regülatörün emiş kısmından gaz veriyormu bir kontrol ediniz |
ŞİMŞEK OTOGAZ -Ankara Destek ve Cevaplıyor (34. sayfa)
-
-
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Regülatör emiş kısmı dediğiniz ayar için mapı bağladığımız hortumsa evet hortumu çıkardığımda hortum kısmından üfleme var.
-
ŞAYET BURADA GAZ GELİYORSA ONDAN YAPAR DİYEFRAM DEĞİŞTRİMELİSİNİZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 12 Mart 2021; 15:52:22 > -
Merhaba brc comfort kitte obd2 bağlantısı var mı? -
Kontrol ettim ama oradan gaz gelmiyor.
-
BRC BAYİSİ DEĞİLİZ COMFORT HİÇ TAKMADIK
-
[DHTUBE=]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 15 Mart 2021; 16:22:31 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: simsekotogazankaraBir özel mesaj gönderdim bakabilir misiniz
-
Hocam merhabalar ,
Egea 1.4 Atiker Grand var . Özellikle soğuk havalarda arıza lambası flaşör şeklinde 10 saniye kadar yanıp sönüyor sonra gidiyor . Fiat servisine gittiğimde arıza görünmüyor kendim obd cihazı ile bağlanıyorum çıkmıyor . LPG montajı yapan yer 2-4 enjektör ateşleme arızası diyor LPG kaynaklı değil diyor . Neden olabilir fikrinizi alabilir miyim ? -
2 ve 4 olanı 1 ve 3 yerine takarak yer değiştirip deneyin emin olmak için.şayet arıza bu sefer 1 ve 3 geçecek mi geçmeyecek mi
-
İlginiz için teşekkür ederim . İlk fırsatta denicem . -
rica ederim
-
Düğme Montajı
-
Çok şık olmuş elinize sağlık . -
-
-
https://www.lpgmarketim.com/urun/albien-enjektor
Merhaba araç 1.2 16v symbol lovato easyfast obd-2 sistem var ve enjektörleri bozuldu. Şu ürünü alsam sorunsuz çalışır mı ? Kaç bin km gider ? Lovato 80.000 km civarında maalesef öldü.
-
Yorumu düzenliyorum. Aracımda ısınmadan kaynaklı problem olabileceğini söylediniz. Haksız yere suçlamış olabileceğimi düşündüm. Aracı gösterip ona göre tekrar yazacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzn -- 5 Nisan 2021; 16:45:51 > -
Landirenzo omegas plus için siyah tekli enjektör mevcut mu elinizde?
Sıfır veya 2.el?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X