Şimdi Ara

Sınav dönemi keşkeleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
11
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam neden hep saat soruluyor bilmiyorum ama 10 saat iş değildi benim için. Ders çalışıyorsam aşırı yoğunlaşırdım ve saate bakmazdım bile. Yazları tasarım işleriyle uğraşırdım onda da aynı şekilde yemek yemeyi unutacak kadar odaklanırdım. Ben bol tekrar ederek ilerlediğim için günde 8-10 saati bulurdum. 11 ve 12'de 13-14 saati bulurdum. Verimli olduğum yaz günlerinde ve verimli olduğum 12. sınıf günlerimde 18 saate kadar yolu vardı açıkçası . Sabah güneş doğmadan başlardım
    edit: Saate bakmazdım lafı ara sınıflar için geçerli ve mecaz anlamda. Yoksa son sene tabi ki zamanı verimli kullanmam gerektiği için saate bakardım, bir derse bir konuya fazla dalmamaya çalışırdım; denemeleri daha kısa sürede nasıl bitiririm hesabı yapardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D92479D6 -- 13 Temmuz 2020; 23:8:49 >
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    25k küsür yerleştirme
  • Keşke Tyt sosyal çalışsaydım. Tm geçen sene sosyal iyi yaptığım için salmıştım biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6

Hocam neden hep saat soruluyor bilmiyorum ama 10 saat iş değildi benim için. Ders çalışıyorsam aşırı yoğunlaşırdım ve saate bakmazdım bile. Yazları tasarım işleriyle uğraşırdım onda da aynı şekilde yemek yemeyi unutacak kadar odaklanırdım. Ben bol tekrar ederek ilerlediğim için günde 8-10 saati bulurdum. 11 ve 12'de 13-14 saati bulurdum. Verimli olduğum yaz günlerinde ve verimli olduğum 12. sınıf günlerimde 18 saate kadar yolu vardı açıkçası . Sabah güneş doğmadan başlardım
    edit: Saate bakmazdım lafı ara sınıflar için geçerli ve mecaz anlamda. Yoksa son sene tabi ki zamanı verimli kullanmam gerektiği için saate bakardım, bir derse bir konuya fazla dalmamaya çalışırdım; denemeleri daha kısa sürede nasıl bitiririm hesabı yapardım
    Tebrikler hocam, böyle bir azim çok az insanda görülebilecek bir meziyet.

Bu arada adınızı arattığımda tasarımlarınızı paylaştığınız instagramınızı görmüştüm, güzel işler yapıyorsunuz orada da :D başarılarınızın devamını dilerim her türlü alanda.

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ama tasarımı bıraktım sanırım O alanda daha fazla ilerleyemeyeceğimi anladım ve yazılıma kayıyorum yavaş yavaş. Zaten sektörde genelde iç içe olan alanlar. İkisine de az çok hakim olmak gerek diye düşünüyorum
  • çok var ama en önemlileri unlar

1-geoetriyi yapamadım diye üstüne gitmedim,sınav kolay geldi birkaç net fazla yapardım tyt-ayt

2-sınav öne çekildikten sonra fiziğe ağırlık vermeye başladım

3-gündemi çok fazla takip ettim[bu sene şansıma çok yoğun geçti :D]

4-konuları hızlıca bitirmek için oturtmadan geçtim

5-yaptığım çoğu denemeyi analiz etmeye üşendim
  • Sınav zamanı değil ama ben de keşkemi yazayım. 2015 senesinde sınava girmiş bir büyüğünüz olarak belki birisi okur faydalanır. Diş hekimliği son sınıf öğrencisi olacağım bu yaz. Tabii ki ( bizim zamanımızda ygs-lys idi) ygs-lys zamanı kadar stresli bir süreç yaşamadım hiçbir zaman mental olarak. O yüzden o tatil dönemi zaten hiçbir şey yapmamak hakkımdı hiçbir zaman pişman olmadım buna. Ama üniversite yılımda yatay geçiş yaptım ve bir sene boşum vardı. Ben ne yaptım tüm gün lol oynayarak geçiriyordum. Ne kitap okurdum ne kişisel gelişim adına bir şey yapardım. Keşke o zamanlar sil öğrenseymişim diyorum. Çünkü bir şeyi zorlama olmadan yaparsanız istekli oluyorsunuz ve bir amaç oluyor. Kitap okumaya zaten 2 senedir başladım. Her boş bulduğumda kitap okurum artık. Bilim üzerine bir şeyler öğrenmeye çalışırım. Bunları yapmaya özellikle kitap okumaya keşke daha erken başlasadım. Hala oyun oynarım ama single player last of us vs ki onlar da bir sanat eseri niteliği taşır en nihayetinde. Benim keşkem online oyunlara verdiğim zamanı keşke yapmasaymışım da o zamanlarda başlasaymışım kitap okumaya belgesel izlemeye diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rivaul

