Şimdi Ara

Sınav evde halledilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
3
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu sene sınava evden yani youtube üzerinden hazırlanacağım acaba ortalama bir öğrenci yksyi bu şekilde halledebilir mi ?

raunt,doping hafıza gibi özel sistemlere gerek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerek yok her şeyi youtube'dan halledebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doping moping kullanma dersaneye denemeler için kaydolabilirsin

• hayır gerek yok. doğru çalışırsan girersin istediğin yere.

• ben full evden çalıştım bu sene.youtubeu bile neredeyse kullanmadım.bence hallolur

• Hocam orta düzeyin baya altında bir öğrenci olarak (opb76) son sene açığa geçtim ve çalışmaya başladım ne yazık ki 200k'dan mezuna kaldım, anlayacağın evde yapabileceğin en kötü sıralama 200k'dir.

YouTube ile çok rahat halledersin ama hangi kanalları dinlemeli onu bilmek lazım.

Kanal tavsiye yapmadan geçemeyeceğim çünkü mezuna kalmamın en büyük sebebi matematikte ve geometride çok iyi bir kanaldan çalışmamak.

Matematikte temelin varsa direkt Eyüp b.
    Temelin yoksa Mert hoca
    Geometride ise Kenan kara

Ben Eyüp hocayı Nisanda değilde ocakta tanısaydım kesinlikle üniversiteye yerleşmiş olacaktım.

+denemeler için de bir tavsiye vereyim. Sakın benim gibi evde tek oda da deneme çözme. Kütüphane ve diğer odalarda deneme çözmeyi unutma.

• hallolur dediğim kısım 25k için.1kyı bilememm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinavi ewden cozmek yasak

• Halledilir.

• düzenli çalışabileceğini inanıyorsan ve herhangi birine danışmadan kendi kendine halledebileceğini düşünüyorsan sadece youtube dan gayet de yaparsın. sadece sosyalleşebileceğin bir ortam olmadığı için sıkıntı çekebilirsin.

ben ortalama bir lisede ortalama bir öğrenciydim. sadece youtube dan çalışarak 6.6k yaptım.

• Merhaba benim tyt temelim az buçuk var ama sağlam değil ayt temelim hiç yok

rehber matematiğin kamp kitapları var onlarla ilerleyeyim diyorum daha verimli olur diye acaba zaman kaybı mı olur ?

Eyüp hocayı duydum fakat bana hitap etmiyor şu anlık

• Enfiye kullanıcısına yanıt

selam,istikrar ve disiplin konusunda sıkıntı yaşayacağımı pek düşünmüyorum.sosyalleşme sorunum da yok kız arkadaşım var zaten arada onunla takılıyorum

bana sınav çalışma programından ufak da olsa bahseder misin ?

tyt en geç ne zaman bitmeli sence ?

teşekkür ederim

• Valla hocam eğer 10 net yapıyorsan eyüp b daha yararlı.

• ben tyt yi konu olarak sadece türkçe ve matematik (sadece permütasyon ve kombinasyon çalıştım) çalıştım. ben tyt yi hiç tam bitirmedim. aslında kumar oynadım tyt fen ile tyt sosyal kolay olacak diye, sınavda öyle de oldu. sadece tyt fen ve sosyal denemesi çözdüm oradaki yanlışlarımın çözüm videolarını izleyerek halettim.

eylül, ekim, kasım, aralık ayları saat 11 ile 15 arası ayt çalışıyordum 40 dk çalışma 20 dk mola şeklinde. daha sonra bir 30 dk mola veriyordum. 15.30 ile 18.30 arası yine aynı şekilde 40 dk çalışma 20 dk mola tyt çalışıyordum. ondan sonra akşam yemeği filan derken saat 21.00 filan oluyordu. akşamları canım isterse çalıyordum, istemezse çalışmıyordum. akşamları çalıştığımda ise çoğunlukla tyt türkçe çalıyor veya problem filan çözüyordum.

ocak ile şubatım inanılmaz verimsiz geçti bir hafta boyunca hiç kaleme dokunmadığım zamanlar oldu.

mart gibi çalışmalarım toparlanmaya başladı ama ilk başladığım gibi bir düzen hiç yoktu.

nisan ayında iyice toparlandım o aylar 10-12 saat arası çalışmıştım.

mayıs-haziranda tüm konularım bittiği için sürekli deneme çözdüm. tam saat 10.15 tyt denemesi çözüyordum. o bittikten sonra bir saat mola verip ayt mat denemesi çözüp sonra çoğunlukla ikinici tyt denememi çözüyordum. akşam yemeğinden sonra ise keyfime göre 1-2 tane ayt fen denemesi attıyordum.

• Halledilir sadece youtube ile 80k dan 5k ya çekti bizim okuldan bi arkadaş

• Enfiye kullanıcısına yanıt

çok sağ ol sürecini paylaştığın için

tytde kumar oynadığına göre temelin sağlam değil mi ?

obp kaçtı acaba

• merhaba,o civarlarda diyebilirim ama bazen 10 net çıkmadığı da oluyor

sağlam kavramak adına rehber matı deneyeceğim kitap + video verimli olur diye düşündüm

• tyt fenin temeli vardı da sosyalin yoktu. benim min tyt fenim 10 net filandır. obp 96.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enfiye -- 5 Eylül 2021; 1:7:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C115664D6

Hocam orta düzeyin baya altında bir öğrenci olarak (opb76) son sene açığa geçtim ve çalışmaya başladım ne yazık ki 200k'dan mezuna kaldım, anlayacağın evde yapabileceğin en kötü sıralama 200k'dir.

YouTube ile çok rahat halledersin ama hangi kanalları dinlemeli onu bilmek lazım.

Kanal tavsiye yapmadan geçemeyeceğim çünkü mezuna kalmamın en büyük sebebi matematikte ve geometride çok iyi bir kanaldan çalışmamak.

Matematikte temelin varsa direkt Eyüp b.
    Temelin yoksa Mert hoca
    Geometride ise Kenan kara

Ben Eyüp hocayı Nisanda değilde ocakta tanısaydım kesinlikle üniversiteye yerleşmiş olacaktım.

+denemeler için de bir tavsiye vereyim. Sakın benim gibi evde tek oda da deneme çözme. Kütüphane ve diğer odalarda deneme çözmeyi unutma.

Eyüp hoca TYT iyi mi?

• benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    Hocam mezuna kalacağım belliydi temmuzdan beri bakıyorum inceliyorum cidden çok iyi anlatımları var.
    Ben daha çok aytsini beğendim ama tytside çok iyi.

Eğer 10net civarıysan yapıştır Eyüp hocayla +yanında tunç kurt soru çözümü ve diğer kanallardan soru çözümü ile cidden çok iyi bir seviyede olursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.