Şimdi Ara

Sinan Oğan, 6 milyon TL'lik otomobilini beğenmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinan Oğan, 6 milyon TL'lik otomobilini beğenmedi: Bu seviyede bir siyasetçide çok daha iyisinin olması gerekir.

Sinan Oğan, 6 milyon TL'lik otomobilini beğenmedix (formerly twitter)
    Gazete Pencere (@gazetepencere) on X
    https://x.com/gazetepencere/status/1776218833952313364?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng

Amerikalı siyahi rapçiler bile şarkılarında bu kadar mal mülk konuşmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 Mayıs da arkadaşıma demiştim: "RTE gerekirse 1 milyar verir satın alır" diye. sonra RTE-Soğan anlaşması gerçekleşince arkadaş bana dedi ki: "parayla alakası yok derin devlet böyle olmasına karar verdi" daha sonra Soğan'ın saymakla bitmeyen yeni arazi ve mülkleri ifşa edildi.

bazen çok detaylı düşünmemek gerek. bizim gibi geri kalmış ülkelerde siyaset büyük oranda para işi. şuanda Montreal'deki en büyük adalardan biri İran'lı eski bi siyasiye ait.
  • Bu adama ben oy vermeyi bile düşündüm. (2023 genel seçimlerinde oy kullanmadım) Milliyetçilerin yüz karası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

• haklı çünkü sendika başkanları bile ne otomobillerle geziyolar. Oğan dediğin adam üst düzey maşa.

klasik orta doğu lideri bunlar. sorsan kapitalist şirket patronları sizi sömürüyo derler kendileri 100 kat sömürürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haram olsun sana verdiğim oy , şu ülkede 3.yol arıyoruz tutunduğumuz bütün dallar kırılıyor.

Burak Çelebiyoutube
    Sinan Oğana yemek ısmarlattım #sinanoğan
    https://www.youtube.com/shorts/CNOAtg_3lkc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Nisan 2024; 0:37:45 >

• Bazı siyasetçilere biz kafamızda çok anlam yüklüyoruz. Aslında çok basit olan adamları gözümüzde çok büyütüyoruz. Geçen de bahçeli villasının muhabbetini yapıyordu. Adamın dini imanı para olmuş.

• Hasan Can Kaya'dan Pınar Sabancı'ya:

Bir gün aileyle zıtlaşırsam sizinki olmaz kral. Benim güçlünün yanında, mazlumun karşısında bir hayat duruşum var.

Sinan Oğan'ı örnek alıyorum.

• Halk itibardan tasarruf olmaz kafasında olunca, işi sadece laf üretmek olan siyasilerde vurdukça vurur. Yüzde 5 oy sahibi olan kişi bunu yapabiliyorsa %50 oy sahibi kişi veya kişiler neler yapar hayal edin sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zort kuşağının favorisinden beklenecek türde açıklamalar. 2 milyonu geçik insan oy verdi bu adama. Ne desem bilemiyorum :) Ümit hojaniz cikip niye aciklama yapmiyor ayiptir yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Nisan 2024; 2:41:58 >
  • Bir laf var feminizm kocayı buluncaya, komünizm parayı buluncaya, ateizm uçak sallanıncaya kadar diye Atatürk milliyetçiliğini benimsemiş biri olarak artık sağ milliyetçi denilince direkt aklıma parayı görünceye kadar diye bir tamlama geliyor.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    bana sorarsan Akşener de Soğan gibi sattı muhalefeti.

• alvete A kullanıcısına yanıt
    14 Mayıs da arkadaşıma demiştim: "RTE gerekirse 1 milyar verir satın alır" diye. sonra RTE-Soğan anlaşması gerçekleşince arkadaş bana dedi ki: "parayla alakası yok derin devlet böyle olmasına karar verdi" daha sonra Soğan'ın saymakla bitmeyen yeni arazi ve mülkleri ifşa edildi.

bazen çok detaylı düşünmemek gerek. bizim gibi geri kalmış ülkelerde siyaset büyük oranda para işi. şuanda Montreal'deki en büyük adalardan biri İran'lı eski bi siyasiye ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Nisan 2024; 7:13:57 >
  • Diğerleri sümen altından, bu arkadaş açık açık söylemiş. O kulvarda bu paralar hiç önemli değil çerez parası. İnşallah akılları başlarına gelir.

• ZP'li forumdaşları göremiyoruz bu konuda.

Gelin de o desteklediğiniz adamın para ile nasıl oynadığını görün. Sinan Oğan, 6 milyon TL'lik otomobilini beğenmedi 

• alvete A kullanıcısına yanıt

Hocam bence bu durumun ideoloji, sağ, sol ile alakası yok. Tamamen kişilik meselesi. Gökhan Zan, Aydın Ayaydın, Hulki Cevizoğlu'nun yaptıklarını görmezden gelemeyiz.

• her partide dönek olur örnek olarak mehmet ali çelebi milletvekili yaptınız sizi satıp akp ye geçti

böyle şeyler oluyor malesef

• Siyaset işinde çok güzel para var. İyi fiyata satmış kendini. Artık muhtarlık seçimlerinde bile millet birbirini yiyor.

• Ayiptir sormasi bu adamin meslegi nedir ne is yapar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Ne ilerlemesi, o noktaya çoktan vardı da bayrak sallıyor.

Bu arada paylaşımın altındaki Twitter yorumları çok isabetli.

Sosyal medyadan bir alıntı, halk nazarındaki imajı hakkında:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Nisan 2024; 12:1:14 >
  • Yalnız adam AKP'ye oy kaybettirmeye başladı Sinan Oğan, 6 milyon TL'lik otomobilini beğenmedi 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.