyamadım kırıldı. Bugün ilginç bir olay daha oldu 8-9 kişilik bir topluluk. Sağır ve dilsizlerdi... Allahım tecrübe dolu bu iş yeri... İletişim çabam falan çok garip hissettim ve hep gülümsedim, çayı tarif edişleri falan. Teşekkür edişi öğrendim. Kendi elini başkasının elini öper gibi öpüp alna götürmek. Düşünsenize sizler de öylesiniz... Hep gülümsedim onlara, parayı falan ifade ederken 9 x 2 falan dedim çok ilginçti. Ama çok mutlulardı, beni de mutlu ettiler. Küçük kızları vardı 2-3 yaşında uyudu bir ara allahım çok tatlıydı resmen baba olmak isteğim arttı katlandı. Fotoğrafını çekip sevgilime atayım dedim ama sonra vazgeçtim yanlış anlaşılır diye. Bir ara 2-3 bilgisayarlı bir masa vardı, modemi sordular gidiyo falan hiçbişey yapamam dedim kestirip attım direk. Sonra dediler reset falan atamazmıyız dedim modemin çıkış gücüyle alakalı vb dedim. Hiç bağlanmadım modeme nası bişey bilmiyorum şans işi falan diyorum hep müşterilere. Sonradan baya muhabbet ettik ama onlarla lenovo notebookları vardı Thinkpad serisi çok severim ben, anlattı adam işyerinden vermişler i5'li bilgisayar. Ne güzel iş la. 2100 falanmış fiyatı. Alcam :D Muhabbetimin olduğu kız vardiya müdürü bi kavga etmiş abovv bi kadınla çığlık çığlığa. Kadına çok yükleniyorlar, bir tane de iş atan falan varmış acıdım resmen. Delirecek gibi oldu kadın ama sağlam kadın yani yıkılmaz kolay kolay. Bir adam para üzeri olmayan 2tl bahşiş verdi üzerine 1,25 verdi. Teşekkürler buradan tekrar :D Bir grup geldi, 5 kişilerdi 5 çay aldılar 2si gitti, 15 dk sonra geri geldiler. 2 çay soğudu. Kız da kezban tipliydi biraz, masayı toplarken "şunları da değiştirebilirmisin soğuk getirmişler" dedi tip tip. Kıllandım. Dedim ki soğuk getirmişler??? kaldı bi. Dedi yani soğumuş falan. sordum kasaya anlattım açık açık, çıktım böyle bişey kabul edilmiyor isterseniz yenisini satın alın dedim, yok vb dediler. sonra arkamdan kıza güldüler. yere çöp atmışlar sanırım bilerek nefret ediyorum yere çöp atanlardan. Bir grup daha geldi. Abi 6 kişiler, kül tablaları var masada. 2dk öncesildiğim masaya geçip adamlar yayıla yayıla sigara içip kalktılar. sorarım size bunun amacı nedir? Ya hemen bi yandaki masa ya. Sövmemek için zor tuttum kendimi, o kadar sil küllüğü boşalt adam poposunun keyfine göre masa değiştirsin... bak ya! Bi adama çay 2tl dedim, moralimi bozdun dedi, kusura bakmayın dedim saygınlıktan bu da dedi ki bidaha olmasın. Tipe gel. Buna da bozuldum, bidaha olmasın nedir yani. Engelli gruptan birisi wc'nin şifresini sormuş, modem şifresi sandım sonra anladım wcyi sorduğunu. yok işareti yaptım ellerle. wc yok anladı. oturdu yerine. la dedim dur yanlış anlattım kendime gittim masalarına wc var, şifre yok dedim. indiler sonra. :) umarım kızmamışlardır... Ayrıca o gruptan bir kadın hamileydi ve sigara içiyordu. acıdım, bişey demek istedim ama diyemedim. bi masada da kül tabağı varken tepsiye kül atıyorlar. sigaradan nefret ediyorum nefret... masa değiştirme muhabbeti yine oldu. deliereceğim. Bunu yapan da gayet güzel alımlı bilgili bi kız. Kalktı sevgilisinin yanından gitti masaya yayıldı içti sigarasını kirletti kül tabağını. Bir masa vardı. Kadın cüzdanından o kadar çok kağıt çıkarttı ki yırta yırta, tepsiyle topladım çöpe attım. eşi de dedi işte böyle oluyo kardeşim dedi bak şuna şu kadarcık cüzdandan çıktılar falan dedi. oha dedim güldüm falan. iyilerdi, sevdim. dün açıklama yaptığım kız gene gelmiş makyaj yapmış tanıyamadım. boşları alırken dedi ay yinemi sen. pardon dedim tanıyamadım. arkadaşı da napsın burda çalışyo .d.d.d tarzında güldü. ben de hay allahım dedim içimden devam ettim işe. Bizim bi efsane grup var, ağır abiler arabesk falan açarlar ama her gün gelirler, işletme indirim falan yapıyo. birisi vardı gruptta farklı. dedi ki muhabbet arasında, apple ile samsung birleşiyo zaten. ben de dudağımı burktum... :D bulaşık makinesinin bozulması ve eleman eksikliğinden ötürü çayhaneye geçtim 15-20 dakika durdum yukarıyı kim topladı allah bilir. sonra bahçeye geçtim biraz orda takıldım. O tanıyamadığım kız gene burdaydı bu sefer takmadı beni kalkarken, bende onu takmadım.

Bugün de böyle geçti işte beyler. hayat vallaha sürprizlerle dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Kolay gelsin hocam öncelikle. Hijyenik misiniz? Mesela simitleri hijyenik mi yapıyorlar?

