Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omuzları geliştirmek ve göbeği azaltmak için hangi hareketleri yapmalıyız omuz dediğim elbise daha iyi oturması açısından

Kendimi şişmanlar gibi hissettim ama bu ikisine çok az da olsa ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dances with Wolves -- 29 Haziran 2010; 23:18:31 >
  • göbekteki yağları eritmek için koşu bisiklet falan lazım , karın kaslarını da canlandırmak için klasik mekik tabi değişik varyasyonları var yanlara mekik vs.
    omuz için de dambıllarla yapılan hareketler var şuradan bakabilirsinhttp://www.bodybuilding.com/exercises/
  • Teşekkürler...
  • yemin ediyorum program orantısız neredeyse başlamadan öncede 40 şınav çekiyordum 5. haftayı yapamaıyorum aslında ypıyorum ama şu en az 45 en 50 falana dediklerini yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

yemin ediyorum program orantısız neredeyse başlamadan öncede 40 şınav çekiyordum 5. haftayı yapamaıyorum aslında ypıyorum ama şu en az 45 en 50 falana dediklerini yapamıyorum

Dostum ne kadar bilgilisin bu konuda bilmiyorum ama bir iki yorum yapıcam. Yanlışım varsa düzeltirsin. Bu programı tek başına yapıyorsan tabiki gelişme gösteremezsin. Dengeli bir beslenmen olması gerekiyor. Eğer çok yetersiz ve dengesiz besleniyorsan kasların gelişme gösteremez. İkinci ihtimal de set aralarında fazla bekledin, günlerini aksattın ya da peşpeşe çalıştın. Tabi program da sorunlu olabilir ama genelde meth ediyorlar. Şu an için bunları söyleyebilirim.
  • 15 şınav çekiyordum dün. Çok zorlasam 16 da olacaktı da boşver dedim Neyse 3. sütundan başladım az önce yapmaya. 10 şınav çektim. 1 dakika bekledim tak 11 şınavı çektim 12.de kastı baya. Sonra 1 dakika daha bekledim. 7 tane çekicektim bu sefer. Elleri koydum tam kendimi indiricem tak diye kollar sıfırlandı yere yapıştımdeğil 7 tane çekmeyi 2 tane dahi çekemedim. Bekledim 1-2 dakika daha yine denedim kollar inişte boşalıyor direk kalkamıyorum bir daha. Tabi bu sırada kalkamasam da yine çok zorladım kendimi. Olmadı anlayacağınız. 7-8 dakika da bekledim denedim yine boşaldı kollar ama zorladım 4 tane falan çıktı. Şimdi daha 7 çekicem üstüne bir 7 çekicem üstüne en az 9 çekicem. 1 saat arayla olur herhalde Zaten 60 saniye gerekirse daha fazla demiş bakalım ne olcak. Kolları klavyeye kadar kaldırasım bile yok şu an.

• Supersin kardes
  • Arkadaşlar bir bakarmısınız bu konuya. Sizce devam edeyimmi şınav çekmeye?
    http://forum.donanimhaber.com/m_41103242/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41103242

Bir sorum daha olacak karın kaslarını çalıştırırken, kasılma durumunda nefes almalı mıyız yoksa vermeli miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Arkadaşlar bir bakarmısınız bu konuya. Sizce devam edeyimmi şınav çekmeye?
    http://forum.donanimhaber.com/m_41103242/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41103242

Bir sorum daha olacak karın kaslarını çalıştırırken, kasılma durumunda nefes almalı mıyız yoksa vermeli miyiz?

Kasılmada nefes verilir.
  • Hocalar ben testi yapıp programa başladımda maxlar beni çok yoruyo tamamlayamıyorum.Ne yapıcaz?
  • Tamamlayana kadar haftayı tekrar et bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

Hocalar ben testi yapıp programa başladımda maxlar beni çok yoruyo tamamlayamıyorum.Ne yapıcaz?

Şınav esnasında, yorulduğunda yine şınav pozisyonunda bekleyip devam edebilirsin. Ayrıca setleri 2 ye bölüp birini sabah birini daha sonra yapabilirsin. Nefesini , kalbini güçlendirmek için koşabilirsin veya futbol falan oynayabilirsin.

Bu program bende bir ilerleme sağlamadı bunları deneyeceğim.
    Bir anda maximum kalbe yüklenerek bir ilerleme sağlanacağını sanmıyorum. Dinlendikden sonra yapmak daha iyi olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 18 Temmuz 2010; 9:48:57 >
  • Ben 30 küsür şınav çekebildiğim için 5nci haftadan başlamıştım. 6 haftanın son setleri baya zorladı. Bende sadece son setde belirtilen rakamın iki katı dinlendim. Gel gelelim 6 hafta bitti şuan pekte nizami olmamakla beraber 75 şınav çekiyorum. 6ncı haftadan tekrar alcam bakalım ne olacak...
  • Beyler barfiks duruş bozukluklarını düzeltir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

Beyler barfiks duruş bozukluklarını düzeltir mi?

düzeltebilir kamburluk gibi şeyleri bunun yanında yüzme daha iyidir
  • kilo alıp vermekten göğüs sarkmam mevcut.. diet, yürüyüş ve dediğiniz program ile veya şınav çekerek düzeltmem mümkün mü?
  • Ben de bir ara başlamıştım güya ama programsız olunca bir yararı olmuyor. Kısa sürede bırakmıştım zaten. Bu programa başlıyorum.
  • En iyisi bir spor salonuna gitmek.Her türlü alet mevcut.Ben de mesela dik duramazdım öyle,başladıktan sonra aslan gibi oldum,bi ***a benzedim
  • denemeye başlayacağım yakında güzel bilgiler teşekkürler
  • Ya bu program kaç yaş için ben 15 yaşındayım gelişmeme zararı olur mu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.