Şimdi Ara

Simlock Iphone 5 e JB yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda araştırdığım kadarıyla Iphone 5 ile ilgili henüz bu tip bir durum söz konusu olmamış. Dün akşam İngiltere T-Mobile Orange Sim Lock u olan bir iphone 5 satın aldım. (Aslında simfree diye aldım fakat simlock lu çıktı.) Araştırdığım kadarıyla UK Orange simlock fiyatları çok uçuk.

Ben de geri vermeye falan uğraşmadan eğer yapabilirsem Jailbreak yapayım da aynı zamanda simlock da olsun diye düşündüm. Fakat burada bilmediğim ve cevaplanması gereken sorular var;

1. Jailbreak yapınca Simlock sorunu hallolacak mı?
    2. Jailbreak yapmam için iOS versiyonunu öğrenmem gerekiyor fakat öğrenemiyorum. Bunu nasıl öğreneceğim?

2. sorumu biraz daha açayım. Telefonu kurmaya çalıştığımda "This iPhone is not currently setup to work with carrier you're attempting to use. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked" yazısıyla karşılaşıyorum. Böylece ne menüye girebiliyor ne de başka bir şey yapabiliyorum.

Versiyonumuzu öğrendiğimizi varsayarsak bu sefer 3. soru gelecek akıllara;

3. Bu durumda bulunan locked telefona nasıl Jailbreak yapacağız?

• gevey kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmssmm

gevey kullanacaksın.

teşekkürler fakat gevey in bir çözüm olduğunu ben de biliyorum. Benim sorum açık, jailbreak ile yapabilir miyiz?
  • up
  • Jailbreak yaparsın, ama bu şekilde Sim-Lock'u kaldırman mümkün değil. O eskiden Sam ile oluyordu galiba.

Eğer bütçeniz yetiyorsa Unlock etmenizi tavsiye ederim parasıyla. Ya da bir gevey alın.

Bu arada; eğer sim kartı çıkartıp da kurulum yapmaya çalışırsanız iPhone büyük ihtimalle aktif olacak, siz de en azından iPod Touch 5 gibi kullanabilirsiniz.
    Benim 4S'de de aynısı oluyordu çünkü.

iPhone'u aktifleştirince de Ayarlar - Genel - Hakkında kısmından iOS sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Eğer 6.1.3 veya 6.1.4 ise bunlara JB yapamazsınız şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 10 Haziran 2013; 10:52:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.