Şimdi Ara

Sims 3 Takılma Sorunu Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
19.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sims 3 oynarken oyun belirli aralıklarla donuyordu, yani mouse falan hereket ediyor ağaçlar vs rüzgarda dalgalanıyor arkada müzik çalıyorsa müzik de devam ediyordu ama oyudaki hayan duruyordu. Fark ettim ki önceki savelerimde böyle bi şey yok, yeni oyun açtım ve onda da donma olmadı ama bu donan save'e tekrardan dönünce yine donmaya devam etti. Neyse dedim eski savelerimden birini oynamaya başladım evde parti verdim her şey güzel gidiyorken parti bitti gelen konuklar evden çıkarken kapıda birbirini beklediği an donma sorunu yine başladı, sonuncu konuk gittikten sonra da bi daha donmadı. Orda fark ettim ki sizin simlerinizin dışında şehirde yaşayan simlerden biri oyunda takılınca sizin oyununuz donuyor. Tekrardan sürekli donan saveimi açtım ve 20bin paraya kıyıp başka şehire taşındım ve tahmin edin ne oldu ? Donma sorunum çözüldü.

Sizde de böyle bi sorun varsa eğer şehirde bi yerlerde birileri sıkışmış, takılmış, gideceği yere bi türlü gidemiyordur. Bulabilirseniz eğer edit modundan simi takıldığı yerden kurtarabilir, modlar yardımıyla şehirdeki simleri resetleyebilir veya benim gibi kolaya kaçarak başka bi yere taşınıp sonra tekrar geri o şehre taşınabilirsiniz

• Sorunu çözmek için aylarca aradım, sims ve tüm ek paketleri orjinal aldım çözülsün diye, yabancı forumları didik didik aradım, yüklemediğim mod kalmadı.. İşte rastgele gezerken sizin konuyu gördüm sorun çözüldü işe bak şaka gibi.. ama hiç oynayacak hevesimde yok şuan..

yinede çok sağolun bilgi paylaştıkça çoğalır
  • Bunu bilmem çok iyi arada sırada bende de oluyor çok sinir bozucu. Cidden çok işine yaradı bu bilgi.
  • bende de cok fazla donma sorunu oluyodu ve bu konuyu gördüm aklıma bi şey takıldı nasıl baska sehre taşınabildin bunun imkansız olduğunu sanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: katyiann

bende de cok fazla donma sorunu oluyodu ve bu konuyu gördüm aklıma bi şey takıldı nasıl baska sehre taşınabildin bunun imkansız olduğunu sanıyodum

Valla hocam ne yalan söyliyim ben böyle bi konu açtığımı dahi unutmuştum, oynamıyorum bayadır sims ama başka şehir derken büyük ihtimalle ek paketlerle gelen şehirlerden birini kasdetmiş olabilirim. Biraz kurcalayın bulursunuz
  • katyiann K kullanıcısına yanıt
    telefona tıklayıp real estate... seçeneğine bas sonra move seçeneğine bas to new town seçeneğine bas taşınmak istediğin şehre git bukadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.