Şimdi Ara

Sınav dönemi keşkeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
11
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 3 ay kalaya kadar günlük 1-2saat yerine 5-6 saat çalışabilseydim.
    Fizik dersine son 2 ay kala başlayıp yarım yamalak bitirmeseydim.
    Az tyt denemesi çözmeseydim. Fantastik ayt matematik denemeleri çözmeseydim.
    Tyt matematikten 1 sb çözseydim ve az deneme çözmeseydim.
    Tyt feni boşlamasaydım.
    Bunları yapsam belki de daha iyisini yapacaktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha az calissaydim b.. var gibi marttan beri gunde 1 tyt hicbi isime yaramadi
    Bi de ayt tarih baksaydim gs hukuktaydim. Ego zarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın çalışmaya ara vermeseydim diyorum. Bir de fiziği sağlam tutmadığım için pişmanım

• Keşke apotemi limit türev intregral analitik geometri fasiküllerini bitirmek yerine türkçede anlamsız zor metinler okusaydım.Dikkatimi toparlayan alıştırmalar yapsaydım.Başka keşkem yok

• 11 den beri haftada 4-5 türkçe deneme atmasaydım keşke
  • Keske sonlarda tr denemesi atacagima paragraf cozseydim.

• Bir hocam vardı derdi ki bilginin kölesi değil efendisi olun bilgi istediği zaman değil siz istediğiniz zaman bilgiyi hatırlayın derdi
    yani kıssadan hisse bilmişlik taslamadan her konuya aynı özenle çalışın derdi ben pek uymamıştım bu keşkelerimden biridir.
  • Keşke çalışsaydım son 3 ay inanılmaz saldım belli günler dışında
    Keşke çalıştığım zamanlar istekli olarak çalışsaydım o zaman yapmak istediklerim şu an çok boş geliyor bu nasıl dünya
    Keşke dershaneye gitmeseydim
  • Keşke konuları bitirmek için bitirmeseydim hiçbir şey bilmemek yanlış bilmekten iyidir

• Optik çalışacağıma ayt meb biyoloji okusaydım.

• ben ise keşke konuyu salla soruya geçelim yerine konunun teorisini ve anlamını öğrenseydim diyorum.(formül ya da soru tipi ezberlemek değil)
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten rehberlikçini dinleyen biriysen kazanamamayı haketmişsin. Rehberlikçilerin neredeyse hepsi (benim gördüğüm 10 15 rehberlikçinin 15/15 i yani) ticaretçidir hiçbir bilgisi olmayan işe yaramaz mahluklardır. Tabi sınav için olan rehberlikçilerden bahsediyorum okulda psikolojik destek sağlayanlar değil.
  • Sene başı adam akıllı düşünüp tm den hazırlansaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: apostrophe

hocam zaten rehberlikçini dinleyen biriysen kazanamamayı haketmişsin. Rehberlikçilerin neredeyse hepsi (benim gördüğüm 10 15 rehberlikçinin 15/15 i yani) ticaretçidir hiçbir bilgisi olmayan işe yaramaz mahluklardır. Tabi sınav için olan rehberlikçilerden bahsediyorum okulda psikolojik destek sağlayanlar değil.
    Ögrenci kocuydu hocam mantikli konustugunu dusunmek benim sucum degildi kimse hakkinda kazanamamayi haketmisssin demek zaten size dusen bi is degil

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin EA'dan yerleşme hedefiniz mi vardı?
  • Keşke kasımdan itibaren kasım olmasada ocaktan itibaren, ocak olmasa bile nisandan itibaren çalışmaya başlasaydım.
  • Son iki ayda boş oturacağıma TYT fizikten bir soru bankası bitirseydim ve daha fazla TYT denemesi çözseydim daha güzel olurdu.
  • Uppp

• Keşke biyoda solunum çalışsaydım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.