Şimdi Ara

SINAV ANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavlarda üst üste cok düsünülen sorular yapılamayan sorular vs tarzı durumlara kapılınca sınavdan koptuğumu fark ettim okuduğunu anlamakta güçlük çektiğimi bi nevi üşengiçliğin gelip sınavdaki soruları çözmektense bu anı düşünüyorum bu tarz şey yaşamış yaşayan insanlardan tavsiye bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Not:50k mezunuyum ( gerçek sınavda bahsettiğim şeyleri yaşadım)bu tarz şeylerin başıma tekrar gelmesinden cok korkuyorum

• Öncelikle bu bence normal bir durum çünkü üst üste uzun düşündüren ve yapılmayan sorular diyorsunuz. Sınav anında başıma gelmedi ama ders çalışırken başıma ara sıra geliyor. Sanki bir an soyutlanıyorum ve ne yapacağıma karar veremiyorum. Böyle bir anda gözlerinizi kitapçıktan çekmek, pencereden dışarı bakmak, gözlerinizi birkaç saniye hızlıca kapatıp açmak ve derin nefes almak sizi kendinize getirebilir.

Ama en önemlisi tekrar böyle bir his yaşayacağınız ön yargısını atmanız lazım.
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum çoğu şeyin sebebi ön yargı bunun ben de farkındayım ama ister istemez oluyor.

• Benzer şeyleri ben de gerçek sınavda yaşadım. Sınav anında pes etmiş gibi oldum. Sınavdan önce birkaç denemede böyle duygular yaşamıştım. Ve sınav anında da paniklemekten korkuyordum. Mezuna kaldıktan sonra konularımı pekiştirmeye odaklandım. Evde-kurumda olduğum denemelerde hep çok sakindim. Netlerimin de geçen seneye göre yüksek olduğunu görünce kendime olan inancım ve özgüvenim arttı. Moralini yüksek tut ve kendine sonuna kadar inan. Duygusal olarak da daha güçlü hissedeceksin. Geçer, atlatırsın sen de.

• Detta kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5300sıralama -- 7 Aralık 2018; 18:58:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Yorumum
    3 yıl önce açıldı
    ders seçim heyecanı
    geçen ay açıldı
    SINAV SENESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.