Şimdi Ara

Sınav açıklanma tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler boşuna her gece nöbet tutuyorsunuz. Sınav Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece açıklanacak. Değişik tiplerin sözüne bakıp ha bugün ha yarın diye diye helak ediyorsunuz kendinizi. Ki Pazartesi gecesi de nöbet tutmanıza gerek yok. Zaten gece site çökecek 2 saat giremeyeceksiniz. 2 sene sınava girdim mezun senemde sabah kalkıp sonucu öğrenip geri yatmıştım. Rahat olun biraz :)) Siz erken öğrenince sonuç değişmeyecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yo geçen sene gece direk girmiştim

• cidden fazla abartılıyor. 29'unda öğreneceğim sonuçta en kötü.
  • Ayni dusuncedeyim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site asla çökmüyor 3 kere girdim tamamen kolpa

• Bu da bir nevi eğlence oluyor ha bir de ösymnin tutarsızlığı var.
    Msü neden 1 hafta erken açıkladı ki ? Akılda soru işareti kalıyor.
  • Bu gece açıklanırsa çökeceğini sanmıyorum.
  • Gecen sene site çökmedi

• Aynen qnq

• bu gece açıklanacak rez alın.
  • hocam sen zaten kazanmadın mı bırak bekleyenler düşünsün orasını milleti germeye ne gerek var ?
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Rahat olun diyerek mi geriyorum 🙄

• umuuuut U kullanıcısına yanıt
    Girecegimkz okul da cokmuyordu ama bu sene tam 5 saat siteye girmeye calistim bi anasayfa aciliyor sonuc ekrani yok o aciligor digeri yok

• arkadaşlar site sonuç açıklanma anında çökmez muhtemelen. ösym'nin 7 sınavına girdim şimdiye kadar (3 öss, 2 ales, 1 yds, 1 kpss) hiçbirinde sonuç açıklanma anında çökmedi. yks'de okul bilgileri açıklandığında neden çöktü onu anlamadım ama. o bi istisnaydı bence. 3-5 güne kadar sonuçlar açıklanıcak elbette, açıklanma saatinden sonra en geç yarım saat içinde girilebilir diye düşünüyorum. o yüzden gece veya gündüz farketmez, kafalarına estiklerinde açıklayacaklardır. bugün ise kpss geç başvuru olayı nedeniyle açıklanma ihtimali yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 23 Temmuz 2020; 14:54:43 >
  • Yanlış bilgi vermeyin geçen sene site çökmedi ben saat 1 civarı öğrendim gayet rahat girdim.

• Meddr M kullanıcısına yanıt
    geçen sene biz de bu hallerden geçtik rahat olun cümlesi bile heyecanı tavan yaptırıyordu o yüzden dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.