Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nefes alma işini yanlış yapıyormuşum o şekilde 20 tane çekiyordum . nefes alma şeklini değiştirince öldüm 8 - 10 tane zor çekebildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: at bükücü

programda 4. haftayı bitirmek üzereyim ama bu program zayıflatır mı, ben zaten çok zayıfım da zayıflamak istemiyorum?

Keşke zayıflamak o kadar kolay olsaydı Bu konuda endişeniz olmasın, şınav, mekik, barfiks zayıflatmaz.

Hocam ben anlamıyorum.Benim bi arkadaşım yaz tatilinde mekik ve diyetle 3 ayda 7 kilo vermiş.Gözümle gördüm verdiğinide.Pek fazla değil verdiği kilo ama nasıl mekikle kilo verebilmiş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekikle değil, diyetle vermiştir yine o.
  • emeğe saygı. teşekkür ederim bu hizmet için. inşallah verimi alabilirim.
  • quote:

Mekikle değil, diyetle vermiştir yine o.

tek sette 35 çekiyorum hangi program stununa uymalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meert11

quote:

Mekikle değil, diyetle vermiştir yine o.

tek sette 35 çekiyorum hangi program stununa uymalıyım ?

Şınavdan bahsediyorsak eğer, 3. haftanın, 3. sütunundan başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 30 Temmuz 2014; 12:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: at bükücü

programda 4. haftayı bitirmek üzereyim ama bu program zayıflatır mı, ben zaten çok zayıfım da zayıflamak istemiyorum?

Kardeşim sonuç ne oldu

• 4.haftadan sonra dinlenme sürelerini arttırın ve haftaları tekrarlamaya başlayın bence. şu an 4. haftadayım hedefim 8 haftada bitirmek.
  • Bunların benzeri dips programı var mı ?

• beyler ben bu şınav programına başlıyacağım 20 şınav çektim az önce sizce bununla birlikte mekiğe de başlayayım mı az göbek var yoksa dinlenme günlerinde mi yapağım mekiği
  • hocam şınav yağ yakmak için uygunmu
  • Programa başladım.
    Zaten 1 haftadır sınav çekiyordum ve fite yakın bir vücudum var, bu programı görüntümü güzelleştirmek ve basketbol da güç kazanmak için yapıyorum, aynı zamanda barfiks dumbell ve karın da çalışıyorum.
    16 sınav çektim ilk çekişimde çokda zorlamadım açıkçası :)
    3. Hafta 1. Sütundan başladım ve fire vermeden güzel bir şekilde yaptım motivasyon için her antrenman buraya yazacağım
    Max sınavı 9 diyordu en az bende 9 çekebildim zorladı beni baya ama bu güzel birşey umarım 4-5 haftada bitiriebilirim ve hedefin bitirdiğinde 75 sınav çekebilmek ardarda

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Göbeği eritmek istiyorsan yağ yakman gerekir, sadece mekik çekerek göbekten kurtulamazsın. Programı yapacağım diyorsan da, şınavla aynı günlerde de yapabilirsin, veya Şınav Pazartesi-Çarşamba-Cuma yapıyorsan, mekiği de Salı-Perşembe-Cumartesi günleri yapabilirsin, pazar günü de dinlenirsin.
  • Sadece duzenli kosu ve saglikli beslenmeye calismakla orta gobek erir mi .. Yoksa illa mekik tarzi egzersizler de gerekli midir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Göbeği eritmek istiyorsan yağ yakman gerekir, sadece mekik çekerek göbekten kurtulamazsın. Programı yapacağım diyorsan da, şınavla aynı günlerde de yapabilirsin, veya Şınav Pazartesi-Çarşamba-Cuma yapıyorsan, mekiği de Salı-Perşembe-Cumartesi günleri yapabilirsin, pazar günü de dinlenirsin.

Göbeğe dokunmuyorum şimdilik onu sonra halledeceğim ama şınav programına başladım ilk denediğimde 20 çektim bügünde başladım sence iyi mi boyum 180 kilo 75
  • ben bu programı uygulayacağım ancak bunu yaparsam dumbell a gerek olur mu yoksa dumbell dan daha iyimi olur eğer dumbella ihtiyaç olursa ikisini bir arada yapabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Yav çıldıracam, bir gün geliyor 30 35 şınav çekiyorum, bazı gün geliyor 20 de dermanım kalmıyor nedir bu ya , sizde de oluyor mu ?

