Şimdi Ara

ŞİMŞEK OTOGAZ -Ankara Destek ve Cevaplıyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
7
Favori
27.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.4 Renault 9
    Yaklaşık 900 kg
    10w30 yağ ve 155/70R13 standart lastikler ile
    Benzinde
    Şehir dışı 5.1 litre
    Şehir içi 7.4 litre
    Değerleri vardır.
    10w40 yağ ve 175/70r13 lastikler kullandığınızı farzetsek bile Lpg de 9-10 litreden fazla yakmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntımız giderildi şükür.westing house denen bişeyele lpg hortumu kelepçelenmiş.
    Yakıt performans 10 numara.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Brc tek gecerim.Sanki benzinde biniyorum performans ve yakıt mükemmel.Sorun çözüldü.
    Senin cevabında reklamın olsa gerek.
  • konamser K kullanıcısına yanıt
    Markaperestlik ile ne alakası var
    Burası Prins teknik sayfası olduğu için silverline modelinden örnek verdim.
    Brc de dünya markası, PLATİNUM modeli takılabilirdi.
    Kabul edersin etmezsin, başka yerle çekersin çekmezsin,
    Sıfır Toyota valvematic aracınızın hakkı brc Comfort değil.
    Bu araca giriş seviyesinde tüp takan ve yağ gibi üste çıkan
    Her neyse
    Hüsnü zanna davet ediyorum

Sıkıntınızın giderilmesi ile güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sayın konamser

Bayiliğini üstlenmediğimiz ürünler hakkında yorum yapmayı etik bulmuyoruz .Montajınızı üstlenen atolye mutlaka yardımcı olacaktır . saygılar
    sayın konamser

güle ghüle kullanmak nasip etsin Allah . Hayırlı günlerde kullanın.
  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor
  • bmw 520 i tabiki prins

ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

• opel insignia tabiki prins

ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

• ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

• Merhabalar ustam, 2001 hyundai accent 1.3 aracımda atiker sıralı lpg var. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum aracımda gaz ile birlikte benzin tüketimi de oluyordu uzun yolda 200 km yol yaptım lpg de fakat benzin ibreside bariz bir şekilde inmiş idi. yaklaşık 150 km benzinde kullanıp parametre ayarlarını sıfırladılar değişmedi son olarak zaman ayarlamalı benzin pompası kesici taktırdım fakat yine benzin tüketimi fazla gibi geldi. Birde sabah ilk çalışmada benzinde sorunsuz fakat gaza geçtiği anda direksiyonda ve pedallarda hafif titreşim ve yola çıkınca sanki aracı tutan birşey var gaza yeterince tepki vermiyor özellikle lpg de. Benzinde sorun yok gibi. baskı balata ile alakalı olduğunu düşünmüyorum kavraması güzel. Yağ, filtreler falan yeniledim. Değerli fikirlerinizi bekliyorum .Saygılar
  • Egea 1.4 Atiker grand LPG var . Araç fakir karışımdan dolayı arıza lambası yakıyor . 1.8 nozul var . Sizce nozul çapı ne olmalıdır ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yigitbey_71 Y kullanıcısına yanıt
    sayın yigitbey_71

benzin pompasına role taktırdıktan sonra benzin pompadan itibaren kesilmiş oluyor .dahada a normal bir benzin eksilmesi var ise benzin iyi izole olmayışı hava alıp uçması söz konusu olabilir .
  • MalamadreX kullanıcısına yanıt
    sayın MalamadreX
    bu sorunu sadece meme çapı ile aşamazsınız.1,8 meme çapı uygun ayar yerinde değil afr ayarı gerekli.
  • İyi günler. Technomaxda ayrıntılı kalibrasyonun faydası var mı? Kullanımı nasıl olmalı. Sistem prins technomax, ben emer yazılımı denedim. ayar olarak sensör ve ısı düzeltme ayarı farklı. Yine de kullanma konusunda tereddütlüyüm. Bilgi verirseniz memnun olurum.
  • Merhaba,
    Prins Technomax kitinde lpg bittikten sonra benzine geçiyor mu? Evet ise bu zaman dilimi ne kadar sürüyor? Bende sorun var gibi geçmiyor elle geçiriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce sesli ikaz, ardından, hiç sektirmeden benzine geçiyor. Ayarlarınızı kontrol edin.ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alusta -- 10 Nisan 2020; 7:37:49 >
  • hocam bazı araçlarda bakım esnasında 2 filtre değişimi oluyomuş. 2. filtre ne işe yarıyor?
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Genelde 2 filtre ya gaz valfinin yada regülatörün içinde oluyor her seferinde 2 s değişmesi gerekir zira değişmeyen filtre temiz olanı yine kirletecek .
  • gokhan68 G kullanıcısına yanıt
    şayet el ile geçirip otomatik geçim yapmıyorsa map sensörünüz bozuktur .ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.