ARKADAŞLAR TAM SINAV GÜNÜ AKŞAMI A.Ö.F GİRİŞ BELGEMİ KAYBETTİM. NEYAPAYIM NEEDEYİM DİYE ÇOK DÜŞÜNDÜM İNTERNETTE DE BİR ÇOK YERDE ARAŞTIRDIM FAKAT BULAMADIM. AMA NASIL BİR YOL İZLENECEĞİNİ ÖĞRENDİM TABİKİ BUNU SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM. EĞER İŞİNİZE YARARSA Bİ DUA EDERSİNİZ YETER
SINAV GÜNLERİ YANİ CUMARTESİ - PAZAR AÇIK ÖĞRETİM BÜROLARI AÇIK. EĞER HERHANGİ BİR BELGENİZİ YADA KİMLİK KARTINIZ KAYIPSA BU BÜROLARDAN ANINDA ÇIKARTABİLİYOR VE BU VERİLEN GEÇİÇİ BELGELER İLE SINAVA GİREBİLİYORSUNUZ.
Bilgi için sağol ama zaten internetten Aöf-Büro'dan bu işlemi yapabiliyoruz...
ben 7. sınıfta sınava giriş belgesi vermediler
peki aöf bürosu kaçta açılıyor sınav günleri 8 de açılsa sınav 9 da genelde uzak yerlerdeki okullara yazıolar...yetişmek biraz zor olur.... birde internetten yapmak için şifreyi bürodan almak lazımmış...bu işlem uzun sürüyomu,yoksa direk şifreyi veririler mi?
quote:
Orjinalden alıntı: nod35
peki aöf bürosu kaçta açılıyor sınav günleri 8 de açılsa sınav 9 da genelde uzak yerlerdeki okullara yazıolar...yetişmek biraz zor olur.... birde internetten yapmak için şifreyi bürodan almak lazımmış...bu işlem uzun sürüyomu,yoksa direk şifreyi veririler mi?
Kaydolduğunda internet çıktısında şifren yazıyor. Yok o kağıdı kaybettiysen 5 dk'da Büro'dan alabilirsin. Şifreyi aldıktan sonra değiştirmeyi unutma, çünkü şifre 24 saatlik...