çok var ama en önemlileri unlar

1-geoetriyi yapamadım diye üstüne gitmedim,sınav kolay geldi birkaç net fazla yapardım tyt-ayt

2-sınav öne çekildikten sonra fiziğe ağırlık vermeye başladım

3-gündemi çok fazla takip ettim[bu sene şansıma çok yoğun geçti :D]

4-konuları hızlıca bitirmek için oturtmadan geçtim

5-yaptığım çoğu denemeyi analiz etmeye üşendim
    3.madde yaktı bizi...

• Hocam yemek yemiyor musunuz 5 tyt nedir, erken bitiririm hep buna rağmen kontrolu soruları arkadaslara atıp çözmesi ile minimum 3 saat tutuyor tanesi

• Tyt ye daha çok önem verseydin keşke bilemezdim ki ayt bu kadar kolay gelicek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürekli karamsar ruh haliyle hazırlanmak

• 1-Hedefi en baştan net bir şekilde belirlemeliydim.
    2-Hedef koyarken, zaten yapabileceğim bir hedef koyma yerine potansiyelimi kullanarak ulaşabileceğim yüksek bir hedef koymalıydım.
    3-TYT'deki yükselişimin gazına gelip AYT'yi arka plana atmamalıydım. TYT'yi bir noktadan sonra arka plana alıp ciddi bir şekilde AYT'ye yüklenmeliydim.
    4-Tekrar yapmaktan nefret ettiğim için tekrar yapmayı sürekli ertelememeliydim. Nefret etsem de adam gibi düzenli tekrar yapıp geçtiğim konulardan testler çözmeliydim.
    5-Senenin hiçbir vaktine mezun kelimesinin m'sini aklımın ucundan dahi geçirmemiş, kendimden eminken, son 1 ayda o kelimenin aklıma girmesine izin vermemeliydim, pes etmemeliydim.

Son bir aya girdiğimizde AYT feni yoluna sokamayacağımı düşünüp, hiçbir zaman düzenli çalışmamış biri olarak 1 sene çalışmanın verdiği bıkkınlıkla mezuna kalmayı gündeme getirdim ve daha da toparlayamadım. Çok daha iyi bir sonuç gelebilecekken leş gibi bir sonuç gelecek. Vicdanen rahat mıyım, evet rahatım çünkü yapabileceğim kadarını yaptığıma inanıyorum ama sonucun berbat gelecek olması doknunmuyor değil.

• Keske biyoloji meb kitabini okurken bu çok ayrıntı diyip sadece okumakla yetinmeseydim

• keske daha fazla mat1 denemesi cozseymisim
    keske fene daha erken baslasaymisim
    keske sinavdan once tyt cografya tekrari yapmaya usenmeseymisim :(
  • Trigoyu küçümsemeydim

• Keşke, türkçeye daha çok çalışsaydım.
    İyiki, geçen sene girmişim.

• 26738382737 kaynaktan ayt matematik çözmeseydim.En büyük hatam da bu oldu.max 2-3 kaynak sonra ayt mat denemesi+fasikül en mantıklısı.

Sadece 3 hafta deneme çözebildim o çok büyük sıkıntı oldu ve elimde çok deneme kaldı.

Son olarak da son hafta denemeleri gün aşırı çözmeye başlamıştım 1gün tyt diğer gün ayt şeklinde ve çarşamba kesmiştim.Bu da çok sıkıntı oldu.Şimdiki aklım olsa son güne kadar çözerim.

• Keşke ALES de dilbilgisi olmadığını daha önce fark etseydim.

Paragraf soru bankası yerine ALES çözün daha mantıklı.

• Türkçe'den daha çok deneme çözeydim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.