Teşekkür ederim, size de hayatta kolaylıklar. Yapımını bilmiyorum görmedim hiç. Açıkçası değilim. Yaptığım iş masa silmek tepsiyle çay götürmek masayı toplamak çöpü değiştirmek küllük toplamak falan. Besine direk temas seyrek oluyor, tepside kaydırırken falan ancak. Tezgahta da eldivenle veriyorlar zaten. Bardağın ağız kısmına çok dokunmuyorum servantta biriktirip bardak+tabakları yıkamaya veriyorum gerisi onlarda. Ellerim çok kirleniyor ve 9 saat 10 dakikada ellerimi yıkamaya inemiyorum açıkçası. inmiyorum değil, inemiyorum. alanımı terkedemem. zaten doğru dürüst sabun yok.
  • Çok uzun okumam hayatta ve iş yaşamında başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Çok uzun okumam hayatta ve iş yaşamında başarılar

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Yazsam olmayacak yazmasam olmaz.

Abi ne boş adamsın ya hiç kusura bakmada şu yazdıklarına dön bi bak 16 yaşında ergen kız gibi bu ne lan! bu ne! ''yak o onu şaaptı yok bu beni kesti yok şapkam çohkk khrizma xd''.

yaptığın ayıp kardeş belki adamın arkadaşı az dır konustugu kısı az dır buraya konu açmış yazmıştır.

Belki ilk defa bir işe girmiştir unutmamak için anılarını buraya yazıyor olabilir.
    Sonuçta forumun müdavimi sen değilsin o kadar csb konusu açılmış bu zamana kadar bi senin böyle yorumunu göremedım hayret.
    Neyse fazla uzatmıyıcam bak dalgana ama yaptıgın olmamış yani
  • İş güç yok bu saatte tüm yazdıklarını okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Yazsam olmayacak yazmasam olmaz.

Abi ne boş adamsın ya hiç kusura bakmada şu yazdıklarına dön bi bak 16 yaşında ergen kız gibi bu ne lan! bu ne! ''yak o onu şaaptı yok bu beni kesti yok şapkam çohkk khrizma xd''.

yaptığın ayıp kardeş belki adamın arkadaşı az dır konustugu kısı az dır buraya konu açmış yazmıştır.

Belki ilk defa bir işe girmiştir unutmamak için anılarını buraya yazıyor olabilir.
    Sonuçta forumun müdavimi sen değilsin o kadar csb konusu açılmış bu zamana kadar bi senin böyle yorumunu göremedım hayret.
    Neyse fazla uzatmıyıcam bak dalgana ama yaptıgın olmamış yani

Denecek şey çok da, pek kaale almıyorum forum sonuçta isteyen istediğini yer. Sırf bir üye için karar verdiğim işten sıkılıp bırakmaya değmez. Tartışmaya da girilmez. Öyle işte.

@ComandanteBilic

Sizler için bu emek.

• malesef anlatışında boğucu bir hava var yine de başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakerr

malesef anlatışında boğucu bir hava var yine de başarılar.

Bunu yapmamdaki bir amaç da eleştri almak. Bazen fazla detay veriyorum ifade kullanmıyorum text sayfası açıp boyuna yazıyorum paragraf falan olmadan. Teşekkürler yorum için, bir dahakine kısa tutmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Kolay gelsin hocam öncelikle. Hijyenik misiniz? Mesela simitleri hijyenik mi yapıyorlar?

Teşekkür ederim, size de hayatta kolaylıklar. Yapımını bilmiyorum görmedim hiç. Açıkçası değilim. Yaptığım iş masa silmek tepsiyle çay götürmek masayı toplamak çöpü değiştirmek küllük toplamak falan. Besine direk temas seyrek oluyor, tepside kaydırırken falan ancak. Tezgahta da eldivenle veriyorlar zaten. Bardağın ağız kısmına çok dokunmuyorum servantta biriktirip bardak+tabakları yıkamaya veriyorum gerisi onlarda. Ellerim çok kirleniyor ve 9 saat 10 dakikada ellerimi yıkamaya inemiyorum açıkçası. inmiyorum değil, inemiyorum. alanımı terkedemem. zaten doğru dürüst sabun yok.

Siz olsanız yemek yemeye oraya gelir miydiniz? Anlattığınıza göre çokta sağlıklı durmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Günde 10 saate 900 tl
    kölemisin kardeş?

• Oturdum boydan okudum favorilere aliyom guncelledikce de okuycam
    Niye bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuh -- 1 Şubat 2015; 9:52:18 >
  • baslıgı isvicre gunlugu dıye okudum . İsvicrede akbil ne alaka lan

• Bastan sona okudum iki gunu de. Anlatis tarzindan kafa adamsin belli. Konuyu favorilerime aldim.

• Kardeşim niye bilmiyorum ama okurken hipnotize oldum bildiğin bırakamıyorum okumayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalıArapFaiktenAlıyoduk -- 1 Şubat 2015; 11:16:47 >
  • Hepsini okudum devamı olsa okurum

• çok uzun okumaya deymez olduğu için okumadın
  • Csb akbil kalktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Siz olsanız yemek yemeye oraya gelir miydiniz? Anlattığınıza göre çokta sağlıklı durmuyor

Gidip gitmemek size kalmış ama ben müşteri yiyip içtikten sonra sadece topluyorum genelde. Sanırım hiç gitmediniz oyle bir yere gormediyseniz normaldir.

• Bulunsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.