Şimdi Ara

Sınav Dershanesine giden biri bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu pazartesi Grup belirleme sınavı mı ondan var onun konularını bilen yazabilir mi? Tatil klavuzumu öyle birşey vardı yazıyordu konuları kaybettim onu.

• upup
  • Ben bu sene sınavdaydım,büyük şehirlerden birinde değildim belki oralarda yarış çok büyük olduğu için farklı bi sınav hazırlıyo olabilir ama bizim girdiğimiz 100 soruluk 10.,11. sınıf konularından biraz içeren (edebiyat bile vardı.) ama çoğunlukla ygs ağırlıklı bir sınavdı.
  • genel olursun krdeşlik
  • Ben baktım konulara karşııktı,yarısı ygsden yarısı 11. sınıftan falan.
  • upup
  • upup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen senenin sınavını hatırlıyorum.100 soru falandı genel olarak 11. sınıf vardı.İyi çalış 11.sınıf konularına..
  • bende sınavdayım ama kaybettim bende kitapçığı..

bende biraz mat.a bakacam..gerisini salla
  • Beyler mezun musunuz bende dershane başlayacağım fakat daha kayıt yaptırmadım acele etmelimiyim mezun sınıfına yazılcam çalıştığım için pek vakit ayıramıyorum bu konulara. şuna bir cevap verin ya.
  • Bence acele et.Erken başlamak en iyisi.Ben mezun değilim 12 geçicem bu sene.

Bakabildiğim kadar bakarım inşallah en iyi sınıfa geçerim,yoksa millet düz liseden gelmiş ben anadolu lisesi mal gibi altta kalırsam kötü olur :(

quote:

Orijinalden alıntı: alaca1923

bende sınavdayım ama kaybettim bende kitapçığı..

bende biraz mat.a bakacam..gerisini salla

Felsefe konularına Türkçe konularına bakar biraz fen mat açığını kapatırım diye düşünmüştüm.Kötü oldu bu.

Matematikten toplama çarpım logaritma matris hatırlıyorum.Onlara bakıcam şimdi.Sayı yüzdne problemleri vardı ygs konusu olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXecutioner34 -- 13 Ağustos 2011; 19:52:20 >

• upup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.