Türkiye İttifak Partisi’nin Genel Başkanı Sinan Oğan halka açık son toplantısında beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Geçtiğimiz yıl ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak yarışan ikinci turda ise Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan Türkiye İttifak Partisi’nin Genel Başkanı olmuştu. Oğan halka açık son toplantısında Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “Kendisinin ismini bile anmaya gerek yok” dediğini hatırlatınca bir vatandaştan dikkat çeken bir çıkış geldi. “NİYE GİTTİN YAMANDIN” Vatandaş, “Peki niye gittin de yamandın o zaman ona?” deyince, Oğan, “Anlatacağım hepsini anlatacağım, sadece dinleyin. Bizim Allah’a şükür veremeyecek hesabımız yok. Her yaptığımız hareketin, her attığımız adımın bir hesabı bir kitabı vardır” şeklinde cevap verdi. Yine salmışlar ortalığa :)) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 3 Haziran 2024; 17:10:39 > |
Sinan Oğan 'Erdoğan seçimde adımı bile anmadı' Vatandaş 'Niye gittin de yamandın o zaman ?'
-
-
koyu milliyetçi sağ profil olarak özdağ gibi selo hdp peşinde koşan k.k ya yamansaydı daha mantikiydi zaten tüh.
taraf seçmek zorunda kaldı azerbaycanla yakın ilişkilerinden dolayı tarafını seçti bitti gitti oğanın akp ve rte sevdiği anlamına gelmiyor bu kötünün iyisini seçti olay bu.
k.k yı gördükçe iyiki kazanmamış diyorum herşey ekonomi para değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Haziran 2024; 23:32:53 > -
Yani Reis'e oynuyorsan Reis'e oyna. Muhalefet edeceksen, niye birlikte oldun? Helal olsun adama iyi sormus. Fena dustu yalniz gundemden, bakalim Bahceli sonrasi Reis destek verecek mi kendisine, veya yetecek mi o destek?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pastadan dilimini aldı şimdi krallar gibi yaşıyor.
-
Soğan
-
Plana sadık kalanlardan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sende yani Cumhuriyeti kuran Chp ile Türk kelimesinden utanan ve Türkiye yi bitirmek için her türlü dalavere yapan ve hırsızlar takımı Akp yi bir mi tutuyorsun. Yuh yani.
-
Kızılderili ruhumu bu yahu reenkarne filanmı oluyor benim için chp 1980 de kapatıldı şimdikiler shp nin devamı hatta çok daha beter kürtçüleri amerikancıları.
ha es kaza sinan k.k yı desteleseydi ona oy verenlerin %90+ sı yine k.k ya oy vermezdi sinana oy verenlerin çoğu mhp akp küskünüydü dolar 100 tl olsa bile k.k gibi bir adama oy vermezler.
yerel seçimin ruhu farklı o başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Haziran 2024; 12:59:21 > -
Ne bekliyordun sarayda döşenmiş oda ballı bakanlık koltuğumu ‼️❓
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi video
-
Osman Öcalan'dan haber var mı Kerim?
-
Niye adam hesabına alınırki bu tipler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O seçim kürt oyu için yapılmış aptalca bir düşünce ama chp nin hamuru oyle şu an pireyle deveyi kıyaslıyon adeta.
Ayrıca ordaki konunun özeti chp geçmişte çok faşistti kürtlere zulüm etti oy vermeyin muhabbetiydi,demokrasi ayağına pkk lı belediye başkanı savunma koruma görseli değildi.
akp le chp nin yaptıkları arasında everest kadar fark var bu konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Haziran 2024; 2:32:20 > -
Ben senden bahsediyorum Kerim. Senin bir Osman Öcalan övücüsü olduğunu forum ahalisine bildiriyorum. Senin her CHP, PKK, HDP filan diye zırvalanmanda, milliyetçi kılığına girdiğin her seferde senin bir Osman Öcalan övücüsü olduğunu tekrar tekrar hatırlatacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 6 Haziran 2024; 8:40:53 > -
he he saptır dur spor, tiyatro amacı ile kiralanmış bir oyuncuydu orada,adam orada pkk propagandası yapmadı anti chp propagandası yaptı konu bile bambaşka.
ha zaten akp nin yaptığı aptalca şeylerden biri olduğunu yazdım,sizin uzmanlık alanınız sapla samanı karıştırmak zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Haziran 2024; 12:17:6 > -
Yani anti - CHP propagandası yaptıysa övebilirsin yani öyle mi? Askerlerimizi şehit etmesinin hiçbir önemi yok senin için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Ülkücünün ilkesi değil fiyatı olur"
Solcuları sevmem ama bu cümlenin şaştığını henüz görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Soğan |
Pastadan dilimini aldı şimdi krallar gibi yaşıyor. |
Plana sadık kalanlardan.
|
|
Ben senden bahsediyorum Kerim. Senin bir Osman Öcalan övücüsü olduğunu forum ahalisine bildiriyorum. Senin her CHP, PKK, HDP filan diye zırvalanmanda, milliyetçi kılığına girdiğin her seferde senin bir Osman Öcalan övücüsü olduğunu tekrar tekrar hatırlatacağım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X