Şimdi Ara

Şınav çekmek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

Orijinalden alıntı: Dila'

şınav çekememek normalmidir?Ben deniyorum ama olmuyor.Aşağı iniyorum yukarı çıkamıyorum ya sizce bir kayıp mıdır :S çekmek istiyorum nasıl öğrenebilirim

ee normal tabi senin için :P

sen kardiyo yap ablacım. biraz yağları erit o göbek kollardaki but:P gitsin sonra zaten ufaktan çekmeye başlarsın şınavı otomatik olarak.kızma hee herşey spor adına

ne kızacağım canım doğrular yürüyüş yapıyorum hergün bakalım sonuç alacak mıyım.Şınav çekmek çok istiyorum valla özeniyorum şınav çekebilenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Dila kardeşimiz sınıftaki kızları dovecek galiba

Neden olmasın
  • iman tahtası deniyordu galiba,orada ağrı oluştuğu için uzun zamandır şinav çekmiyorum
  • başlar başlamaz 100 tane çekebilcenimi sanıyorsun? 20 tane çek helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

başlar başlamaz 100 tane çekebilcenimi sanıyorsun? 20 tane çek helal olsun

1 tane çeksem yetecek bana
  • Üstteki arkadaş uzun uzun yazmış ama sanıyorum internet üzerinden ulaştığı bilgileri toplayıp evirip çevirip yazmış, bi spor hocası bu yazıya karşı çıkar.

Şınavda ne önemlidir.

Şınavda en aşağıdayken yani vücut yerdeyken gücü göğüsten alırsınız, göğüsten aldığınız güçle biraz yukarıya kalkarsınız, o kısımda ön omuz dediğimiz kas devreye girer, göğsün yükü hafifler, en yukarıya yaklaştıkça triseps dediğimiz kas devreye girer. Sırasıyla Göğüs, ön omuz, arka kol.

Şınav çekmenin en iyi yolu, benchpress çalışmaktır, benchpressle şınavı kalıcı olarak arttırabilirsiniz, evde çekeceğiniz şınavla sadece üzerinizdeki hamlığı atar ve şınav sayınızı arttırırsınız, 1 hafta çalışmayı bırakın yine sıfıra inersiniz. Benchpress, dediğimiz çalışmada kas kalıcı olur, göğüs kası şişer, çalışan bilir.

Şınav çekemeyen birine önerebileceğim şey, dizden şınav çekmesidir, dizinizi koyun yere ayağınız havada kalsın, böyle çalışın bi süre.

Vücuda esas katkısı olan hareket barfixtir, barfiks her babayiğidin yapacağı bir hareket değildir, 2 tane nizami barfiks çekebilen birinin vücudu ham değildir, 4-5 tane nizami çeken adam iyidir, sporcu olabilir, 10 tane barfiks çeken adam hem fit hep sporcudur, dikkat edin hem fit diyorum, bugün biçok bodybuilder zar zor barfiks çeker, nedeni Güç-kilo oranlarının dengesiz olmasıdır, adam çok güçlü ama vücudu ağırsa barfiks çekemez.

Barfiks, sırttan bele hatta baldıra kadar çalıştırır, parmak ucundan bileğe ön kol arka kol omuz ne varsa, mideye bile vurur çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 15 Ağustos 2011; 20:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dila'

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

başlar başlamaz 100 tane çekebilcenimi sanıyorsun? 20 tane çek helal olsun

1 tane çeksem yetecek bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Üstteki arkadaş uzun uzun yazmış ama sanıyorum internet üzerinden ulaştığı bilgileri toplayıp evirip çevirip yazmış, bi spor hocası bu yazıya karşı çıkar.

Şınavda ne önemlidir.

Şınavda en aşağıdayken yani vücut yerdeyken gücü göğüsten alırsınız, göğüsten aldığınız güçle biraz yukarıya kalkarsınız, o kısımda ön omuz dediğimiz kas devreye girer, göğsün yükü hafifler, en yukarıya yaklaştıkça triseps dediğimiz kas devreye girer. Sırasıyla Göğüs, ön omuz, arka kol.

Şınav çekmenin en iyi yolu, benchpress çalışmaktır, benchpressle şınavı kalıcı olarak arttırabilirsiniz, evde çekeceğiniz şınavla sadece üzerinizdeki hamlığı atar ve şınav sayınızı arttırırsınız, 1 hafta çalışmayı bırakın yine sıfıra inersiniz. Benchpress, dediğimiz çalışmada kas kalıcı olur, göğüs kası şişer, çalışan bilir.

Şınav çekemeyen birine önerebileceğim şey, dizden şınav çekmesidir, dizinizi koyun yere ayağınız havada kalsın, böyle çalışın bi süre.

Vücuda esas katkısı olan hareket barfixtir, barfiks her babayiğidin yapacağı bir hareket değildir, 2 tane nizami barfiks çekebilen birinin vücudu ham değildir, 4-5 tane nizami çeken adam iyidir, sporcu olabilir, 10 tane barfiks çeken adam hem fit hep sporcudur, dikkat edin hem fit diyorum, bugün biçok bodybuilder zar zor barfiks çeker, nedeni Güç-kilo oranlarının dengesiz olmasıdır, adam çok güçlü ama vücudu ağırsa barfiks çekemez.

Barfiks, sırttan bele hatta baldıra kadar çalıştırır, parmak ucundan bileğe ön kol arka kol omuz ne varsa, mideye bile vurur çalışma.

+1453 icimden ne gectiyse yazmissin.okuyorum okuyorum sacma sapan yazmis gelen gecen...helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Üstteki arkadaş uzun uzun yazmış ama sanıyorum internet üzerinden ulaştığı bilgileri toplayıp evirip çevirip yazmış, bi spor hocası bu yazıya karşı çıkar.

Şınavda ne önemlidir.

amaç şınav çekebilmek için ne yapılmalı değil blakis şınav ile nasıl fit ve gelişmeye açık bir bedene sahip olunur. ilk önce buna dikkatini çekmek isterim. body salonuna gitmek en etkili yoldur fakat konu evde ek alet edavat gerektirmeden herkez için ulaşılabilir olduğundan şınav ve bilimum ev egzersizleri konuşuyoruz. kaldıki buradaki gençlerin çoğu kontörünü zor alıyor bırak body salonlarına para vermeyi. burda spor bilgisi ukelalığının içine çekmeyin beni. yok aşağıdayken şurası yukarıdayken şurası bla bla. ne bekliyorsun zaten. kol kullanmadan göğüs sıkıştırmayı mı. ne diyorum ben iki saattir. sırf iş olsun eleştri olsun diye atıp tutmayın. adam diyor nasıl şinav çekilir tekniği vs.. nedir ne işe yarar. sen diyorsun bench press yap ki şınav çekebilesin. ironik garip garip ne amacı ne faydası olan yorumlar.. az önce bir genç arkadaş bana mastürbasyonun spora etkisi tepkisi ne olur diye pm atmış.. bilmem anlatabildim mi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.