Şimdi Ara

SINAV ESNASINDA KAFAYI BOŞALTMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler troll değilim cidden bir şey sorucam sanırım bendeki sorun odaklanmayla ilgili matematikte konu olarak sıkıntım yok ama misal deneme çözerken aklıma eski sevgilim geliyor kavga ettiğim insanlar geliyor hocalar geliyor gitarla çaldığım şarkılar yazın yapacaklarım hani acayip derecede dikkatim dağılıyor az önceki denemede 1 polinom soruunda misal üsttü ayı gibi 4.dereceden bir denklem yazmış 15 dakka 2.dereceden gibi çözmeye çalışıp zamanımı yedi soru deneme olsun sınavlar olsun girmeden önce kafanızı boşaltıp odaklanmak için ne yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslyssinif -- 17 Haziran 2016; 12:34:15 >

• hocam ben kendimi ne oldugumu ve niye orda oldugumu unutuyorum o esnada.Sadece onumde boş sorular var ve doldurmam gerekiyor olarak bakiyorum olaya dene derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısını zhocam akşama deneme yapıcam bunu bi ölüm kalım savaşı gibi görmek gerek :D
  • up
  • başka bişeyi boşaltmada
  • up
  • ben ygs boyunca içimden şarkı söylemiştim odaklanma sıfır

• Nefes alıp veriyorum , hadi bak bu son sansin diyorum dik oturup son kez bakıyorum ve yine olmuyor

• Hocam sınava başlamadan önce 10 defa derin nefes alıp ver ben hep öyle yapıyorum :D

• aynı benı anlatıyorsun hocam
  • beyin mastürbasyonu rahatlatıcaktır

• Astronmony kullanıcısına yanıt
    Tm

• sigara kullananlar olarak şanslıyız o zaman bence faydasını bir tek sınav öncesi gördüm :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.