Şimdi Ara

Sims 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sims3 almayı planlıyorum fakat tüm paketleriyle beraber toplam ne kadara geliyor acaba?Ve ucuza nerden alabilirim bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

• Hocam hepsini orjinal alacaksınız ciddi anlamda yüke sokar sizi. Bana kalırsa Sims4'ü bekleyin. Ya dahttp://forum.donanimhaber.com/m_66099760/tm.htm bu konuda Jazzart'ın yazdığı gerekli ek paketleri alabilirsiniz. World Adventures oynadım mesela bana gereksiz geldi. İnto the future'u da deneyebilirsiniz
  • Bu EA adam olmaz iki kuruş daha fazla para kazancaklar diye yaptıkları işe bak. Cevap için teşekkürler bu arada @Jais
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Merhaba arkadaşlar ben sims3 almayı planlıyorum fakat tüm paketleriyle beraber toplam ne kadara geliyor acaba?Ve ucuza nerden alabilirim bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

Humble Bundle ile Battlefield 3, Medal of honor, sims 3 ve tüm ek paketleri+ 3+4 oyunu 5 dolara almıştım. Sims 3 pek oynamadığım için keyleri kullanmadım. Nereye yazdıysam :)
    Fırsatlar olur steam indirimlerini takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 23 Şubat 2014; 22:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Merhaba arkadaşlar ben sims3 almayı planlıyorum fakat tüm paketleriyle beraber toplam ne kadara geliyor acaba?Ve ucuza nerden alabilirim bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

Humble Bundle ile Battlefield 3, Medal of honor, sims 3 ve tüm ek paketleri+ 3+4 oyunu 5 dolara almıştım. Sims 3 pek oynamadığım için keyleri kullanmadım. Nereye yazdıysam :)
    Fırsatlar olur steam indirimlerini takip et.

cok uyguna gelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.