Şimdi Ara

Sınav dönemi keşkeleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
11
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gs hukuk istiyordum. 11de psikoloji ve iktisatin veto yemesinden beri ilk tercihim
    Sinav one cekilince planlar bozuldu tmden baslasam tam yetiremem diye dusunup elimdeki tüm kaynaklar mf oldugi icin mfye kaydim. Sadece elimde dershanenin 11 edebiyat kitabı vardi ona biraz bakabildim. Az tarihe bakıp bile bile sacmasapan hatalar yapmamis olsam (osmanli bankasi ve orhan bey) cok farklı şeyler konusuyodum su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 13 Temmuz 2020; 22:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağlık olsun. Ben sizi saf sayısalcı olarak biliyordum. Özellikle sizin MSÜ netinizle benimkini kıyaslayınca eşit ağırlıkçı hatta sözelci gibi duran benim de
    Hatta EA 1 gelse SAY 5bin falan gelse bile EA'dan yerleşmezdim, o derece ağır bir sayısalcıydım 4 yıl boyunca
  • Keşke biyoloji çalışsaydım da hayatım kararmsaydı.
    Gerçi hayatım kararmaya çok meyilli zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ne saf sayisali 11de dershane sinavlarina tmden giriyordum ben sinava mfden gireceğim belli olunca hic sosyal filan bakmadım. Tyt icin pisman değilim de ayt de keske bu kadar guvenmeseydim. Tum denemeler 10 10 gelirken gercek sinav 3.75 gelicek saka gibi. Tyt 110+ ayt de 70 olursa sokuyordu, ki sene boyu 67.5 70 arasinda gidip geldim ama son 4 ayda cozdugum tek ea seyi 3d son prova olunca olmadi, paslanmadim sandım ama yanılmışım.

Sorma hocam ben de günde 1 Tyt atıyordum nisandan beri baktım bir zaman sonra hiçbir faydası olmamaya başladı haftada 3'e indirdim.

Ben de 2. dönem kağıt üzerinde sayısaldım ama tüm enerjimi sözele harcıyordum ikimiz için de ilginç bir dönem olmuş
  • Benim tam tersi ben ocağa kadar direk hiç fen bilmiyordum değil toder gibi tam konulu sinavlar ozdebirlerde bile mal mal bakiyordum, tm sonucum hep 3te biri filan geliyordu mf nin.

Son dönemde nasıl böyle bir atak yaptınız peki? 9-10-11 Fen sağlamdır mutlaka
  • 0. Derslere girmedim konular hakkinda en ufak fikrim yok. 3 sene boyunca sinavdan once 1 gunde esen veya palme konudan calistiklarimdan kalanlar tek birikimim Sadece orbitalleri biliyordum o da derin ilgiden kaynaklaniyor müfredat disi seyleri bile biliyordum. Onun disinda sadece uyumadigim biyoloji dersleri -yani sadece sinir sistemi- ve bagil hareket vardi elimde.
    15 tatilde palme konu soru bitirdim -fizik kafa dengi palme rezil- sonra ayt18 cozdum 75.25 geldi, hepsi fizikti. Allahtan bu sene fizik kolaydi

• Optik form kullanmamak en buyuk hatamdi kaydirma korkusuyla 4 donuyorum aklima geldikce strese giriyorum.

Anladım hocam kısa sürede etkin bir şekilde halletmişsiniz. Ben 4 yılda çalışarak ancak yaptım o neti
    Ben fazla sevmezdim ama sözel derslere de sağlam bir şekilde 9'dan beri çalışırdım yoksa sizin yaptığınız gibi son dönemlerde eşit ağırlığı bile bu derece öne çekemezdim.
    Gerçekten tebrikler
  • Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Ben dusurmek gibi arada 2 tytye cikardim mal gibi

• Keşke sevmediğim ders ve konulara yoğunlaşsaydım.

• Asil size tebrikler hocam 2 haftada abanip fen bitirmekten cok daha zor bisi 4 sene boyunca dusmeden calismak, sonuca girmiyorum bile.

• Hocam amaaan sınava daha var zaten 8 aydır durmadan çalıştım diyerek mart nisan ayındaki çalışmamı normalden 3 saat aşağı çektim sonra mayısta etekler tutuştu tabi son 55 günde zar zor kurtardım(tabi bakalım kurtarabildim mi acaba)

Günde 5'i geçtiğim günler oldu hocam.
    Yazın bile bir dönem günde 3 çözüyordum. Bu kadar çözünce de sıradanlaşıyor önemsizleşiyor. Bu da netlere biraz yansıyor.
  • ösym'ye güvenmek, nitelikli bir ayt bekliyordum.
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Kaç geldi hocam geçen seneye göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6

Günde 5'i geçtiğim günler oldu hocam.
    Yazın bile bir dönem günde 3 çözüyordum. Bu kadar çözünce de sıradanlaşıyor önemsizleşiyor. Bu da netlere biraz yansıyor.
    Hocam günde kaç saat çalışıyordunuz acaba? Sadece sınav sürecinde değil de lisenin tamamında yani. Teşekkürler cevabınız için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.