Şimdi Ara

sınav dönemi ve antidepresan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs ye gireceğim ama çok ağır depresyon ve kaygı var üzerimde. doktor concertaya ilave olarak selectra yazdı ama korkuyorum. ilk gün aldım gece birşey yoktu , sabah ishal , göğüs agrısı falan olmaya başladı .bidaha da almadım ama devam etmeli miyim ilaca ? durumum çok kötü ve düzeltemiyorum bitürlü . ilaca vücut bi haftada alışır dediler ama berbata durumdayım. tavsiyelerinizi bekliyorum

• Kendi kendine bırakma doktoruna danış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Concerta kaçlık bide doktorun kim?

• doktordan randevuda alamıyorum ki arada açıyorlar sadece randevuyu. birde uzak hastane 80km yol gitmem gerekiyor. çok sıkıntı.
  • Şuana kadar hiç kullanmadım hatta gitmedim doktora bile ama prozacı çok övüyorlar, önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Şuana kadar hiç kullanmadım hatta gitmedim doktora bile ama prozacı çok övüyorlar, önerir misiniz?

6 ay civarı kullandım . bi faydasını görmedim ama görenler var. intihara yönlendiriyor prozac dediler. korktum duyunca şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardCorePearlK

Concerta kaçlık bide doktorun kim?

?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi Antidepresan
    12 ay önce açıldı
    SINAV SENESİ İLAÇLAR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Concerta kaçlık bide doktorun kim?

?

54 lük, çocuk psikiyatristine gidiyorum ama bi kaç aya yaşta geçicek ne yapıcam bilemiyorum . doktor yazmazsa sıkıntı
  • 54 fazlaymış kardeş aldıktan 12 saat sonra yanlış anlama insan mal gibi olur sabah 18 akşam 18 tane daha randımanlı olabilir doktor daha iyi bilir ama fazla gibi sıkıntıyı o yapabilir

• quote:

54 fazlaymış kardeş aldıktan 12 saat sonra yanlış anlama insan mal gibi olur sabah 18 akşam 18 tane daha randımanlı olabilir doktor daha iyi bilir ama fazla gibi sıkıntıyı o yapabilir

valla okadar farkını hissetmiyorum ama depresyonu concertanın yaptığını düşünüyorum. bırakamıyorumda bu ilacı başka bunun yerini tutacak yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

54 fazlaymış kardeş aldıktan 12 saat sonra yanlış anlama insan mal gibi olur sabah 18 akşam 18 tane daha randımanlı olabilir doktor daha iyi bilir ama fazla gibi sıkıntıyı o yapabilir

valla okadar farkını hissetmiyorum ama depresyonu concertanın yaptığını düşünüyorum. bırakamıyorumda bu ilacı başka bunun yerini tutacak yok malesef

Bunun yeni formu çıktı adını tam hatırlamıyorum o daha iyi diye duydum

• quote:

Concerta gün içinde yavaş salınımlıdır hocam ritalin gibi zirve yapıp 2 saat içinde düşüse geçilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

quote:

Concerta gün içinde yavaş salınımlıdır hocam ritalin gibi zirve yapıp 2 saat içinde düşüse geçilmez.

Ritalin demedimki concerta 18 mg den bahsettim concerta 10 mg

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.