Sanki İsveç'te yaşıyormuşuz gibi yorum yapıyorlar ya dellenmemek elde değil arkadaş. Biri Adalet ile ekonomi düzelir diyor, Sanki ben aksini söylemişim gibi. Biri Mehmet Şimşek iyi bir ekonomi bakanı değil diyor. Sanki öncekiler harika Ekonomi bakanları idi, Mehmet Şimşek geldi ekonominin anasını ağlattı. Türkiye'de yaşıyorsanız eğer diğer 32 milyon 666 bin tane etkeni de göze alarak yorum yapacaksınız. Tüm yetki tek bir adamın elinde, Elinde tüm yetkiyi tutan adam "BEN VAZCAYDIM, MEHMET ŞİMŞEK SENİ GÖREVDEN ALIYORUM. FAİZİ DÜŞÜRECEĞİM" diyebilir. Ama bu ekonomi bakanı ELİNDE TÜM YETKİYİ TUTAN ADAMA "SENİN PARANI KISIYORUM, ONU KISIYORUM, BUNU KISIYORUM DİYEMEZ." Adamın Elinde her türlü yetki var çünkü. Bu gibi etkenlere göz mü kapıyorsunuz cidden ? Kimsenin Mehmet Şimşek çok iyi dediği yok. Mehmet Şimşek giderse yerine daha kötüsü gelecek, bunu diyorum. ARTI OLARAK DA ŞU AN BİR PARA POLİTİKASI UYGULANDI, BU PARA POLİTİKASINI UYGULAYAN ADAMIN İSTİFASI TEKRAR BELİRSİZLİK YARATARAK BUGÜNDEN DAHA KÖTÜ HALE GETİRECEK PİYASAYI. Yazdıklarımı çarpıtmayın. Okuduğunuzdan anlayın. LÜTFEN |
#şimşekhızındaistifa çağrısına binaen. (4. sayfa)
-
-
AKP Gelmeden önce Kemal Derviş bir para politikası uyguladı. "Bunu devam ettirirseniz eğer Ekonomi 10-20 yıl içinde düzelme eğilimine girer" dedi.
Sizin kafadakiler o dönemde, Kemal Derviş batırdı bizi, Ülkeyi Amerika'ya teslim etti deyip sürekli olarak eleştirdi bu adamı. Şimdi bu adamlar ile aynı düşüncelere sahip değilsiniz tabi ki ama kafa yapısı aynı. Muhalefet için muhalefet..
Şimdi Kemal Derviş ile Mehmet Şimşeği bir mi tutuyorsunuz dersiniz bak onu öngörebiliyorum şu an. Hayır değil tabi ki, Kemal Derviş, Mehmet Şimşeği çarpanlarına ayırır ekonomi konusunda. Her şeyi eleştiren kafa yapısına örnek verdim sadece.
Bizim insanlarımız ekonomi hemen şimdi düzelsin, Yarın düzelsin diyor. Böyle olmaz ama maalesef.
Mehmet Şimşek'ten önce 1 tane doğru politika uygulayan bakan yoktu. Her yaptıkları hata idi, Türkiye ekonomisini uçuruma sürükleyen adımlar idi. Bu yüzden; Mehmet Şimşek'ten önceki bakanlara nazaran Mehmet Şimşek daha iyi. En azından bir kaç tane doğrusu var. Diğer bakanlar gibi hiç olmamasından daha iyi yani.
Bu yüzden de ben diyorum ki; Eğer Mevcut Hükümetin Mehmet Şimşek'ten daha iyi bir ekonomi bakanı getireceğine inanıyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz demektir. Eğer inanmıyorsanız da Mehmet Şimşek istifa demek çok büyük bir aymazlıktır....
-
Batırmasalardı o halde, biz mi batırdık ekonomiyi de faturası bize kesiliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya kendimi keseceğim gelen yorumlara bak. Aynen batırmasalardı ya, Niye batırdılar ? Ayıp etmişler. Yorumları okumadan, yorum yapmaya devam edin tamam ?
İyi forumlar arkadaşlar..
-
Ülke senin gibiler olmadığı vakit düzlüğe çıkar sen merak etme..
Hadi şimdi Ekonımiden anlamayan denenmiş ve sıfır almış memet şimşenide al yollan..
Sizlerden sıkıldık. tUZU KURULAR SİZİİ..
-
aynen öyle ya peki hocam ; Merih Demirel'in bozkurt işareti yapması stratejik olarak doğru bir karar mıydı ? Yani bu hareket yüzünden UEFA'dan ceza yedi. Birde Vincenzo Montella Oyuncu değişikliğini çok geç yaptı. Yoksa yarı finaldeydik. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ben çok tepkiliyim.
Yukarıda sizin taklidinizi yaptım. Okumadan yorum yapıp kendinize güldürüyorsunuz sadece.
-
Hala buradasın ve boş boş yazıyorsun.
TUZUKURU saçmalamaya da devam ediyorsun..
Yere göğe sığdıramadığın vergilere zam yapmaktan başka bi FOKKA yaramayana şimşekmidir şişmekmidir nedir onuda al hade uçun buralardan..
-
Aynen o konuda haklısın. Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten kötü bir adaydı. Mansur Yavaş aday olsaydı ilk turdan kazanmıştık. Bu muhalefet hiç akıllanmayacak gerçekten dediğin gibi, doğru söylüyorsun.
-
doğru. mehmet şimşek istifa demek sorunu çözmez, akp, hükümet istifa demek gerekir.
aksi takdirde, seneye bugünleri bile arar hale düşeceğiz.
-
Sizin hepiniz aynı marka modelsiniz laa...
Aynı açmalıkları tekrarlayıp duruyonuz.
20 YIlda ülkeye bişey veremediğiniz gibi insanları kandırmaktan başka bi FOKKA yaramıyonuz.
HALA SAÇMALIYORSUN HALA BURADASIN. TIPKI ZAKEPEE GİBİ VE Makanı şişmekk gibii
-
Bu konuda katılmıyorum sana. İsmail YK iyi bir şarkıcı idi bence. Devir değişti ve ayak uyduramadı sadece. 2000 li yıllara damgasını vurmuş birisi hakkında böyle konuşman biraz saçma oldu. Dönemine göre iyi sanatçı idi.
-
Lenn boş boş konuşma sana ıspat edecez sen kimsinde sana ıspat zorunluluğumuz var.
Ülkeyi uçuruma atmışsınız gelmişin burada zır zırlıyorsun..
Vergi toplamışta faiz arttırmışta. Asıl senin kafan basmıyor.
Bunları yapmak için Boş boş bakan olmaya gerek yok. Köy kahvesinden amcanın birini çağır oda yapar.
Hala hiç sıkılmadan hiç bişey olmamış gibi yazıyorsun. Çıkmış kafa yapıyomuş.
Seni kim niye dikkate alsında dinlesin. Senin bakanın bir kere boş insann. ki seninde farkın tartışmasız yanii.
-
Hocam bu adam ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama mümük gibi yapıştı kovuyom gitmiyorda.
Bunlarda gitmek çok zor koltuklarına bali ile yapışıyo ya bunların elebaşıları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X