Tamamiyle beslenmeyle alakalı..

Şekeri yükselten gıdalar yani glisemil indeksi yüksek gıdalar spor sırasında halsizlik yapar farkedilir derecede...

hocam bu problem bende asiri derecede var. daha once birkac defa salona yazildim fakat maceram uzun surmedi. hem disipsizlinlik hem de bu yorulma olayi beni cok yipratiyor. tansiyonum dusuyor, gozum karariyor gibi oluyor cok yoruluyorum hareketlerin ortasinda (sinav mekik bile olsa)

simdi evde sinav-mekik-barfiks-squat kombosuna basliyim diyorum. sizce spordan ne kadar zaman onceden itibaren sekerli besin tuketmeyelim? spordan once enerji vermesi icin ne tuketilmeli?

--> bu da genele sorularim:
    1)sinav-mekik-barfiks-squat uygulamayi dusunuyorum evde. sizce hepsini ayni gun mu yapayim p.tesi-cars-cuma seklinde yoksa 2li olarak 2 gruba ayirip birini p.tesi-cars-cuma, diger grubu sali-pers-c.tesi mi yapayim?
    2)programi tamamen bitiren var mi? 100 sinav cekebiliyor mu cidden? cunku programda son haftanin sonunda bile 100 yok. belki oncesindeki setlerden dolayi olusan yorgunluktan boyle ayarlanmistir bilemiyorum. tek seferde 100 e ulasan oldu mu tabi program sayesinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: pozza

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Yav çıldıracam, bir gün geliyor 30 35 şınav çekiyorum, bazı gün geliyor 20 de dermanım kalmıyor nedir bu ya , sizde de oluyor mu ?

Tamamiyle beslenmeyle alakalı..

Şekeri yükselten gıdalar yani glisemil indeksi yüksek gıdalar spor sırasında halsizlik yapar farkedilir derecede...

hocam bu problem bende asiri derecede var. daha once birkac defa salona yazildim fakat maceram uzun surmedi. hem disipsizlinlik hem de bu yorulma olayi beni cok yipratiyor. tansiyonum dusuyor, gozum karariyor gibi oluyor cok yoruluyorum hareketlerin ortasinda (sinav mekik bile olsa)

simdi evde sinav-mekik-barfiks-squat kombosuna basliyim diyorum. sizce spordan ne kadar zaman onceden itibaren sekerli besin tuketmeyelim? spordan once enerji vermesi icin ne tuketilmeli?

--> bu da genele sorularim:
    1)sinav-mekik-barfiks-squat uygulamayi dusunuyorum evde. sizce hepsini ayni gun mu yapayim p.tesi-cars-cuma seklinde yoksa 2li olarak 2 gruba ayirip birini p.tesi-cars-cuma, diger grubu sali-pers-c.tesi mi yapayim?
    2)programi tamamen bitiren var mi? 100 sinav cekebiliyor mu cidden? cunku programda son haftanin sonunda bile 100 yok. belki oncesindeki setlerden dolayi olusan yorgunluktan boyle ayarlanmistir bilemiyorum. tek seferde 100 e ulasan oldu mu tabi program sayesinde?

Hocam ben beslenme uzmanı değilim her halsizlik beslenmeyle alakalıda olabilir olmayabilirde. Üşenmeyin kanınıza baktırın..

Ayrıca şeker enerji vermez , verdiği kötü enerjidir. Şekerli yani beyaz şeker içeren bişeyler yediginiz an vucut uyarılır. Bi anda canlılık gelir yarım saat 1 saat sonra vucuda tekrar şeker yüklemesi yapmazsanız halsizleşirsiniz , tıpkı sigara gibi çalışır.. Benim deneyimim böyle çoğu kişidede aynı şikayet..

• 3.haftadan baslamistim
    3.hafta 2.gundeyim gene eksiksiz yaptim ve çok zorlandim o son max sinav 12 yaziyodu 13 çekerim dedim 12 de kaldim. Rakamlar çok iyi hazirlanmis belliki tam oluyor yani

• Beyler ben 1. hafta 1. sutuna basladım dun yani 1. gunumdu. Sınav programı. Bu sabah kalktım kollarım degil ama omuz hizamda gogusume dogru olan yerde agrı var sizde de oldu mu bu?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.