Şimdi Ara

Sınav hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalar malum LYS yaklaşıyor benimde dersler sınavlar çok şükür iyi haziranda bi Laptop almayı düşünüyorum bu arada mühendislik istiyorum neyse arkadaşlar bana 2500lirayı geçmeyecek fiyata güzel bi oyun ve performans bilgisayarı önerirmisiniz tabiki mühendislik çizim programlarında açmalı unutmayalım oyun ve performans bilgisayarı yüksek performans olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

> Monster Abra A5 v1.1
    > Monster Abra A5 v1.2

Kardeş ben bu vgadan falan pek anlamam ama bu ikisi arasındaki farkı anlatabilir misin bide basitçe açıklar mısın özelliklerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikoroski -- 2 Mayıs 2014; 20:23:04 >

• 2500 TL civarında en yüksek performansı veren bunlar.

1.1 ve 1.2 arasında donanım olarak pek bir fark yok. Sanırım fiziksel açıdan farklılar, 2.1 daha hafif, 1.1'in ise pili daha güçlü.

Bu seride üst seviye işlemci ve ekran kartı var, uzun süre performans anlamında seni tatmin eder.
  • quote:

2500 TL civarında en yüksek performansı veren bunlar.

1.1 ve 1.2 arasında donanım olarak pek bir fark yok. Sanırım fiziksel açıdan farklılar, 2.1 daha hafif, 1.1'in ise pili daha güçlü.

Bu seride üst seviye işlemci ve ekran kartı var, uzun süre performans anlamında seni tatmin eder.

İşletim sistemi Windows değil sanırsam

• Evet, bu modeller FreeDos. İşletim sistemini kendin yüklemelisin.

Fakat özelleştirme seçeneği de mevcut. + 228 TL ile Windows 8.1 olarak alabilirsin.
  • quote:

Evet, bu modeller FreeDos. İşletim sistemini kendin yüklemelisin.

Fakat özelleştirme seçeneği de mevcut. + 228 TL ile Windows 8.1 olarak alabilirsin.

Peki bu işletim sisteminin Windows dan farkı nedir Windows a alışmış biri buna alışabilirmi birde buna netten yada CD'yle Windows yükleyebilirmiyin bu arada çok teşekkürler yardımcı olduğun için

• buranın ağası sensin en çok senin yardımın dokunuyo millete valla :))
  • Windows'tan tamamen farklı. Oyunlar/Mühendislik programları kullanacağın için en uygunu Windows.

Kendin de yükleyebilirsin, DVD veya USB yardımıyla.
  • MSI 2oe 267 XTR var buna bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.