Şimdi Ara

ŞİMŞEK OTOGAZ -Ankara Destek ve Cevaplıyor (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
697
Cevap
7
Favori
27.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Merhaba 2009 model 1,2 motor corsa için en uygun fiyatlı hangi kiti önersiniz ? Ankaradayım en kısa süre içinde uygulama yaptıracağım
    Prins teknomax işinizi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

mpi araç motorlarında kalibrasyon çok önemli ayar yüksek kalmış sanırım bu aracın
    Selamlar üstadım bugün konuyla ilgili lpg taktırdığım firmaya kontrol için gittiğimde kalibrasyon ayarında herhangi bir sorunun olmadığı söyledi. Araç 36 binde. Bu araçların bujilerinin 30 binde değiştiğini, Bana 30 bin bakımı yapılırken bujilerin değiştirilip değiştirilmediğini sordu. Ben de servis bakımında değiştirilmediğini söyledikten sonra aracın bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledi usta. Ne kadar doğrudur bilmiyorum açıkçası. Arabanın kalibrasyon ayarı yapıldıktan sonra ivedik ten oran tarafına geçtim. Aygaz dan yakıt aldıktan sonra nata vega yokuşunu çıkarken bir ara benzine geçip tekrar gaza döndü. Son 1 ay içinde 1 kez stop etme 2 kez de benzine geçip gaza geri dönme hareketini yaptı. Araba yürürken hiçbir sorun olmuyor. Boşta vites N konumunda beklerken oluyor bu sorun. Sorunun çözümü için başka bir arkadaş arabayı bilgisayara bağlayıp yola çıkarsak görebiliriz dedi ama. Hiç bilmiyorum. Sorunun çözümü için yardımcı olabilir misiniz. Ay sonunda tekrar ankaraya gelme durumum var sizlere uğrayıp göstermek istiyorum açıkçası.

• ozgurhisir O kullanıcısına yanıt
    PROGRAMDA FULL GRUP SEÇİLMİŞ Mİ
    NOZELL ÇAPI NE SEÇİLMİŞ

BU İKİ, SORU OLDUKÇA ÖNEMLİ ?
  • quote:

PROGRAMDA FULL GRUP SEÇİLMİŞ Mİ
    NOZELL ÇAPI NE SEÇİLMİŞ

BU İKİ, SORU OLDUKÇA ÖNEMLİ ?
    Üstad bu soruları sormadım hiç. Ay sonunda ankaraya gelmeyi düşünüyorum. C tesi veya pazar hangi gün daha sakin olursunuz.
    İrtibat numarası verebilir misin.
  • Kolay gelsin aracım 2015 symbol 1.2 atiker marka sistem var.
    Araç sabahları genelde kışın benzin ile giderken gaz İçin ısınması gerektiği zaman tekleme yapıyor. Gaza yüklenince sarsılma meydana geliyor. Nedeni ne olabilir sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

tesisat grubu (kablo) + anahtar ve map sensörüde değişmeli .ayrıca nano safefastten iyidir gerek yok bizce
    İşte çıkarcı olmayan bir usta, herkese sordum. Olmaz hepsi değişecek dediler. Farklı kit dediler mantıken tesisat, anahtar değişimle bilir. Safefasta da aynı regülatör, enjektör serisi var. Nasıl oluyor da hepsi değişecek diyorlar anlamadım. İşinizi hakkınız ile yapıyorsunuz. Candan mühendislik var o da değişecek dedi. Ben sizi bilmem etmem. Ben zaten Adana da yaşıyorum. Burada duydum isminizi Yalan dolan yok siz de dürüst esnafınız Allah razı olsun sizden, ben sadece harita ayarlaması kolay o yüzden değiştirmek istiyorum. Bu arada adana da filan şubemiz yok galiba.

• ozgurhisir O kullanıcısına yanıt
    0553 939 22 15

• esoturko E kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan olabilir kontrol etmeli

• mahsun494 kullanıcısına yanıt
    Üzgünüz Adana gibi güzel ilde bayimiz yok. Yorumlar ve görüşleriniz teşekkürler

• Renault 9 Broadway karbüratörlü aracımda Aldesa lpg var. Araç yazın 11 litre kışın 14 litre gaz yakıyor. Günlük az tarikte 7 km gidiş 7 km geliş oluyor genelde bu şekilde bu rakamlar normal mi?
    Ayrıca araç hareket halindeyken gazdan benzine bir iki tekleyerek de olsa geçiyor ve normal şekilde hareket ediyor. Rölanti falan normal oluyor ama durduğu yerde geçirmeye çalıştığımda stop ediyor ve çok zor çalışıyor, sebebi nedir?
  • ynsturan Y kullanıcısına yanıt
    Hasas bir gayarına ihtiyacı var gözüküyor .
  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor
  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

ford fieata prins technomax plus montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 4 Mart 2020; 17:45:56 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 5 Mart 2020; 11:59:52 >
  • MERCEDES SL350 ATİKER GRAND

ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

• 2020 model toyota corolla aracıma aksaray da 1 ay önce brc comfort taktırdım. Yakıtı ve performansı gayet güzel.Ama rölantide iken fren pedalı titreme yapıyor.Titreme telefon titreşimi gibi sabit değil,artıp azalıyor.Harekete gectiğimde hissetmiyorum.Sadece ayagımın altında hissediyorum aracta genel bir titreme yok.Benzinde kesinlikle böyle bir sorunum yok.
    Yorumlarınız bekliyorum.
  • konamser K kullanıcısına yanıt
    150 bin lira verip 1500 liradan kaçmamak lazımdı.
    132 bg valvematic için Prins silverline takılabilirdi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.