Şimdi Ara

Sınav dönemi keşkeleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
11
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ProStr33t

Bu mesaj silindi.
    Bir sürü var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytde panik oldum keşke soğukkanlı kalabilseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 14 Temmuz 2020; 12:41:55 >
  • Tytde potansiyelimi ortaya koyamadım. Sınav anı karmaşık düşünceler, kendi bilgimi sorguluma ve dikkat hataları... Keşke daha rahat olsaydım.

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Hocam ağır gelmiş olabilir ama sözümün arkasındayım ve rehberlikçilere acayip sinirim öğrenci koçu moçu falan neyse aynı hesap.
    benim bir arkadaşımın hayatını inanılmaz derecede olumsuz etkiledi bir tanesi bunların mesela 19k yaptığı sınavda tıp gelmez yazarsan seneye puanın düşer diyip 0 tercih ile mezuna bıraktırdı çocuğun o sene psikolojisi bozuldu 100k yaptı. Tabi rehberlikçinin suçu da var ama neden bir insan bir rehberlikçinin dediklerine ihtiyaç duyar aklınız yok mu sizin elinizde internet ve klavyeniz de var abi anlamıyorum. Prim vermeyin para kazanamasın bu cahil herifler.
  • keşke direkt deneme çözerek başlasaydım sb diye kasmasaydım+1 ay gönül işlerine gitmeseydi keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Al sana ea 1

• Lan siz yine iyisiniz ben Survivor izledim a.ı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mezuna kaldığım sene yani 2018 de behzat ç ve breaking bad bitirmiş olmak :D o süreye bi 7-8k ya girerdim aq. gerçi gene hacettepe yazardım ama olsun

14k da iyidir
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.